panther_512 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Το να μεταφέρεις ένα παιχνίδι σε ταινία είναι πραγματική πρόκληση. Αρκετές απόπειρες έχουν γίνει στο παρελθόν, με θετικά αλλά καί αρνητικά αποτελέσματα. Όλοι μας θα θυμόμαστε το αρκετά ώς πολύ καλό Mortal Combat, το μετριότατο Street Fighter, το επίσης πολύ καλό Resident Evil 1 κ.λ. Τώρα δεν ξέρω αν σας άρεσε το DOOM, εγώ πάντως ψιλοαπογοητεύτηκα. Ένα παιχνίδι του βελινεκούς του DOOM, άξιζε καλύτερης τύχης. Τέλος πάντων, μακρυγορώ. Ας μπώ στο ψητό. Είναι λοιπόν αυτό το παλικάρι, ο Uwe Boll, ο οποίος μάλλον γουστάρει πολύ τα video games και έχει βαλθεί να τα κάνει όλα ταινίες. Η πρώτη του απόπειρα ήταν το House of the Dead. Την είδε κανένας τη ταινία αυτή??? Δεν μιλάμε απλώς για άθλια ταινία, μιλάμε για νέο ορισμό στην έννοια ΠΑΤΑΤΑ! Δεν χάνεις απλώς ώρες από τη ζωή σου. Κινδυνεύεις να πάθεις μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Αν δεν την είδατε, εσείς χάνετε, ή εγώ έπαθα σοβαρή βλάβη για να σας προτείνω τη ταινία αυτή. Και εκεί που λέω, πάει, αυτός ο σκηνοθέτης έσκαψε μόνος του το λάκο και μετά από αυτή τη πατάτα θα χαθεί στο περιθώριο, μου βγαίνει και γυρίζει σε ταινία το Alone in the Dark!!! Το εν λόγω παιχνίδι, για αυτούς που δεν ξέρουν, αποτελεί παιχνίδι σταθμό στην ιστορία και εξέλιξη των video-games, και όλοι αναμένουμε εναγωνιωδώς τη συνέχεια στο XBOX360 και το PS3. Η ταινία, στη οποία πρωταγωνιστεί ο Cristian Slayter, αποτελεί μέγα ύβρη για το παιχνίδι και μέχρι σήμερα τη θεωρώ μιά από τις χειρότερες ταινίες που έχω δεί στη ζωή μου! O κύριος όμως αυτός είναι ασταμάτητος!!!! Τον ίδιο χρόνο με το Alone in the Dark (2005), και βιώνοντας μάλλον κάποια έκρηξη διαστροφικής έμπνευσης, μας παρουσιάζει και τη κινηματογραφική εκδοχή του αγαπημένου μας Vampir Kain (Bloodrayne, Legacy of Kain) στην ομώνυμη ταινία Bloodrayne. Φυσικά, άν περιμένετε η ταινία αυτή να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες, μάλλον κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Ο απίστευτος αυτός σκηνοθέτης, έχει καταφέρει να καταστρέψει στις ταινίες του ορισμένα από τα πλέον φημισμένα παιχνίδια στο βωμό του εύκολου κέρδους και απορώ πώς είναι δυνατόν να συνεχίζει. Μέχρι στιγμής, όλες οι προαναφερόμενες ταινίες του φιγουράρουν με καμάρι στο 100 bottom IMdb (http://us.imdb.com/chart/bottom) με βαθμολογίες που δεν ξεπερνούν τα 2 στα 10!!! Και συνεχίζει!!! Οι ταινίες που αναμένονται είναι: Dungeon Siege (2006) Postal (2007) Hunter: The Reckoning (2007) Fear Effect (2008 ) Far Cry (2008 ) Τί άλλο θα δούμε κύριε Boll??? Οι φήμες για κινηματογραφική μεταφορά του Pac-Man και του Tetris αληθεύουν??? Edit: Χμμμμμμμμμμμ, υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει και το Metal Gear Solid. Κρίμα..... UWE SET TO BOLLS UP METAL GEAR SOLID MOVIE? http://www.computerandvideogames.com/r/?page=http://www.computerandvideogames.com/news/news_story.php(que)id=132228
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Καλά επειδή το Kain σαν όνομα είναι γνωστό δεν σημαίνει ότι είναι ο ίδιος χαρακτήρας στο Legacy of Kain, Vampire: The Masquerade και Bloodrayne. Σε κάθε ένα είναι διαφορετικός. Όσο για τον Mr. Useless... (Uwe Boll) μακάρι να πάρει φωτιά το studio του!!
S2Katana Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Παντως θεωρω αρκετα δυσκολο το εργο της μετουσιωσης ενος παιχνιδιου σε ταινια.Πχ μπορει καποιος να μου πει αν αξιζε το Resident Evil σε ταινια(δεν το ειδα)?
panther_512 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Καλά επειδή το Kain σαν όνομα είναι γνωστό δεν σημαίνει ότι είναι ο ίδιος χαρακτήρας στο Legacy of Kain' date=' Vampire: The Masquerade και Bloodrayne. Σε κάθε ένα είναι διαφορετικός.[/quote'] Ναί, έχεις δίκιο. Απλώς πάνω στο σόκ από τις ταινίες που θα κάνει, έχασα τον ειρμό των σκέψεών μου. Παντως θεωρω αρκετα δυσκολο το εργο της μετουσιωσης ενος παιχνιδιου σε ταινια.Πχ μπορει καποιος να μου πει αν αξιζε το Resident Evil σε ταινια(δεν το ειδα)? Το Resident Evil (το πρώτο), είναι καλή ταινία και αξίζει να την δείς. Είναι αρκετά πιστό στο παιχνίδι και η Jovovich είναι άπαιχτη. Είναι γνωστό ότι η μεταφορά ενός παιχνιδιού σε ταινία αποτελεί πολύ μεγάλη πρόκληση, μιάς και το πιό σημαντικό ατού των παιχνιδιών λείπει από τη ταινία: Το gameplay. Ο εν λόγω όμως κύριος, μέχρι στιγμής έχει κάνει 3 μεταφορές παιχνιδιών σε ταινίες, εκ των οποίων καί οι 3 συγκαταλέγονται στις χειρότερες ταινίες του σύγχρονου κινηματογράφου!!! Ορισμένοι πιστεύουν ότι το κάνει επίτηδες, ώστε να εκμεταλεύεται ένα νομικό "παραθυράκι" του γερμανικού νόμου και να τυγχάνει μεγάλων φοροαπαλαγών και επιδοτήσεων, στην περίπτωση που η ταινία που βγεί είναι αποτυχία.
Shinta Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Το να μεταφέρεις ένα παιχνίδι σε ταινία είναι πραγματική πρόκληση. Αρκετές απόπειρες έχουν γίνει στο παρελθόν' date=' με θετικά αλλά καί αρνητικά αποτελέσματα. Όλοι μας θα θυμόμαστε το αρκετά ώς πολύ καλό Mortal Combat, το μετριότατο Street Fighter, το επίσης πολύ καλό Resident Evil 1 κ.λ. Τώρα δεν ξέρω αν σας άρεσε το DOOM, εγώ πάντως ψιλοαπογοητεύτηκα. Ένα παιχνίδι του βελινεκούς του DOOM, άξιζε καλύτερης τύχης. Τέλος πάντων, μακρυγορώ. Ας μπώ στο ψητό. Είναι λοιπόν αυτό το παλικάρι, ο Uwe Boll, ο οποίος μάλλον γουστάρει πολύ τα video games και έχει βαλθεί να τα κάνει όλα ταινίες. Η πρώτη του απόπειρα ήταν το [b']House of the Dead[/b]. Την είδε κανένας τη ταινία αυτή??? Δεν μιλάμε απλώς για άθλια ταινία, μιλάμε για νέο ορισμό στην έννοια ΠΑΤΑΤΑ! Δεν χάνεις απλώς ώρες από τη ζωή σου. Κινδυνεύεις να πάθεις μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Αν δεν την είδατε, εσείς χάνετε, ή εγώ έπαθα σοβαρή βλάβη για να σας προτείνω τη ταινία αυτή. Και εκεί που λέω, πάει, αυτός ο σκηνοθέτης έσκαψε μόνος του το λάκο και μετά από αυτή τη πατάτα θα χαθεί στο περιθώριο, μου βγαίνει και γυρίζει σε ταινία το Alone in the Dark!!! Το εν λόγω παιχνίδι, για αυτούς που δεν ξέρουν, αποτελεί παιχνίδι σταθμό στην ιστορία και εξέλιξη των video-games, και όλοι αναμένουμε εναγωνιωδώς τη συνέχεια στο XBOX360 και το PS3. Η ταινία, στη οποία πρωταγωνιστεί ο Cristian Slayter, αποτελεί μέγα ύβρη για το παιχνίδι και μέχρι σήμερα τη θεωρώ μιά από τις χειρότερες ταινίες που έχω δεί στη ζωή μου! O κύριος όμως αυτός είναι ασταμάτητος!!!! Τον ίδιο χρόνο με το Alone in the Dark (2005), και βιώνοντας μάλλον κάποια έκρηξη διαστροφικής έμπνευσης, μας παρουσιάζει και τη κινηματογραφική εκδοχή του αγαπημένου μας Vampir Kain (Bloodrayne, Legacy of Kain) στην ομώνυμη ταινία Bloodrayne. Φυσικά, άν περιμένετε η ταινία αυτή να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες, μάλλον κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Ο απίστευτος αυτός σκηνοθέτης, έχει καταφέρει να καταστρέψει στις ταινίες του ορισμένα από τα πλέον φημισμένα παιχνίδια στο βωμό του εύκολου κέρδους και απορώ πώς είναι δυνατόν να συνεχίζει. Μέχρι στιγμής, όλες οι προαναφερόμενες ταινίες του φιγουράρουν με καμάρι στο 100 bottom IMdb (http://us.imdb.com/chart/bottom) με βαθμολογίες που δεν ξεπερνούν τα 2 στα 10!!! Και συνεχίζει!!! Οι ταινίες που αναμένονται είναι: Dungeon Siege (2006) Postal (2007) Hunter: The Reckoning (2007) Fear Effect (2008 ) Far Cry (2008 ) Τί άλλο θα δούμε κύριε Boll??? Οι φήμες για κινηματογραφική μεταφορά του Pac-Man και του Tetris αληθεύουν??? Edit: Χμμμμμμμμμμμ, υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει και το Metal Gear Solid. Κρίμα..... UWE SET TO BOLLS UP METAL GEAR SOLID MOVIE? http://www.computerandvideogames.com/r/?page=http://www.computerandvideogames.com/news/news_story.php(que)id=132228 kala sto house of the dead den sou arese i skini me ta freeze kai tin kamera pou ekane giro-giro apo ton kapetan Antrea me to automato? :> sixameno kai nomizw oti to Versus(iaponiki tenia $20 budget me 4 sinolika ithopoious mesa se ena dasos) einai gia oskar mbrosta sto House of the dead.As min ksexname kai to Dungeons and Dragons me ton klasiko kai monadiko "egxromo" thief gia na gini "politicaly correct" i tainia kai apo senario, mia apousia.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Resi 1 είχε φάση. Resi 2 που έβαλαν την Jill Valentine να κάνει την κομπάρσα (γιατί η Jovovich είναι σχεδόν ανίκητη) δεν μου άρεσε (αλλα η Milla πάντα μου αρέσει. ). Resi 3 να δούμε.
nzeppos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Για την ιστορία και μόνο να μου επιτρέψετε να πω ότι το R.E. 1 ήταν κι αυτό αχαρακτήριστο, ορισμός αθλιοτάτης ταινίας. Ίσως όμως να μην κρίνω και πολύ αντικειμενικά, γιατί α) είμαι δύσκολος με τις ταινίες, β) δεν μου αρέσει κανένα παιχνίδι σε στυλ R.E. Ούτε η Jovovich μου αρέσει αλλά αυτό είναι θέμα γούστου. Τι σχέση έχει όμως μια ταινία αυτή καθεαυτή με μία θεά ηθοποιό? Δηλαδή αν η Μπελούτσι έπαιζε στο Shaolin Soccer ή το House of the dead, θα ήταν καλές ταινίες?
blueviper Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Κάθε ταινία αυτού του τύπου ήταν ο ορισμός της μούφας. Όχι πως είχε κι εύκολο έργο, αλλά τα ήθελε ο πισινός του.
jozefonline Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Εγω πάντως θα ήθελα πάρα πολυ να δω στη μεγάλη οθόνη το Max Payne. Απ'όσο ξέρω δεν έχει γυριστεί σε ταινία και πιστεύω οτι αν το αναλάβει ένας καλός σκηνοθέτης μπορεί να γίνει πολύ καλή ταινία.
blueviper Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Εμένα το όνειρό μου ήταν πάντα να δω το Tetris, αλλά φοβάμαι πως δεν έχω τύχη.
djnight Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 ego ena tha po an kai den ton xero ton tipa alla pos tolmise na kanei tenia to alone in the dark to opoio einai apo ta kalitera games pou exo pexei sto ps1 ti na thimitho ton carnby kai thn aline kai thn fantastiki istoria distixos den exo pexei ta proigoumena alla mono to new nightmare kai mamage to simpan poli exipnous grifous ekpliktiko alla einai alitheia panther oti tha vgei sto xbox? einai ena kinitro gia na to agoraso .. bye an kai eimoun ligo offtopic thats ok its my first post i think :-D
Toufas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 well, o peter jackson legete oti tha kanei to halo kai o spielberg tous transformers
dre@mc@tcher Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 autos o skinothetis exei valthei na katastrepsei oles tis metafores videogames! i axristia tou einai apisteuti! o skilos mou tha skinothetouse kalitera! eutixos pou to HALO to pire o peter jackson
Bourdoulas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Genikotera opoiadipote metafora paixnidiou se tainia exei apotixei patagodos...ta reseident moufes...to mono stoixeio poy kratisan (meta3i ligon akoma) ap to paixnidi einai umbrella kai ta zompi! A tainia 8a bgei kai to Pong!!!!!!!
skiabox Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Εμενα τα 'Alone in the Dark' και 'Doom' μου αρεσαν παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.