Προς το περιεχόμενο

Adsl tellas συμφέρει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω απο Ιούνιο 2005,ξεκίνησα με 384/128 και απο αρχές Φεβρουαρίου έχω 512/128(καθ'ότι έπεσαν οι τιμές)!Γενικά ευχαριστημένος,πρόβλημα ταχύτητας είχα μόνο τον Ιανουάριο και αυτό λόγω αναβάθμισης!

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είσαι δεσμευμένος για 1(ή 2) χρόνια.Παρ'όλο αυτά κάθε μείωσει που γίνεται κατά την διάρκεια του χρόνου επωφελέισαι και εσύ!

Είναι λίγο πιο ακριβή απο τους άλλους ISPs αλλα πιστεύω ότι αξίζει!:-D

Δημοσ.

Egw exw tellas 1 xrono twra 384, oi taxitites einai statheres kai fisika epofeloume kathe fora pou rixnei tis times i tellas... eksipiretish mexri twra htan apsogh kai evgenikotath (isws eimai apo tous ligous se sxesh apo afta pou akouw apo alous)... sxetika kalos provider me liga logia.

Δημοσ.

Εάν έχεις 35€ κάθε μήνα , η Tellas είναι μια χαρά.Άλλωστε έχει και το μεγαλύτερο bandwidth με το εξωτερικό από όλους του ISP, και λόγο του ότι δεν έχει πήξει σε χρήστες είναι όλα ΟΚ.(Σύνολο 420€ για ένα χρόνο)

Από την άλλη αν έχεις χρήμα τώρα για να καλύψεις κάποιο χρονικό διάστημα HOL Broadband pack 384/128 236€ για 12 μήνες (αντιστοιχεία 19,73€ μήνα με ΦΠΑ) Γραμμή/Υπηρεσία και VoIP Τηλεφωνία.

Δημοσ.

καλα υπαρχουν ατομα που δινουν 420e για ετησια συνδρομη ; ελεος....

και εγω γερακα με forthnet 384 και siemens μια χαρα παιζω εδω και αρκετα χρονια και δινω μονο 61e για 6 μηνες...για φαντασου :)

Δημοσ.

Εγω παλι παιδια απο ταχυτητες χαλια.Ξεκινησα καλα τους πρωτους μηνες με φουλ ταχυτητες (ημουν απο τους πρωτους που εβαλαν dsl) και τωρα κατεβαζω συνεχεια με 25kb/s.Αναφερω συνεχεια το προβλημα στην τελλας αλλα δεν εντοπιζεται προβλημα.Τελικα εκανα δοκιμη και εβαλα ISP HOL και οι ταχυτητες ακριβως ιδιες.Χαλια δηλαδη.Οποτε πρεπει να φταιει το dslam που υπαρχει προφανως στην περιοχη μου.(Καλλιθεα)

Δημοσ.

K egw 1 pshfo sthn Tellas. 1 xrono twra k den exw to paramikro parapanw. Apsogh se ola. 2-3s fores pou yphrxe k provlhma ( logw anavathmisewn tou ote ) me pethanan sta thl ( diaforetiko atomo kathe fora ) gia na doun an lythike to provlhma mou !!...

Δημοσ.

Παιδιά, κι εγώ με Tellas 512 είμαι, πολύ ευχαριστημένος από κάθε άποψη (καναδυο προβληματάκια τα ξεπερνώ).

Έχω το εξής πρόβλημα. Μου ήρθε χθες βράδυ το κλασικό email που στέλνει η tellas για τζάμπα αναβάθμιση της σύνδεσης (όχι όμως και της γραμμής), να δίνω δηλαδή 55 ευρώ το μήνα για 1024 (αντί για 70κάτι).

Χρειάζεται απλώς ένα reply στο συγκεκριμένο email ([email protected]) αλλά είτε κάνω το reply από outlook xp, outlook 12, opera ή ακόμα και το webmail από το site της tellas, παίρνω απάντηση μετά από λίγο "Delivery Status Notification (Failure), Delivery to the following recipients failed: [email protected]"

Το έχει συναντήσει κανένας άλλος αυτό?

Δημοσ.

[offtopic]Δοκίμασα να στείλω στο [email protected] και όχι στο [email protected] και δεν φαίνεται να υπάρχει λάθος αυτή τη φορά, περίεργο. Να δούμε τι θα γίνει τελικά, καλού κακού έχω και το φαξ έτοιμο γιατί δεν είναι να καθυστερούμε σε τέτοια πράγματα![/offtopic]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...