Προς το περιεχόμενο

DVD-ROM και γρατζουνιές

bad_freddy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω εδω και περίπου 1 χρόνο στο pc μου ενα απλό DVD-ROM της Toshiba και πρίν λίγες καιρό αγόρασα τα πρώτα μου original παιχνίδια. Παρατήρησα λοιπόν οτι μέσα σε λίγες μέρες τα cd αυτά των παιχνιδιών (τα οποία εννοείται οτι τα προσέχω σαν τα μάτια μου) είχαν αποκτήσει απο την κάτω πλευρά αρκετές γρατζουνιές (δεν φαίνονται βαθιές αλλά είναι αρκετές σε πλήθος). Σκέφτηκα λοιπόν οτι θα είναι σκόνες στο DVD-ROM, το σκούπισα και το καθάρισα οσο καλύτερα μπορούσα και τοποθέτησα ενα άλλο original δισκάκι που ήταν αχρησιμοποίητο. Τώρα μετά απο 1 εβδομάδα χρήσης του συγκεκριμμένου DVD έχει αποκτήσει και αυτό τις γνωστές γρατζουνιές (οχι πάρα πολλές ακόμα) και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο! Καμμία λύση?

ΥΓ. Έψαξα και κοίταξα και άλλα αντιγραμμένα δισκάκια που έχω και ολα λίγο-πολύ έχουν γρατζουνιστεί πιθανώς με τον ίδιο τρόπο.

Δημοσ.

Μα είναι λογικό αυτό που συμβαίνει? Υπάρχει πιθανότητα κατασκευαστικού προβλήματος στο DVD-ROM και χαράζει τα δισκάκια?

Δημοσ.

me ti panaki to skoypizeis(pezei rolo giati poloi ta skoypizoyn panw sto tzin toys afhrhmenoi, ki ayto isws dhmioyrgei tis gratzoynies athela)...

gia to leizer toy dvd-rom den xserw, mallon den exw akousei kati sxetiko, dhl na dhmioyrgei gratzoynies..

kapoios allos, kamia empeiria?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...