tech25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Παιχνίδια που θα ήθελα να δώ να τα κάνει ταινίες: 1) Pac-Man 2) Tetris 4) New Zeland Story (με το κοτοπουλάκι με τα βελάκια)!!!!!!!!!!!!! Αυτά. LOL!!!!!!!
Sadako Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Εμένα πάντως το resident evil το πρώτο ΜΕ άρεσε αρκετά (έχοντας παίξει το resident evil 3).. Αν και δεν το έκανε ο Boll, απλά επειδή αναφέρθηκε..
ntouzieras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Εγω πάντως θα ήθελα πάρα πολυ να δω στη μεγάλη οθόνη το Max Payne.Απ'όσο ξέρω δεν έχει γυριστεί σε ταινία και πιστεύω οτι αν το αναλάβει ένας καλός σκηνοθέτης μπορεί να γίνει πολύ καλή ταινία. simfwnw apolita, to allo pou tha ithela na dw, arkei na minei sto story kai sto pneuma tou paixnidiou ,einai to half life 2.na pw kai ton ithopoio?edward norton sto rolo tou dr.freeman,moiazoun apisteuta
panther_512 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 simfwnw apolita, to allo pou tha ithela na dw, arkei na minei sto story kai sto pneuma tou paixnidiou ,einai to half life 2.na pw kai ton ithopoio?edward norton sto rolo tou dr.freeman,moiazoun apisteuta Χμμμμμ, πολύ σωστή παρατήρηση.. Δεν το είχα προσέξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.