oldnew Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Katevasa ena arxeio (meso torrent) , megalo 3.5 Giga. Einai se morfh iso. To grafo se dvd, ala otan pao na kano egatastash , se ena shmeio kai meta mou vgazei oti einai katestrameno h kati tetoio (corrapt file??) ena arxeio blabla.cab .,kai kapou ekei stamatao thn egatastash, giati akoma kai ignore na epilekso pali stamata. Yparxei kapoios tropos na to diorthoso? einai krima na pane xamens 3.5 giga, epidi kapoio mikro arxeio den katevike sosta. Mhpos me to mTorent h me to azurus yparxei kapoia epilogh na elenksei to arxeio kai an vrei kapoio lathos na ksanakatevasei oti den katevike sosta? Thanks,
migel Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα . Δεν ξέρω εαν γίνεται αυτό που ζητάς , εκτός εαν το αρχείο .iso που κατέβασες είναι σπασμένο σε πολλά κομμάτια , τότε μπορείς με το winrar να κάνεις open σε κάθε αρχείο ώσπου να εντοπίσεις το χαλασμένο .cab και να πας να ξαναπάρεις το torrent και να επιλέξεις να κατέβει το/α αρχείο/α το χαλασμένο. Εαν κατέβασες ενα αρχείο μόνο δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσεις . Εγω θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να το κάνεις mount σε ενα εικονικό DVD drive μήπως και φταίει το DVD-R που έγραψες , και απο εκεί να κάνεις Setup . Εικονικά Drive μπορείς να φτιάξεις με το Alcohol ή με το Tools Daemon .
activex Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 ean to iso sou katebike corrapt apo to mtorrent kai den htan idi xalasmeno (sthn deuteri periptosh den mporhs na kaneis tipota.) tote svise to torrent apo to mtorrent (oxi to idi katebasmeno iso filika!) ksana fortose to kai pes sto mtorrent na to sosi epano sto palio san na kanhs apo tin arxei download h seed diladi. tote auto tha arxisi na tsekari gia corrapt simia kai exo thn entiposi oti tha to anaktisi..
migel Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 ean to iso sou katebike corrapt apo to mtorrent kai den htan idi xalasmeno (sthn deuteri periptosh den mporhs na kaneis tipota.) tote svise to torrent apo to mtorrent (oxi to idi katebasmeno iso filika!) ksana fortose to kai pes sto mtorrent na to sosi epano sto palio san na kanhs apo tin arxei download h seed diladi. tote auto tha arxisi na tsekari gia corrapt simia kai exo thn entiposi oti tha to anaktisi.. Σωστό και αυτό , ισχύει 100% .
oldnew Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Thanks gia tis apantiseis, kai ego thn idia idea eixa, tha to testaro na do, ana kai epidi to katevasa ligo th mia mera, ligo thn alh, kathe fora to tsekare, to epsaxne apo thn arxh mexri to telos, opote to vlepo xlomo na piasei, Tha to dokimaso omos, molis ksanavro seed gia to singekrimeno file, giati tora vlepo einai down apo ekei poy katevaza.. To testara kai me eikoniko drive, kai grafontas to iso se epanegrapsimo dvd, to idio egine kai stis 2 periptoseis. Pantos to theoro apithano na htan korapt, apo to sigekrimeno private traker poy katevaza, aloste exo katevasei kai ala ola sosta. Pantos ama "anoikseis" to iso , mesa exei rar arxeia, kai to sigekrimeno rar arxeio data.cab einai to megalitero 2Giga. To anoiksa me winrar kai evlepa kanonika ta arxeia pou eixe mesa. Tora den mporo na testaro ola ena ena na do an kapoio einai lathos.. .Ego thn idea pou eixa htan na sviso to sigekrimeno arxeio data.cab, apo to iso me kapoio programa, na dhmioyrgiso ena oloidio iso me to idio onoma, xoris omos afto to arxeio, kai na ksanadokimaso na katevaso me torent elpizontas oti tha dei oti leipei afto to arxeio, kai epenalamvanontas to katevasma gia to arxeio afto . Mono pou afto to arxeio einai to megalitero se olo to iso.. 2 giga. Tha dokimaso mhpos ginete tipota me ton tropo pou eipate alios..krima o kopos. Thanks se oloys ,
NiCkReD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 αν ήταν το αρχειο μοιρασμενο σε zip h rar τοτε κατι θα γινοταν! αλλα δυστυχως!
oldnew Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 An exei kaneis kamia idea, to data.cab exei mese arxeia , afto sto opoio paroysiazetai to provlima einai ena iw12.iwd. Malista mesa sto winrar , opos exei tis stiles poy grafei size - packed - type, ekei pou ola ta arxeia toy data.cab sth sthlh packed exoyn ena erothmatiko (?) afto einai to mono pou grafei mhden (0) an leei se kanenan kati afto. Molis pao na anoikso kai to arxeio iw12.iwd mou vgazei to mhmhma : "This is not the first volume". Meta pantos anoigei kai vlepo ta arxeia pou exei mesa kai afto. An leei se kanenan tipota ta parapano..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.