nickpulse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Όλα αυτά που είπες antonI τα έχω checkarei, κατι αλλο πρεπει να συμβαίνει αλλα τι? Και ναι συμβαίνει για όλα τα sites Περίεργο....
nickpulse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Τώρα πάντως που κοιτάω το support της microsoft για τον ΙΕ όλα τα Links της φαίνονται κανονικά!!! Σαν να με κοροίδεύει είναι.....!! Στο insomnia και σε άλλα sites όχι.
antonl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Το βρίσκω μάλλον απίθανο να συμβαίνει αλλά ας το ρωτήσω κι αυτό... Για τσεκάρισε «Επιλογές Internet» -> «Accessibility» -> «Format documents using my style-sheet». Υπάρχει τίποτα εκεί; Λογικά δε θα πρέπει. Αν πάντως δε βρεις κάποια λύση μπορείς να δημιουργήσεις ένα CSS στο οποίο θα μπορείς να ορίσεις πως θες να εμφανίζονται τα Links σου.
nickpulse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Λύση δεν βρήκα ακόμα... Πώς φτιάχνω ενα css? Κανένα χρήσιμο link με οδηγίες??
migel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Λύση δεν βρήκα ακόμα...Πώς φτιάχνω ενα css? Κανένα χρήσιμο link με οδηγίες?? Καλησπέρα . Νόμιζα οτι θα σου είχε πει κάποιος που ξέρει πιο πολλά και θα είχες λύσει το πρόβλημα . Το λοιπόν στο δικό μου είναι έτσι οι ρυθμίσεις : Τον ΙΕ τον έχεις για να τον ρίξεις απο πάνω εάν σου χρειασθεί ? αν και κάποια ρύθμιση σίγουρα είναι . Edit: τώρα είδα αυτό που γράφεις πρίν . Τώρα πάντως που κοιτάω το support της microsoft για τον ΙΕ όλα τα Links της φαίνονται κανονικά!!! Σαν να με κοροίδεύει είναι.....!! Στο insomnia και σε άλλα sites όχι. Λέω τώρα εγώ ' date=' μήπως για κάποιο λόγο δεν αδειάζουν τα temporary internet files . Για κάνε το εξής: Control panel / folder options / view και κλίκαρε show hidden files and folders ( για να δούμε τα κρυφά αρχεία ) Μετά ανοίγεις C:\Documents and Settings\το όνομα του λογαριασμού σου\Local Settings\Temporary Internet Files Είναι κενός ?
migel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μου φαίνεται οτι τον ζαλίσαμε τον migel... Για κοίτα εδώ μήπως βρείς αυτό που θέλεις ( Maxthon Plugin list ) .
nickpulse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Migel εισαι πολυ κατατοπιστικός, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνεις. Τώρα, ο φάκελος temporary internet files είναι γεμμάτος!!!! Αχά!!. Θα έπρεπε να ήταν άδειος κανονικά έτσι? Ποιά έκδοση ΙΕ έχεις? Απο τη φωτό μου φάνηκε για ΙΕ2, εγώ έχω τον ΙΕ v6. Τις ρυθμίσεις στο colors έχω τις ίδιες αλλά και αν τις αλλάξω πάλι τα ίδια χρώματα χρησιμοποιούνται...με εξαίρεση ...της ΜS.. Bρήκα και 1 pluggin ---> http://www.student.vu.nl/~jji300/plugins/t_togglevisitedlinks1.40.zip αλλά πρέπει να το πατάς πάλι όταν γίνεται refresh τη σελίδα για να σου βγάλει τις επιλογές που του ορίζεις, οπότε άκυρο
migel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Migel εισαι πολυ κατατοπιστικός' date=' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνεις.Τώρα, ο φάκελος temporary internet files είναι γεμμάτος!!!! Αχά!!. Θα έπρεπε να ήταν άδειος κανονικά έτσι? Ποιά έκδοση ΙΕ έχεις? Απο τη φωτό μου φάνηκε για ΙΕ2, εγώ έχω τον ΙΕ v6. Τις ρυθμίσεις στο colors έχω τις ίδιες αλλά και αν τις αλλάξω πάλι τα ίδια χρώματα χρησιμοποιούνται...με εξαίρεση ...της ΜS.. Bρήκα και 1 pluggin ---> http://www.student.vu.nl/~jji300/plugins/t_togglevisitedlinks1.40.zip αλλά πρέπει να το πατάς πάλι όταν γίνεται refresh τη σελίδα για να σου βγάλει τις επιλογές που του ορίζεις, οπότε άκυρο[/quote'] Άδειασε τους φάκελους temporary internet + History + Temp ( απο την διαδρομή που σου είπα παραπάνω ) Έναν λογαριασμό έχεις στο PC σου ? Την MS όποτε την επισκέπτεσαι τα links τα βλέπεις σωστά ? Μην με ευχαριστείς αν δεν καταφέρουμε να λύσουμε το πρόβλημα Edit: Ο φάκελος temporary internet δεν πρόκειτα ποτέ να αδειάσει τελείως όσο είσαι στο ιντερνετ και εκτός αυτού ορισμένα αρχεία δεν θα σβήνονται τώρα παρά μόνο εαν αποσυνδεθείς ( sorry ) .
nickpulse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπον στο Documents and Settings υπάρχουν οι εξής φάκελοι: Administrator, All Users, Default User (hidden), Nickpulse( o logariasmos mou) Έσβησα τα files των History και Τemporary Internet Files αλλά δεν μ'αφήνει να σβήσω τα Temp επειδή λέει κάποια αρχεία χρησιμοποιείται απο κάποια εφαρμογή-πρόγραμμα. Έκλεισα όλα σχεδόν τα progs απο taskbar αφήνοντας κάποια βασικά (antivirous,εκτυπωτή και 1 για την κάρτα ήχου, άσχετα πιστεύω..)
migel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπον στο Documents and Settings υπάρχουν οι εξής φάκελοι:Administrator' date=' All Users, Default User (hidden), Nickpulse( o logariasmos mou) Έσβησα τα files των History και Τemporary Internet Files αλλά δεν μ'αφήνει να σβήσω τα Temp επειδή λέει κάποια αρχεία χρησιμοποιείται απο κάποια εφαρμογή-πρόγραμμα. Έκλεισα όλα σχεδόν τα progs απο taskbar αφήνοντας κάποια βασικά (antivirous,εκτυπωτή και 1 για την κάρτα ήχου, άσχετα πιστεύω..)[/quote'] Μην κλείνεις ποτε το antivirus μέσα στο internet . To Temp ποτε δεν πρόκειτα να το καθαρίσεις τελείως γιατί έχει αρχεία που τα δουλεύουν προγράμματα όπως antispyware , antivirus κτλ. μην αγχώνεσαι για αυτά τα αρχεία , άσχετα είναι έτσι κι αλλιώς . Εαν θές ντε και καλά να τα σβύσεις ή να δεις πιο πρόγραμμα τα δουλεύει κατέβασε το unlocker ( free & 170kb ) . Προτείνω μια επαννεκίνηση να ξαναδουλέψει το antivirus και να δούμε και τι έγινε τελικά .
nickpulse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Το antivirus δεν το έκλεισα. Εκανα delete όπως μου είπες αλλά πάλι τίποτα...
migel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Το antivirus δεν το έκλεισα. Εκανα delete όπως μου είπες αλλά πάλι τίποτα... Κατι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ ή περιμένεις κάποιον με πιο πολλές γνώσεις ( όχι ότι έχω εγώ ) να σου πεί ή εαν έχεις τον ΙΕ τον ξαναρίχνεις απο πάνω μπάς και στρώσει . Αν και αυτό με την MS με έχει κουφάνει λίγο , αλλά τι να πεις MS είναι και δεν παίζεται με τίποτα . Να σου πω και το τελευταίο άσχετο : δεν ψάχνεις το σύστημα σου με κάνα antispyware μπας και έχει περάσει κάτι ? Δίνει δωρεάν η MS το Microsoft Anti Spyware , καλό είναι . ΥΣ. Στο internet options / programs έχει μια επιλογή reset web settings αλλά απο οτι λέει επαναφέρει αρχική σελίδα δεν ξέρω εαν επαναφέρει και τις υπόλοιπες λειτουργίες .
nickpulse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Kάτι τελευταίο , τι εννοείς αν έχεις τον ΙΕ σε setup εννοείς? 2. Μήπως αν δοκίμαζα κανα ΙΕ2? Τελικά στην περίπτωσή μου ισχύει η υπογρφή μου.......
migel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Kάτι τελευταίο ' date=' τι εννοείς αν έχεις τον ΙΕ σε setup εννοείς?2. Μήπως αν δοκίμαζα κανα ΙΕ2? Τελικά στην περίπτωσή μου ισχύει η υπογρφή μου.......[/quote'] Λέω μήπως έχεις τον ΙΕ έτοιμο για setup για να τον ρίξεις απο πάνω , αν και δεν πιστεύω οτι θα κάνει κάτι καμμιά φορά δεν ξέρεις .
nickpulse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Εννοείς τον ΙΕ SP1? Γιατί είναι ο τελευταίος που έχει βγει και έχω SP2 στα windows. Εκτός και αν είναι διαφορετικό το SP του explorer. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.