geo9419 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Έχω το linksys WAG54G και ΕΙΧΑ συχνά disconnects όταν χρησιμοποιούσα το demo λογαριασμό της HOL αλλά η IP address δεν άλλαζε έμενε ίδια για μέρες. Όταν χρησιμοποίησα το λογαριασμό της FORTHNET τον οποιο αγόρασα είχα το συγκεκριμένο πρόβλημα με τις αλλαγές στην IP address σε τυχαία διαστήματα μπορεί 5 λεπτα, 10 λεπτά ή δύο ώρες. Κυρίως όμως όταν κατέβαζα αρχεία και έκανα surfing sto internet σε πολλές σελίδες ταυτόχρονα. Έκανε disconnects και στην συνέχεια αλλαγή IP address πράγμα που ήταν εκνευριστικό. Έλυσα το πρόβλημα αλλάζοντας κάποιους παραμέτρους στο setup του router τους οποιους δεν ξέρω αν είναι σωστοί γιατί δεν έχω γνώσεις υπολογιστών αλλά τις είχα διαβάσεις σε άλλο φορουμ (adsl.gr.com) συν το οτι βρήκα οτι η τέλεια τιμη για ΜΤU σε PPPoE είναι 1454 για PPPoA είναι 1452. (τα βρήκα σε αλλο site στο ιντερνετ). Οι αλλαγές που έκανα είναι: απο RFC 2364 PPPoA σε RFC 2516 PPPoE από VC σε LLC αλλαγή στην MTU σε 1454 απο 1492 και starting Ip address 63 Δεν ξέρω αν είναι σωστές οι αλλαγές αλλά δύο βδομάδες τωρα που χρησιμοποιώ το ιντερνετ δεν έκανε ποτέ disconnects και αλλαγή ΙP από μόνο του. Αν ειναι κάποιοι ειδικοί και με γνώσεις σε adsl ας μας εξηγήσουν τις διαφορές. Υπόψιν από ταχύτητες πάει μια χαρά και δεν έχω κανένα πρόβλημα ( πιανει τις maximum σε ώρες μη αιχμής και σε ώρες αιχμής τα συνηθισμένα.
ANEMOS-V Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 paidia ..epanerxome sto thema legontas oti, meta apo 9 meres synexeia online i IP statheropiithike 2 meres diladi edo kai 48 ores exo tin idia ! pos ginete ayto tora? mipos me parakolouthoun? ti na po? afou kathe 5-10 ores allaza IP..? episis na po oti kai to modem exo svisei ap to diakopti,kai exo kanei 1-2 sec reset (oxi ton 10sec) omos den exo kanei reboot to PC. gia peite..
Costinio Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μην κάθεσαι να ασχολείσαι με το πότε αλλάζει το IP σου, δεν έχει κανένα νόημα!
stathi02 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 paidia kai ego to idio provlima exo me linksys WAG354G Firmware Version: 1.01.03 . Ti lete na kano? Kanei sinexeia connect-disconnet
broylis1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μην κάθεσαι να ασχολείσαι με το πότε αλλάζει το IP σου, δεν έχει κανένα νόημα! Μέγα λάθος...Σε κάποιο p2p πρόγραμμα έχει τεράστια σημασία καθε πόσο αλλάζει το ip...
stathi02 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Apo ekei to katalava oti allaze apo ton azureous. Epefte kai meta ekane deka ores na ksanaanevei. To thema einai oti prepei na paro ti forthnet tilefono? I tha mou poune oti etsi einai i sindesi kai ama sou aresei. parola auta iparxoun kai disconect sto msn. Ti lete na kano?
stathi02 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Loipon paidia peira ti forthnet kai mou ipan oti pragmati allazei i ip poli sixna Mou alaksane to protokolo se RFC 2516 PPPoE από VC σε LLC. Kai mou ipan oti exei provlima to linksys kai an xrisimopieis kapoion download manager (ego xrisimopio azureous) dinei entoli kai kleinei to linksys. Vasika mou ipan oti einai provlima tou linksys se sindiasmo me tin iparksi enos Dwnlad manager. Eseis ti lete? Kai mou ipan oti an to ksanakanei tha prepei na kano ikonidio sta windows gia sindesi sto internet(epistrofi sti dial-up) gia na diaxeirizonte ta windows ti sindesi. Eseis ti lete gia ola auta?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.