Προς το περιεχόμενο

U.S.Robotics 9108 ή ZyXEL Prestige 660 HW;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό θεωρείται αυτονόητο και δε χρειάζεται σχόλιο.

Εννοείται Forthnet 512k με Zyxel 650R-31 και Forthnet 512k με USR9108.

Πιό πολλά κατέβαζεi με USR.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά είπα να πάρω το ZyXEL ρούτερ από ένα φίλο που έχει μαγαζί..

Για PCI κάρτα μου είπε ότι έχει μια Planet και δεν παίζει και μεγάλο ρολο, μια χαρά την κάνει την δουλειά και αυτή.. Την ξέρει κανείς αυτή την εταιρία; Καλύτερα πάντως θα του ζητήσω να μου φέρει μια ZyXEL..

Δημοσ.

Θα πάρω το ZyXEL Prestige 660 HW τελικά για Wireless ADSL router..

Όμως δεν βλέπω να υπάρχουν Ελλάδα οι ασύρματες κάρτες της ZyXEL G-360 (PCI) και G-162 (PCMCIA)... Μήπως τις έχει δει κανείς σε κάποιο shop;;;

Με ποιες άλλες θα προτείνατε να συνδιαστεί το ZyXEL Prestige 660 HW;;

Δημοσ.

τελικά ZyXEL ασύρματες κάρτες δεν παίζουν...

τι μάρκα λέτε να πάρω για να τις συνδιάσω με το συγκεκριμένο ρούτερ;

Λέτε όντως να μην παίζουν και μεγάλο ρόλο;;;

Δημοσ.

δεν έχω καταλάβει τι διαφορες παίζουν ανάμεσα στις ασύρματες κάρτες που κυκλοφορούν και κυμαίνονται μεταξύ 25-60 ευρώ....

υπάρχει καμιά ουσιαστική διαφορά, ή απλώς είναι θέμα κοστολόγησης της κάθε μάρκας;

Με ποιο σκεπτικό να αγοράσω μία που έχει 45 ευρώ και όχι μια των 25-30;

Ισως μάλλον να υπάρχει και το θέμα της εμβέλειας, αλλά πως μπορώ να το ξέρω πόσο καλά και μακριά πιάνει η καθεμιά;

P L E A S E . . . H E L P . . .

Δημοσ.
Πρέπει να ειναι ενεργοποιημένο απο τον Isp.

Τι δουλειά έχει ο ISP στο QoS που γίνεται σε επίπεδο router (καμμία μήπως)? Τι ακριβώς πρέπει να έχει ενεργοποιημένο ο ISP?

Δημοσ.
polaki[/b'] πες μου που πήρες την zyxair 220 γιατί δεν βρήκα πουθενα την ZyXEL G-360 που ψάχνω

man sorry που δεν σου απαντησα νωριτερα αλλα το ειδα μολις τωρα!!!!!!!

Την πηρα απο ενα site που λέγεται technixx για ψάξτο, εδρα Θεσ/νικη έχει,δεν θυμαμαι ακριβώς πως λέγεται!

Δημοσ.

Thanks guyzzz...

Έχω καθυστερήσει λίγο με την αγορά, λογω της δουλειάς μου δεν πρόλαβα..

Θα τα παρω από ένα μαγαζί εδώ που το έχει ένας φίλος και δεν έχω ψωνίσει ποτέ από κει.. Μόλις βρω ευκαιρία θα πάω να δω τι κάρτες μπορεί να μου φέρει και θα πάρω κάποια από αυτές.. Θα προτιμήσω μάλλον κάτι σε Us Robotics ή 3Com..

Πάντως δεν βιάζομαι καθώς και από ΟΤΕ και ΟΤΕΝΕΤ βλέπω αργές κινήσεις...

Δημοσ.

Εγώ πρόσφατα πήρα το Speedtouch 585i και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος.

Έχει όλα τα καλά του 530i και είναι wireless.

Σας δίνω το link που το αγόρασα να δείτε τα χαρακτηριστικά http://www.spcom.gr/product_info.php?cPath=1_41_60_63&products_id=534

Με τα Zyxel πάντως δεν έχω καθόλου καλή εμπειρία.

Δημοσ.
Εγώ πρόσφατα πήρα το Speedtouch 585i και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος.

Έχει όλα τα καλά του 530i και είναι wireless.

Σας δίνω το link που το αγόρασα να δείτε τα χαρακτηριστικά http://www.spcom.gr/product_info.php?cPath=1_41_60_63&products_id=534

Με τα Zyxel πάντως δεν έχω καθόλου καλή εμπειρία.

Τι θέλεις να πεις ότι το Alcatel είναι καλύτερο από το zyxel? Σε τι ακριβώς σε χάλασε το zyxel? (δεν είχα ποτέ zyxel αλλά από όλους έχω ακούσει τα καλύτερα (και είχα διαβάσει και ένα manual που έδειχνε πολύ σοβαρό)), σε αντίθεση με τα alcatel που θεωρούνται τις σειράς.

Δημοσ.
Τι θέλεις να πεις ότι το Alcatel είναι καλύτερο από το zyxel? Σε τι ακριβώς σε χάλασε το zyxel? (δεν είχα ποτέ zyxel αλλά από όλους έχω ακούσει τα καλύτερα (και είχα διαβάσει και ένα manual που έδειχνε πολύ σοβαρό)), σε αντίθεση με τα alcatel που θεωρούνται τις σειράς.

Είχα αγοράσει Zyxel με το που ξεκίνησε η διάθεση dsl στην Ελλάδα. Το πρώτο πρόβλημα που είχα ήταν ότι το κέντρο του ΟΤΕ για την περιοχή μου δεν υποστήριζε τα Zyxel. Το έψαξα τότε με τον ΟΤΕ και μου είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στα προτώκολλα. Το έψαξα και με την oktabit που είχε την διανομή και ούτε και εκεί βρήκα άκρη. Τελικά έβαλα 530i και βρήκα λύση. Το zyxel το χάρισα σε έναν φίλο που στην δική του γραμμή έπαιξε. Αυτός είχε προβλήματα με τα port forwarding για να σηκώσει έναν ftp server που ήθελε. Τελικά έβαλε και αυτός 530i. Όπως είπα όμως αυτή είναι μια προσωπική εμπειρία που έγινε στις αρχές του dsl, μπορεί όμως πλέον τα zyxel να παίζουν τέλεια αν και απο ότι ξέρω ο ΟΤΕ δεν δίνει υποστήριξη για zyxel.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...