npapagri_xtra Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 εχω κι εγω τελλας περιπου ενα χρονο τωρα. απο download σε ταχυτητα πηγαινει πολυ καλα (40αρες σταθερα με 384 γραμμη αναλογα κι απο που κατεβαζω.περιοχη ιλιον). ποια ειναι τα προβληματα που αντιμετωπισα ? καθε μηνα για 2-3 μερες θα εχω συνεχομενο disconect της γραμμης (μαλον ο οτε φταιει γι αυτο). καποιες γραφειοκρατικες βλακειες που κανουν οπως μετα την μειωση τιμων που εκαναν το νοεμβριο αν θυμαμαι καλα χρεωσαν free υπηρεσιες οπως το virtual disk space και καποια αλλη ακομα (χωρις να ενημερωσουν), και παρολο που διαμαρτηρηθηκα μεσω τηλεφωνου και fax ακομα δεν εσβησαν τις χρεωσεις (και σιγα μην το κανουν). για να μην πω στην αρχη που εκαναν 1 μηνα για να μου ενεργοποιησουν τη συνδεση και εφταιγαν αυτοι και οχι ο οτε γιατι εδωσαν λαθος στοιχεια του τηλεφωνου μου. για ενημερωση μεσω τηλεφωνου που λεει καποιος φιλος παραπανω ας μην το σχολιασω. στις 20 του προηγουμενου μηνα εκανα αιτηση για αναβαθμιση σε 512 και αφου πηρα τηλ την παρασκευη (17 του μηνος) γιατι δεν εβλεπα φως μου ειπαν οτι εχει ενεργοποιηθει η γραμμη απο τις 2 φεβρουαριου πραγμα που δεν εχει γινει. μιλησα παλι χτες και περιμενω τηλ γιατι μαλλον ο οτε εχει κανει μαλα... υποθετω. αν με ρωταγες αν ειμαι ικανοποιημενος θα σου ελεγα ναι ( αν και αυτα που γραφω δεν ειναι και εγκωμιαστικα) γιατι εχει καλο download και στα γραφειοκρατικα ειναι ολοι σκατα. η γραμμη που πρεπει να ακολουθουμε ολοι μας ειναι να τους πρηζουμε ολοι μας αναλογα με το προβλημα κι οχι να λεμε αστο γι αυριο.
npapagri_xtra Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 εχω κι εγω τελλας περιπου ενα χρονο τωρα. απο download σε ταχυτητα πηγαινει πολυ καλα (40αρες σταθερα με 384 γραμμη αναλογα κι απο που κατεβαζω.περιοχη ιλιον). ποια ειναι τα προβληματα που αντιμετωπισα ? καθε μηνα για 2-3 μερες θα εχω συνεχομενο disconect της γραμμης (μαλον ο οτε φταιει γι αυτο). καποιες γραφειοκρατικες βλακειες που κανουν οπως μετα την μειωση τιμων που εκαναν το νοεμβριο αν θυμαμαι καλα χρεωσαν free υπηρεσιες οπως το virtual disk space και καποια αλλη ακομα (χωρις να ενημερωσουν)' date=' και παρολο που διαμαρτηρηθηκα μεσω τηλεφωνου και fax ακομα δεν εσβησαν τις χρεωσεις (και σιγα μην το κανουν). για να μην πω στην αρχη που εκαναν 1 μηνα για να μου ενεργοποιησουν τη συνδεση και εφταιγαν αυτοι και οχι ο οτε γιατι εδωσαν λαθος στοιχεια του τηλεφωνου μου. για ενημερωση μεσω τηλεφωνου που λεει καποιος φιλος παραπανω ας μην το σχολιασω. στις 20 του προηγουμενου μηνα εκανα αιτηση για αναβαθμιση σε 512 και αφου πηρα τηλ την παρασκευη (17 του μηνος) γιατι δεν εβλεπα φως μου ειπαν οτι εχει ενεργοποιηθει η γραμμη απο τις 2 φεβρουαριου πραγμα που δεν εχει γινει. μιλησα παλι χτες και περιμενω τηλ γιατι μαλλον ο οτε εχει κανει μαλα... υποθετω. αν με ρωταγες αν ειμαι ικανοποιημενος θα σου ελεγα ναι ( αν και αυτα που γραφω δεν ειναι και εγκωμιαστικα) γιατι εχει καλο download και στα γραφειοκρατικα ειναι ολοι σκατα. η γραμμη που πρεπει να ακολουθουμε ολοι μας ειναι να τους πρηζουμε ολοι μας αναλογα με το προβλημα κι οχι να λεμε αστο γι αυριο.[/quote'] και το απιστευτο μολις με πηραν τηλεφωνο απ την tellas οτι θα μιλησουν σημερα με τον Ποτε για το προβλημα που ανεφερα παραπανω :shock:
tzinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 re paides ego exo gramh ote kai isp tellas 384 edo kai 1 1/2 xrono, me pianei kamia ekptosh an pao se 1024 h prepei na exo kai gramh tellas gia na dikaioumai ekptoseis? Gia na kano anabathmish meso ote th gramh 384 se 1024 kai meta apo tellas anabathmishs se syndromh 1024 einai mpellas?? tha mou kopei gia kapio diasthma to internet? Kai exei tipota xreoseis gia thn anabthmish? Mia allh skepsh, mipos tha me symfere na katarghso th gramh ote kai na balo eksoloklhrou syndesh tellas gramh kai isp?? Mias kai pleon dinei 3 mhnes dorean ston xrono (+ doro eksoplismo) tha bgei o mhnas gyro sta 53 euro (71.5 euro x 9 mhnes = 643euro/12mhnes=53.6 euro) anti gia 74.8 euro (39.15 pagio ote + 35.65 isp tellas) pou tha mou bgei an krathso ton ote os gramh kai synexiso se tellas isp (gia 1024). Mporeis na katarghshs thn gramh ote? kai an nai tha mou parei kana mhna na th diakopsei o ote kai allo ena h tellas na mou ftiaksei kainoria?? dhladh pezei na fao kana megalo p@p@ri me auton ton tropo? sorry gia tis kamposes erothseis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.