Προς το περιεχόμενο

programma gia epeksergasia video

dre@mc@tcher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ekana search alla den vrika kati paromoio! psaxno gia ena kalo programmataki to opoio tha kovei, tha prosthetei skines, tha vazei ixo sto background klp. exo to PINNACLE MEDIA SUITE 10 alla einai para poli vari gia to pc!

Φιλε dre@mc@tcher εξαρταταιτι ακριβως θελεις να κανεις και μεχρι ποσο μακρυα θελεις να την τραβηξεις την ιστορια. Egv ua soy protinv dyo tria programmatakia τα οποιοα ετυχε να χρησιμοπιησω και ειναι αρτκετα αξιοπιστα Πρωτο και κυριο...τουλαχιστον σε windows λογισμικο einai to Adobe Premier....

εαν εχεισ χρονο να πειραμαρτιστεις θα σουθ προτεινα και προγραμμα απο τη εταιρεια Ulead... Σε αυτην την λοιπον βγαινει το movie factory και αλλα...το Ulead το εχω τσεκαρει με καλα αποτελεσματα και οσο αφορα για βαρη η ελεφρυ προγραμμα εγω με πιο μικρο επεξεργαστη απο σενα δεν αντιμετωπιζα προβληματα

Ελπιζω να βοηθησα

Φιλικα

Δημοσ.
ok tha ta tsekaro kai tha sou po! thanks!

Ασδχετο αλλα ειδα τον επεξεργαστη σου και ζηλεψα τωρα!!θα ερθει καποτε η στιγμη και θα τον αποκτησω και εγω!!

αλλη μια διευκρινηση...οταν κανεις video capturing το κανεις μεσω ψηφιακης η αναλογικης καμερας?εαν βεβαια κανεις captuuring. Apla to lkev γιατι η πιοτητα και η ταχυτητα και τα frames ειναι αρκετα διαφορετικα αναλογα την συνδεση (αναλογικη vs ωηφιακη)

Παντως εγω με ψηφιακη capturing κανω ανετα και χωρις προβληματα...¨)

Φιλικα

Δημοσ.
vasika sinithos mou fernoun dvd ta opoia ta exoun ftiaksei meso analogikis kameras kai ego ta epeksergazomai

p.s:foveros epeksergastis.oxi AMD kai vlakeies mazeua arketo kairo gia na paro auto to pc.

Ναι οντως φορβερος...αλλα πολλα λφτα προς το παρων..οποτε θα αφησω την αναβαθμιση για ργοτερα!

οσο για το προγραμμα κξαι την κατασταση τηνη δικη σου με τα dvd που λες....νομιζω πως με το ULEAD ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.. AN KAI OPVW SOY EIPA το adobe premiere ειναι πιο επαγελματικο...αλλα χρειαζεται περισσοτερο ψαξιμο..

your choice!

Δημοσ.
katevasa tin trial version tou adobe gia na tin dokimaso alla mou fanike poli periploki kai diskoli! sigkekrimena poio ulead na katevaso giati exei polla!

γεια σου φιλε μου...εγω εχω δοκιμασει διαφορετικες εκδοσεις του ULEAD αλλα βργηκα πιο ευχρηστη τηην εκδοση ULEAD Video studio 9 τωρα βεβαιοα επειδη εχει περασει καιλιγος καιρος μαλλον θα εχει βγει νεωτερη εκδοση....ριξε μια ματια..

Το προγραμα εχει ενσωματωμενο 3editing, capturing, audio editing, menus bulding και dvd making and finalising

Ελπιζω να βοηθησα:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...