HamerZ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 To Kaspersky φυσικά. Αρχικά από Norton είχα μόνο Corporate 7.x και πάνω. Με το που δοκίμασα Kaspersky δεν ξαναγυρίζω...
Lemuria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 nod 32 και αγιος ο Θεος! Ταχυτατο, παναλαφρο κ αλανθαστο απο το 1998! Βαλε και ενα firewall πχ zonealarm ή kerio και τιποτε αλλο δεν χρειαζεσαι
pg19 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Πιστευω οτι το KAV ισως βρισκει περισσοτερους ιους απο το norton αλλα οι ιοι αυτοι το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν σου κανουν ζημια...Τι να πω,norton antivirus 2006 και zone alarm εχω...Ασχετως οτι τα καλυτερα που εχω δοκιμασει κατα την γνωμη μου ειναι Kaspersky antivirus personal pro και sunbelt kerio personal firewall...
pete666 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Kaspersky fisika kai Nod 32 einai poli kalo
clio1400 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Αν εχεις δυνατο μηχανημα Kaspersky αλλιως NOD32 και απο εμενα. Παρα πολυ καλα antivirus και τα 2. Μακρια απο τον Nορτονα....
john.c.i.s Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 kaspersky brothers + antihacker. update kathe mera kai den pernai tipota. JOHN.C.I.S
blueviper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Λειτουργώ το NOD32 από το οποίο κι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Από τη στιγμή όμως που σε ενδιαφέρει κάποιο μεταξύ αυτών των δύο, τότε ασυζητητί Kaspersky από μένα.
axinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 otidhpote allo ektos apo norton!! egw pantws exw nod apo kaspersky eimai asxetos
gagarin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 TO ANTIVIRUS EINAI ENA NOD32 TWRA TA NORTON KASPERSKY EINAI APLA KALA,ME TON NORTONA NA EINAI GIA PC TOY 2022 MIAS K PANTA SOU @(#$&$^@ TO SYSTHMA http://www.virusbtn.com/index EDW ME ENA APLO REGISTER THA MATHETE TA PANTA POIO EINAI TO KALYTERO ANTIVIRUS!!!!! BYE
Theodore Tsi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 k egw kaspersky tha pw......me ena kalo firewall fisika....blepe kerio...
Poco_Loco Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Dokimaste kai ligo to Bitdefender...eksisou kalo san to KAV alla pio elafru!!!
soichiro Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Για το AVG free ,τι λέτε ρε παιδιά ??? ,νομίζω ότι είναι αρκετά καλό, ξέμεινα κάποια στιγμή από τον Norton και το χρησιμοποίησα. Από προσωρινό έγινε μόνιμο και είμαι πολύ ευχαριστημένος και εντελώς συμπωματικά τα δουλεύω και τα τρία στην δουλειά (Norton,Kaspersky,Avg) σε περιβάλλον δύσκολο, καθώς τα email με ιούς και το χαζό-σερφαρισμα πάει σύννεφο ! Συμπέρασμα…… Norton είναι για τα σκουπίδια……..μεγάλο βάρος για το τίποτα….. Kaspersky ελαφρύ, γρήγορο, έξυπνο ,δεν σε απασχολεί καθόλου, λίγο το μενού του δεν μου αρέσει και ο τρόπος που κάνει scan. AVG free, το μεγάλο ερωτηματικό, καθώς είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, μέχρι στιγμής, ειναι πανάλαφρο, δεν περνάει τίποτα (Check και με αλλά Antivirus), και τσάμπα…..
roumanos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Φιλε δεν σου κάνω πλάκα αλλα το Linux-ακι είναι κορυφή.Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με ποιο αντιϊκο να διαλέξεις γιατι πολύ απλά το Linux έχει ελάχιστους ιούς.Ουτε με το ποιο firewall θα βάλεις γιατι το Linux έχει προεγκατεστημένο.Είναι τσάμπα όλα.Δεν στέλνει το λειτουργικο σου σύστημα τα προσώπικα σου δεδομένα στη μαμά Microsoft ούτε επισης και to firewall σου(δες windows,kaspersky,norton,zone alarm).Είσαι ελεύθερος απο δικαιώματα και σκοτούρες.Αισθάνεσαι διαφορετικός,μαθαίνεις νέα πράγματα και ξέρεις να χειρίζεσαι ετσι απο desktop συστήματα μεχρι και server πολυεθνικών εταιριών ελέω Linux.
soichiro Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Καλη αλλαγη ο roumanos, σηκωσε και σουζα !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.