TrAd3MaN Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 kalhspera,exo mia tainia se VHS thn opoia thelo na metatrepso se DVD.pos tha to kano omos auto tha moy pei kapoios???sto pc exo karta thleorashs thn PlayTVpro ths Pixelview.Help me please....
tzoykas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Διόρθωσε τον τίτλο σου και κάνε ένα search. Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα.
kastel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Κάνεις capture με την κάρτα σου ή με το VirtualDub (freeware). Και προχωράς στη μετατροπή από mpeg ή avi σε DVD (δες σε άλλα post για τα υπόλοιπα)
Dream Walker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 kalhspera,exo mia tainia se VHS thn opoia thelo na metatrepso se DVD.pos tha to kano omos auto tha moy pei kapoios???sto pc exo karta thleorashs thn PlayTVpro ths Pixelview.Help me please.... Για να κανείς αυτή την διαδηκασία πρέπει η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ σου να έχει αυτή την δυνατότητα. Δηλαδή να έχει μια ειδίκη θύρα από πίσο την κάρτα γραφικών. Αλλιώς αν δεν έχει αυτό τότε πρέπει να πάρεις ένα ειδικό hardware που λέγεται Κάρτα TV (αν θημά με καλά) . Αυτή είναι ακομή καλύτερη από την κάρτα γραφικών. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΣ.
TrAd3MaN Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 h karta grafikon moy exei video in alla exo ka iTV tuner kai katebasa kai to virtualDub,mporeite na moy dosete analytikes odhgies giati den to brisko???
kastel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Διάβασε εδώ http://www.doom9.org/capture/capturing_vdub.html
TrAd3MaN Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 kastel diabasa tis odhgies kai to arxeio poy dhmioyrgithike gia 48 lepta tainias einai 9 GB ti exo kanei lathos?
kastel Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Τί codec χρισιμοποίησες για τη συμπίεση;
kastel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Ο καταλληλότερος codec είναι ή ο DivX ή ο XviD σου δίνει την καλύτερη δυνατή ποιότητα με το μικρότερο μέγεθος αρχείου.
Sorath Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά, έχω κατεβάσει το XVid, αλλά όταν κάνει συμπίεση, κάτω αριστερά στο video που βλέπω γράφει DivX. Πως βγαίνει αυτό; Γίνεται καταρχήν; Στο PC του πατέρα μου, δεν ξέρω κι εγώ πως, είχα βρεί δύο codecs της Microsoft MPEG4 που έκαναν τρομερή δουλειά. Και το βασικότερο ήταν free. Το θέμα είναι πως μπορώ να τους βρώ και να τους κατεβάσω καθώς δεν κατάλαβα πως βρέθηκαν στο PC του πατέρα μου. Α! Και κάτι άλλο. Σε τι ανάλυση πρέπει να κάνω capture απο VHS? Είναι για μετατροπή απο προσωπικές βιντεοκασσέτες σε DVD.
polaki Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Ο καταλληλότερος codec είναι ή ο DivX ή ο XviD σου δίνει την καλύτερη δυνατή ποιότητα με το μικρότερο μέγεθος αρχείου. Αφου θελει να το γράψει σε DVD δεν έχει νοημα να το κανει σε divx. Αστο να ειναι 9gb, δεν σε νοιάζει αφού ετσι κ αλλιως θα το μετατρέψεις σε DVD (πχ με το Ulead Studio γίνεται μονο του με 3 click και φτιάχνεις και ωραία μενου) και το σβηνεις μετά!
kastel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Σωστός polaki αν όμως θα πρέπει στο DVD να προσθέσει κι άλλα αρχεία όπως κι άλλα επεισόδια κάποιας τηλεοπτικής σειράς είναι καλύτερο να μικρίνεις τα αρχεία για να διαχειριστείς ευκολότερα. Όταν στο ποιο πάνω post μου μίλησα για συμπίεση, δεν εννοούσα να κάνει capture και μετά να συμπιέσει, αλλά να ρυθμίσει τον codec της συμπίεσης σε DivX ή XviD στο VirtualDub και μετά να κάνει την εγγραφή ώστε το αρχείο να έχει μικρό μέγεθος καθώς επίσης μπορεί να κατεβάσει και την ανάλυση.
kastel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά' date=' έχω κατεβάσει το XVid, αλλά όταν κάνει συμπίεση, κάτω αριστερά στο video που βλέπω γράφει DivX. Πως βγαίνει αυτό; Γίνεται καταρχήν; Στο PC του πατέρα μου, δεν ξέρω κι εγώ πως, είχα βρεί δύο codecs της Microsoft MPEG4 που έκαναν τρομερή δουλειά. Και το βασικότερο ήταν free. Το θέμα είναι πως μπορώ να τους βρώ και να τους κατεβάσω καθώς δεν κατάλαβα πως βρέθηκαν στο PC του πατέρα μου. Α! Και κάτι άλλο. Σε τι ανάλυση πρέπει να κάνω capture απο VHS? Είναι για μετατροπή απο προσωπικές βιντεοκασσέτες σε DVD.[/quote'] Στο πρώτο που ρωτάς χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος λογικά θα πρέπει να έχεις εγκατεστημένο και τον DivX, πας All Programs> DivX> DivX Codec> Decoder Configuration Utility και την καρτέλα Toolbar ξετσεκάρεις εκεί που λέει show DivX logo watermark. Στο δεύτερο αφού δεν τους εγκατέστησε κανένας manual θα εγκαταστάθηκαν από κάποιο προγραμμα που πιθανόν να τους χρειάζεται. Και στο τρίτο σε οποιαδήποτε ανάλυση που είναι συμβατή στο σύστημα PAL με τον κανόνα να λέει οτι όσο μεγαλύτερη είναι η ανάλυση τόσο καλύτερη ποιότητα αλλά και μεγαλύτερο μέγεθος.
TrAd3MaN Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Kastel ti ennoeis ti codec xrhsimopoihsa?oson afora ti metatroph toy axeioy se DVD?To Ulead Studio pos doyleuei?den thelo menu thelo apla na bazeis to diskaki se deck DVD player kai na paizei..
kastel Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Kastel ti ennoeis ti codec xrhsimopoihsa?oson afora ti metatroph toy axeioy se DVD?To Ulead Studio pos doyleuei?den thelo menu thelo apla na bazeis to diskaki se deck DVD player kai na paizei.. Εννοώ οτι στις ρυθμίσεις που έκανες στο VirtualDub πριν ξεκινήσεις να κάνεις capture θα πας Video>Compression και θα διαλέξεις codec, θα πατησεις Cofigure και θα ρυθμίσεις τις παραμέρους του codec. Για τη μετατροπή σε DVD αφού δεν θες menu χρησιμοποίησε το WinAvi Video Converter πανεύκολο γρήγορο και με καλά αποτελέσματα από θέμα ποιότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.