Προς το περιεχόμενο

VIVODI = ΠΡΟΒΛΗΜΑ grrrrrrr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω κι ενα μηνα περιμενω να ενεργοποιηθει η συνδεση μου με το dslcube της vivodi , πριν μια βδομαδα λοιπον ο Οτε

ενεργοποιει την γραμμη dsl 512/128 , ολα ομορφα μεχρι εκει , παιρνω τηλ στη vivodi ζητωντας τους κωδικους και δεν τους δινουν

Οκ λεω κι εγω , παιρνω demo της forthnet για 3 μερες και δουλευει κανονικοτατα!!! Ολα καλα μεχρι εδω,

Χθες το βραδυ παιρνω τελικα τους κωδικους τησ vivodi και προσπαθω να ενεργοποιηθω! ΤΖΙΦΟΣ!!!!!!!

τιποτα, μετα απο πολλα τηλεφωνηματα με το τεχνικο τμημα , αλλαγες κωδικων και χιλιαδυο αλλα τρελα (ασυνεννοησια) , μου λεει ενα παληκαρι απ το τεχνικο τμημα οτι το προβλημα μαλλον ειναι στον Οτε και τα domain και κατι τετοια , οποτε θα επικοινωνησουν με τον Οτε

Τι μπορω να πω αλλο? το μετανοιωσα που πηρα αυτο το πακετακι, τοοοοση αναμονη και τοσα λαθη απο την εταιρια .... δεν ειμαστε σοβαροι δυστυχως σ αυτη τη χωρα , να δω ποτε θα φτασει ο καιρος να δουλεψει κατι σωστα και να μην προσευχεσαι "μηπως" γινει σωστα τυχαια

εχει κανεις παρομοια εμπειρια? ξερει καποιος καποια λυση? μπορω να επιστρεψω το πακετακι και να παρω τα λεφτα μου πισω?

Μ εχουν ταλαιπωρησει απιστευτα , κι ομως κρατιεμαι και ακομα δεν τους εβρισα!!!!

Δημοσ.
Εδω κι ενα μηνα περιμενω να ενεργοποιηθει η συνδεση μου με το dslcube της vivodi ' date=' πριν μια βδομαδα λοιπον ο Οτε

ενεργοποιει την γραμμη dsl 512/128 , ολα ομορφα μεχρι εκει , παιρνω τηλ στη vivodi ζητωντας τους κωδικους και δεν τους δινουν

Οκ λεω κι εγω , παιρνω demo της forthnet για 3 μερες και δουλευει κανονικοτατα!!! Ολα καλα μεχρι εδω,

Χθες το βραδυ παιρνω τελικα τους κωδικους τησ vivodi και προσπαθω να ενεργοποιηθω! ΤΖΙΦΟΣ!!!!!!!

τιποτα, μετα απο πολλα τηλεφωνηματα με το τεχνικο τμημα , αλλαγες κωδικων και χιλιαδυο αλλα τρελα (ασυνεννοησια) , μου λεει ενα παληκαρι απ το τεχνικο τμημα οτι το προβλημα μαλλον ειναι στον Οτε και τα domain και κατι τετοια , οποτε θα επικοινωνησουν με τον Οτε

Τι μπορω να πω αλλο? το μετανοιωσα που πηρα αυτο το πακετακι, τοοοοση αναμονη και τοσα λαθη απο την εταιρια .... δεν ειμαστε σοβαροι δυστυχως σ αυτη τη χωρα , να δω ποτε θα φτασει ο καιρος να δουλεψει κατι σωστα και να μην προσευχεσαι "μηπως" γινει σωστα τυχαια

εχει κανεις παρομοια εμπειρια? ξερει καποιος καποια λυση? μπορω να επιστρεψω το πακετακι και να παρω τα λεφτα μου πισω?

Μ εχουν ταλαιπωρησει απιστευτα , κι ομως κρατιεμαι και ακομα δεν τους εβρισα!!!![/quote']

Σαν να περιγραφεις το προβλημα μου.......

Ακροβως τα ιδια ,

εχθες πανω απο 1 ωρα κολλημενος στο ακουστικο προσπαθω με το 13880 της βιβοντι να βγαλω ακρη και να συνδεθω αλλα δεν...

Σημερα πριν λιγο πηρα το 1242 του οτε και μου εδωσαν user name,και password του οτε να κανω δοκιμες οπου τα τινα ειναι δυο 1. αν λειτουργησει η γραμμη μου με του οτε τα settings τοτε το προβλημα ειναι στην βιβοντι και 2 αν δεν λειτουργησει το προβλημα ειναι στον οτε οποτε καλω 121 κλπ κλπ....

Δημοσ.

Πάντως να ξέρεις φίλε ότι η Vivodi έχει μια πάγια τακτική να φορτώνει σχεδόν τα πάντα στον ΟΤΕ. Είχα και 'γω περίπου το ίδιο πρόβλημα με σένα και τελικά αποδείχθηκε ότι έφταιγε 100% η Vivodi και το ίδιο συνέβει και σε δυο-τρεις άλλες περιπτώσεις. Κατα την προσωπική μου εκτίμηση, λόγω γραφειοκρατίας η ανικανότητας πολύ απλά δεν σου έχουν βγάλει ακόμα κωδικούς.

Επίσης, αν είναι να αρχίσεις τα βρισίδια, άρχισε από τη Vivo.

Δημοσ.
re paidia ego exo parei kodikous apo ti vivodi gia dsl cube,ola kala mexri edo alla to modem to usb pou dinei olo troei kolimata kai kolaei!!an ftaiei o ote ti na paro na tous po???

to modem einai to microcom kai den sou anavei prasino to ledaki me endiksi dsl lnk ?

Δημοσ.

a kala eisai, kai pou eisai akoma, entaxei kai ego vivodi exo kai den leo doxa ton theo den exo "xeminei" pote oute provlima oute tipota, alla otan ekana tin sindesi ekane 3 mines an exoun ton theo tous (fysika ta xreose ola ston OTE, den leo entaxei den einai kai teleios o OTE alla vrikame mia karamela kai sinexeia tin pipilame), anyway kai telos ston logariasmo kathe mina mou erxetai sinexeia h energopoihsh (30 euro) alla mou eipan na min ta plirono, den xero ti paizei alla nomizo oti xasan tin mpala ekei pera!

Δημοσ.
to modem einai to microcom kai den sou anavei prasino to ledaki me endiksi dsl lnk ?

nai to microcom einai me th usb.to lampaki anavei kanonika,sindeete kanonika,alla otan to zorizo ligo(olo downloads,selides sto full)tote kolaei,kai ksekolaei mono otan vgalo to kalodio tis grammis apo to modem.

Δημοσ.

Παιδια λυθηκε το προβλημα μου , τελικα εφταιγε ο Οτε , απλα η Vivodi εκανε 2 μερες για να ενημερωσει τον Οτε για βλαβη , που αν το εκανε απο την αρχη , ο Οτε θα μ επαιρνε τηλεφωνο πολυ γρηγορα (οπως κι εκανε) , και με ενα απλο reset της γραμμης μου ολα λυθηκαν!!!! επιτελους dsl !!! ουφφφφφ

Δημοσ.

to provlima den itan apo vivodi , alla apo Ote , mou kanan reset tin sindesi apo Ote kai eftiaxe to problem! Ara to provlima itan apo kei

I vivodi den mporouse na to ftiaxei auto , mporouse omws na enimerwsei ton Ote , kati pou argise na kanei!!! Ara lew kalitera , ftaine ki oi duo!!!!!

Δημοσ.
to provlima den itan apo vivodi , alla apo Ote , mou kanan reset tin sindesi apo Ote kai eftiaxe to problem! Ara to provlima itan apo kei

Αν στο είπαν απο τη Vivodi αυτό, άστο, κάποια πατάτα έχει κάνει η Vivo. τα ξέρουμε αυτά πέρι «μα εμείς ενημερώσαμε αλλά να, βλέπετε...μπουρου μπουρου».

Δημοσ.

Oχι καμια σχεση , η vivodi απλα εκανε τη μλκια και αργησε να ενημερωσει τον Οτε για βλαβη , επρεπε να επιμεινω για να το κανουν , grrrrrr

Απο τον Οτε με πηραν τελ , ψαξαμε λιγο να βρουμε ακρη , ο τεχνικος εκανε reset τη συνδεση μου απο την αρχη , και μεσα σε λιγα δευτερολεπτα λυθηκε το προβλημα! Δεν μπορεσε να μου εξηγησει γιατι συνεβη αυτο , το μονο που βρηκαμε ηταν το εξης , αρχικα οταν μου βαλαν dsl συνδεση απο τον Οτε , ηταν 384!!!! και τοτε δουλεψε με demo της forthnet, μετα απο μια βδομαδα που πηρα τους κωδικους της vivodi , η συνδεση ηταν 512 , και δεν δουλευε , μου ειπε ο τεχνικος του Οτε οτι μαλλον στην αλλαγη απο 384 σε 512 που μου καναν , θα δημιουργηθηκε το κολλημα!!!! Ποτε δε βγαζεις ακρη με τεχνικα τμηματα , ουτε αυτοι βγαζουν!!!!

Παλι καλα που δεν εστειλα πισω το modemακι στα κεντρικα για να το ελεγξουν , αφου το προβλημα λυνοταν σε δευτερολεπτα!!! Αν το κανα θα περιμενα πολυυυυ ακομα!!!!!

Και κατι για να γελασετε ......

Συνομιλια με τον τεχνικο τησ vivodi.... μετα απο πολλα πολλα και αφου δεν βγαζει ακρη και δεν κανει το απλο να στειλει αιτηση βλαβης στον Οτε μου λεει ....

"Το νουμερο σας? "

"2310......" (θεσνικη)

"μαλλον ειναι το modem σας " (αφου οτου χω εξηγησει οτι δουλεψε με demo)

"λετε να δουλεψε και να χαλασε στην πορεια?"

"μπορει , θα μπορουσατε να περασετε απ τα κεντρικα μας να το ελεγξουμε?"

"λιγο δυσκολο φιλε μου , ολοκληρο ταξιδι απο σαλονικη..... u know"

"οοοps λαθος , εχετε δικιο , το ξεχασα , στειλτε το τοτε με courier"

Loooool , μ εκανε και γελασα το παιδι , μετα απο τοσα που τραβηξα με το τεχνικο τους τμημα ....για τα οποια πρεπει να γραψω πολλες σελιδες για να τα περιγραψω

LOL

Δημοσ.

Και εγω ξεμπερδεψα με τις περιπετειες μου (βλεπε πιο πανω).

Η κα Vivo δεν ειχει συμπεριλαβει το user name και το password που μου ειχανε ηδη δωσει στα συστηματα της.

Με μια επανεκκινηση των συστηματων τους το προβλημα μου λυθηκε....

Speed 48-71kb/sec MO 55 me 512/128 περιοχη Λυκοβρυση

Δημοσ.

paidia o monos logos poy h vivodi yparxei akoma einai epidi san laos exoyme ginei ma...kes kai den paraponiomaste eki poy prepi kai oso prepi.Den apetoyme.

Ego perimeno na me paei h vivodi sta dikastiria gia 40 euro.Afoy me afisane gia pano apo mina xoris internet kai me apires ores sto thl na eksigo to provlima kai panta na kataligoyme ston ote, zithsa diakoph.H vivodi lipon pisteyei pos prepi na pliroso kai ton mina poy eixa provlima, ala kai ton mina poy zitisa diakoph dioti exoyn apofasisei na kanoyn diakopes sindeseon kathe telos mhna.Les kai thn pirame mazi thn apofash.H plaka einai oti h syndesh kai mesa ston mhna ayto ( ths diakophs ) den apokatastathike. Etsi lipon prepei na pliroso 2 mhnes elipshs ypiresias. Thn apofash de "tha ta poyme sta dikastiria" thn pire h kopelitsa ths thlefonikhs eksipiretishs ( poles armodiothtes prepei na exoyn ayta ta koritsia ) kai sthn synexia thn iothetise kai o ypefthinos.Otan de mhlisa me ton polith poy moy diafimise thn perifimh eteria, kai toy eksigisa oti kapioi sto thl. kentro katastrefoyn tis poliseis toy, apantise oti aytos den exei kamia doylia me ayta kai kakos ton enoxlo.

Me thn peripetia moy ayth anakalipsa poloys kamenoys apo thn vivodi poy den axoyn kanei katholoy thema.Apla plirosan , ta paratisan kai pigan se alo ISP.

A kai to lathos ston logariasmo einai pagia taktikh.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...