doc1000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Παίδες γιατί το Nero κόβει μεγάλα ονόματα αρχείων όταν πάω να τα γράψω σε cds? Τα αρχεία αυτά φαίνονται κανονικά στον δίσκο μου... Επίσης έχω παρατηρήσει ότι κάποια αρχεία με γαλλικά ονόματα (και τονισμούς) επισης δεν τα σώζει όπως είναι αλλα με γράμματα αλαμπουρνέζικα... Το δε περίεργο είναι ότι αν προσπαθήσω να τα σώσω σε ένα αρχείο rar ή zip, τα συγκεκριμένα γαλλικά τραγούδια δεν τα περιλαμβάνει στο zip!!... Any help plz?
panos78 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Για το μήκος των αρχείων, πρέπει να είναι επιλεγμένη οι ρύθμισεις: Αποδοχή περισσότέρων από 255 χαρακτήρες στη διαδρομή. και Αποδοχή περισσότέρων από 64 χαρακτήρες στα ονόματα Joliet Για την κωδικοποίηση, νομίζω ότι διαβάζει την προεπιλεγμένη κωδικοποίηση του συστήματος που έχεις για μη unicode χαρακτήρες, που υποθέτω ότι έχεις τα ελληνικά, οπότε θα πρέπει να αλλάξεις των ειδικούς χαρακτήρες των γαλλικών με λατινικούς για να μην έχεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.