nickpulse Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Πώς γίνεται τα links που έχω επισκεφθεί να χρωματίζονται? Πως κάνω αλλαγές στο χρώμα? Όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα στα options. Επίσης αλλά άσχετο πως χρησιμοποιώ τα διάφορα smiles, bold, italic ktl στο ποστάρισμα? Τhanx εκ των προταίρων.
Cromb Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δε καταλαβαίνω ακριβώς τι ρωτάς αλλά: tools-set background color για να αλλάξεις χρώμα. Ή tools-select skin Επιλέγεις τη λέξη- φράση και πατάς το αντίστοιχο πλήκτρο για bold-italic. Στο ποστάρισμα πάτα postreply και έχεις και smiles ...επίζω να βοήθησα λίγο
migel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Πώς γίνεται τα links που έχω επισκεφθεί να χρωματίζονται? Πως κάνω αλλαγές στο χρώμα? Όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα στα options. Επίσης αλλά άσχετο πως χρησιμοποιώ τα διάφορα smiles' date=' bold, italic ktl στο ποστάρισμα? Τhanx εκ των προταίρων.[/quote'] Καλησπέρα . Για να χρωματίσεις τα link που επισκέπτεσαι : 1. Maxthon / Επιλογές / Επιλογές Ιντερνετ ή 2. Control Panel / Internet Options / Colors Στις επιλογές Maxthon απο οσο θυμάμαι δεν έχει να πειράξεις τα χρώματα και μιας και ο Maxthon είναι addon στο ΙΕ ........... Στο ποστάρισμα διαλέγεις ( κάτω κάτω απο τη γρήγορη απάντηση Επεξεργαστής κειμένου εκεί είναι όλα .
Cromb Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ρε συ migel, θάλω στον maxthon να δημιουργήσω δικές μου συντομεύσεις στο πληκτρολόγιο. Γίνεται???
nickpulse Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Χμμ μαλλον δεν έγινα σαφής... Εννούσα όχι πως αλλάζω τα χρώματα των visited kai unvisited links αλλά οτι δεν φαίνονται καθόλου, δηλαδη είτε visited είτε unvisited ειναι το link πάντα το βγάζει με το ίδιο χρώμα και μάλιστα άσχετο με την επιλογή. Για παράδειγμα ενώ έχω βάλει visited :κοκκινο , unvisited: μπλε, μου βγάζει πάντα τα visited με άλλο χρώμα το οποίο μάλιστα είναι μια απόχρωση που μοιάζει με αυτή του unvisited link και με μπερδεύει. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός πάντως χάνω το μπούσουλα στο browsing
migel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ρε συ migel, θάλω στον maxthon να δημιουργήσω δικές μου συντομεύσεις στο πληκτρολόγιο. Γίνεται??? Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ?
migel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Χμμ μαλλον δεν έγινα σαφής... Εννούσα όχι πως αλλάζω τα χρώματα των visited kai unvisited links αλλά οτι δεν φαίνονται καθόλου' date=' δηλαδη είτε visited είτε unvisited ειναι το link πάντα το βγάζει με το ίδιο χρώμα και μάλιστα άσχετο με την επιλογή. Για παράδειγμα ενώ έχω βάλει visited :κοκκινο , unvisited: μπλε, μου βγάζει πάντα τα visited με άλλο χρώμα το οποίο μάλιστα είναι μια απόχρωση που μοιάζει με αυτή του unvisited link και με μπερδεύει.Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός πάντως χάνω το μπούσουλα στο browsing[/quote'] Αυτό στο κάνει και στον ΙΕ ? Εαν θέλεις άδειασε το Temporary Internet Files . Edit: Ανοιξε μια σελίδα και πάτα Ctrl+F5 ( κάνει ανανέωση στη σελίδα ) .
Cromb Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ? Εννοώ να φτιάξω τους δικους μου συνδυασμούς στο πληκτρολόγιο ετσι ώστε να κάνω ορισμένες ενέργειες με τον maxthon. Πχ με Ctrl+R να κάνει refresh. Συγνώμη αν δε γίνομαι κατανοητός αλλα φταίει η εξεταστική... Ευχαριστώ
migel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Εννοώ να φτιάξω τους δικους μου συνδυασμούς στο πληκτρολόγιο ετσι ώστε να κάνω ορισμένες ενέργειες με τον maxthon. Πχ με Ctrl+R να κάνει refresh. Συγνώμη αν δε γίνομαι κατανοητός αλλα φταίει η εξεταστική... Ευχαριστώ Οκ Και εγώ αφηρημένος είμαι ' date=' κατάλαβα τι εννοείς . Γίνεται απο το [b']Επιλογές / Επιλογές Maxthon / Πληκτρολόγιο [/b] και πρέπει να τικάρεις και την επιλογή χρήση πλήκτρων συντόμευσης η οποία βρίσκεται στο Επιλογές Ελπίζω αυτό να ήθελες .
nickpulse Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Αυτό στο κάνει και στον ΙΕ ? Εαν θέλεις άδειασε το Temporary Internet Files . Edit: Ανοιξε μια σελίδα και πάτα Ctrl+F5 ( κάνει ανανέωση στη σελίδα ) . Tο ιδιο ακριβώς και στον ΙΕ....Τι γινεται ρε γμτ...δοκίμασα και τα άλλα πάλι τπτ
Cromb Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Γίνεται απο το Επιλογές / Επιλογές Maxthon / Πληκτρολόγιο και πρέπει να τικάρεις και την επιλογή χρήση πλήκτρων συντόμευσης η οποία βρίσκεται στο Επιλογές Ελπίζω αυτό να ήθελες . Πάω options-maxthon options-keyboard αλλά μετά δε μου βγάζει την επιλογή που λές. μου βγάζει μόνο μια καρτέλα με ulr key (F1,F2,F3...) και δεν έχει καμία επιλογή.
migel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Tο ιδιο ακριβώς και στον ΙΕ....Τι γινεται ρε γμτ...δοκίμασα και τα άλλα πάλι τπτ Μάλλον κάτι γίνεται με τον ΙΕ . Προτείνω να αδειάσεις τα: Temporary Internet Files Cookies History και στα settings του ΙΕ ( check for newer versions of stored pages: ) να βάλεις Automatically . Επίσης στον maxthon στα εργαλεία έχει την επιλογή εκκαθάριση ιστορικού και απο εκεί μέσα τα καθαρίζεις όλα , αλλά προσοχή εαν πείς καθαρισμός όλων θα χάσεις τυχόν κωδικούς και στοιχεία απο φόρμες που ίσως έχεις .
nickpulse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 όλα αυτά τα δοκίμασα και δεν καναν τπτ. Παρεπιπτώντως εμφανίζει με κόκκινο χρώμα (visited link colour) όταν πατάω στο link μετά όμως εξαφανίζεται το κόκκινο. Αααα , και το pc ειναι φορμαρισμένο. Νομίζω πάντα το έκανε αυτο αλλά δεν το είχα προσέξει ή δεν του είχα δώσει σημασία.
Cromb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μου φαίνεται οτι τον ζαλίσαμε τον migel...
antonl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μήπως στο «Επιλογές Maxthon» -> «Γενικά» -> «Τερματισμός» έχεις επιλεγμένο καμιά εκκαθάριση ιστορικού; Αν και μάλλον χάνει ή δεν αποθηκεύει το ιστορικό πριν καν κλείσεις τον browser. Επίσης από τις επιλογές Internet του ΙΕ δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση ιστορικού (αν και θα χάσεις τα ως τώρα visited sites κάτι που ούτως ή άλλως δε λειτουργεί σωστά όμως). Το γεγονός ότι τα link γίνονται κόκκινα On-click συμβαίνει σε όλα τα sites ή σε ορισμένα μόνο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.