Προς το περιεχόμενο

Ποιο πακέτο ADSL??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω ενα πακέτο ADSL και θα ηθελα να με φωτίσετε αναφέροντας τι πακέτο έχετε και ποσο ευχαριστημένοι είστε.

Δεν θέλω να πάρω καποιο και να ειναι λιγο καλύτερο απο dial-up :evil: .

Με ενδιαφέρουν πακετα 4-6 μηνών

Δημοσ.

Η καλύτερη πρόταση κατ'εμέ.

Jetpack by Altec.

4 μήνες με 512 γραμμή και σύνδεση + κορυφαίο ρουτεράκι (όχι όπως τα ψεύτικα στα adsl in a box και ondslkit) με 106 ευρώ τελική τιμή!

Η προσφορά ισχύει μόνο στα Multirama :)

Δημοσ.

Να μην πάρεις κανένα αν δεν ελέγξεις πρώτα τη διαθεσιμότητα στην περιοχή σου. Στα Χανιά περιμένουμε πάνω από 30 ημέρες! Εγώ 31...

Δημοσ.

Ας μας πει κάποιος και τι γίνεται μετά το τέλος του πακέτου !

Υπάρχει οποιαδήποτε δέσμευση, ή είναι σαν να μήν είχες ποτέ ADSL και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις (νέο πακέτο ή να συνεχίσεις σε αορίστου) ???

Δημοσ.

uparxei desmeusi mesa sto sumvolaio. i sindesi sou tha ananeothei automata molis leiksei to paketo.kai o monos tropos gia na to apofugeis auto einai na tous enimeroseis 2 mines prin sou leiksei. na tous pareis tilefonaki dld 2 mines prin sou liksei kai na tous peis ,kserete kurioi...de sas gousterno anymore. dld...megistes pousties,pou ama de katseis na diavaseis prosektika to sumvolaio tin patas poli eukola. sto adslgr.com to diavasa btw.

Δημοσ.

an den exeis router pare jetpack pou nai k 512 einai h kaluterh prosfora mexri twra pou stamthsan na dinoun router...

k to vivodi cube 5mhnes 512 dinei ena modem ethernet/usb alla den nomizw na exei firewall,nat ktl...

se periptwsh pou 8es asurmato router pare forthnet plus pou dinei k linksys royter wifi alla kapou 180e mazi me 4 mhnes an 8umamai kala

sta 384 isxuoun oti prosfores diabases edw...

Δημοσ.

Προσωπικά τόσα χρόνια, από 2000-Αγγλία ακόμη, είμαι ενάντια στα πακέτα με 'δωράκια'.

1) Αγοράζεις ένα modem-router όπως το θες εσύ, να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σου και όχι ότι σου πασάρει η κάθε εταιρεία. Πάει πλέον το δούλεμα 'δεν ξερουμε αν το modem σας είναι συμβατό' κτλ.

2) Πάνε και κάνε την γραμμή σου adsl στον ΟΤΕ. Αν δεν υπάρχουν πόρτες απλά θα στο πουν (μην αρκεστείς στην on-line αναζήτηση, πας στο κατάστημα του ΟΤΕ και μόνο και το ελέγχεις).

3) Συγκρίνεις τις προσφορές των εταιρειών. πχ της Forthnet το πακέτο 3+3 μήνες ισχύει και για την περίπτωση που αγοράσεις το πακέτο (adls in-a-box) και στην περίπτωση FORTHnet Fast Internet ADSL.

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007885

Δημοσ.
Προσωπικά τόσα χρόνια' date=' από 2000-Αγγλία ακόμη, είμαι ενάντια στα πακέτα με 'δωράκια'.

1) Αγοράζεις ένα modem-router όπως το θες εσύ, να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σου και όχι ότι σου πασάρει η κάθε εταιρεία. Πάει πλέον το δούλεμα 'δεν ξερουμε αν το modem σας είναι συμβατό' κτλ.

2) Πάνε και κάνε την γραμμή σου adsl στον ΟΤΕ. Αν δεν υπάρχουν πόρτες απλά θα στο πουν (μην αρκεστείς στην on-line αναζήτηση, πας στο κατάστημα του ΟΤΕ και μόνο και το ελέγχεις).

3) Συγκρίνεις τις προσφορές των εταιρειών. πχ της Forthnet το πακέτο 3+3 μήνες ισχύει και για την περίπτωση που αγοράσεις το πακέτο (adls in-a-box) και στην περίπτωση FORTHnet Fast Internet ADSL.

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007885[/quote']

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Ο DSL wizard είναι από τις μεγαλύτερες απατεωνιές που μου έχουν τύχει....Ήμουν πάνω σε PCM και τελικά πήρα τον πούλο από τον ΟΤΕ.

Δημοσ.

Εγώ διαφωνώ. Πιστεύω ότι ανάλογα τις καταστάσεις , συμφέρει κάτι τον καθένα.

Αν θέλει τώρα κάποιος να ξεκινήσει την adsl περιήγηση του , τότε τον συμφέρει η αγορά ενός πακέτου γιατί :

α) γλυτώνει τέλη ενεργοποίησης

β) Έχει χαμηλότερες χρεώσεις μετά τους προπληρωμένους μήνες σε πολλά πακέτα ( βλέπε conn-x, ondslKit)

γ) για δικούς του λόγους όπως : Θέλει να βάλει adsl αλλά το καλοκαίρι φεύγει από το σπίτι και θέλει διακοπή.

Τι θα βγεί φτηνότερα ;Να αρχίσει μόνος του τις διαδικασίες και να αγοράσει μόνος τον εξοπλισμό για 512 γραμμή και σύνδεση ή να αγοράσει με 106 ευρώ, το jetpack με 4 μήνες και κορυφαίο router; Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά.

Μπορεί να μην θέλει να φύγει το καλοκαίρι. Κανένα πρόβλημα. Αγοράζει το jetpack, διακόπτει μετά την λήξη των 4 μηνών και ξανα αγοράζει ένα πακέτο ανάλογα με τις προσφορές που παίζουν τότε και όλοι βλέπουμε ότι αυτές συνεχίζουν να βγαίνουν. Ίσως να μην συμφέρει να ξανα-αγοράσει πακέτο, ίσως σταματήσει το χαράτσι του ΟΤΕ για το εφάπαξ ποσό της ενεργοποίησης, ίσως ξαναβγάλει το RAM δωρεάν 3μηνη συνδρομή adsl.

Πολλά μπορούν να γίνουν.

Μην τα μηδενίζετε όλα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα μακροχρόνια συμβόλαια , έχουν μεγάλες πιθανότητες να αποδειχθούν λανθασμένες επιλογές, μιας και ολοένα αυξάνονται οι προσφορές.

Δημοσ.

ego pira to adsl in a box plus gia isdn. eixe mesa to linksys wag354g. para poli kalo modem me wireless kiolas. to mono kako einai oti i ip sou allazei sxetika grigora. alla me upgrade to firmware k an den anoigeis torrents k alla p2p mazi, den tha exeis megalo problima. kata ta alla einai para poli kalo modem. oso apo taxitites i forthnet doksa ton theo peiraia k meso isdn, piano poli kales taxitites.

apo apopsis eksipiretisis pelatwn, emeina kiriolektika afonos me tin eksipiretisi pou eixa. tous estelna email me tis apories mou( variomoun na perimeno 10-15 lepta sto tilefono anamoni gia na to sikosoun) k meta me epairnan tilefono akomi k sto kinito na mou apantisoun!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...