Προς το περιεχόμενο

USB stick δεν συνεργάζεται με όλες τις θύρες

phph

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα rundisk usb memory stick 256K. Είναι usb 2.0. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν δουλεύει σε όλες τις θύρες usb των υπολογιστών που το έχω δοκιμάσει.

Στον φορητό που έχει usb 1.1 δουλεύει στη 1 από τις 2.

Στον desktop στο σπίτι (usb 2.0), δουλεύει στις 4 από τις 6.

Στον desktop στο γραφείου (ολοκαίνουργιος) δεν δουλεύει στην μπροστινή usb θύρα και αυτός είναι και ο λόγος που γράφω τώρα αν και το στικάκι (και το πρόβλημα) είναι ενός χρόνου. Δεν έχω εύκολη πρόσβαση στο πίσω μέρος του υπολογιστή στη δουλειά και είναι μεγάλος μπελάς.

Άλλες συσκευές (wifi dongle, scanner, θύρα υπερύθρων κ.α.) δουλεύουν με όλες τις θύρες οπότε θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι στο στικάκι. Μπορώ να κάνω κάτι για να διορθωθεί;

Αν όχι υπάρχει κάποιο καλώδιο για να το συνδέσω μόνιμα στο πίσω μέρος του υπολογιστή σε κάποια από τις θύρες που δουλεύουν με το memory stick και να το φέρω μπροστά;

Με δεδομένη την περίεργη συμπεριφορά του, υπάρχει περίπτωση με την μεσολάβηση του καλωδίου να πάψει να λειτουργεί και με αυτή τη θύρα;

Αν το θέμα έχει απαντηθεί, αν μπορείτε υποδείξετε μου που, γιατί αν και έψαξα δεν βρήκα κάτι.

Δημοσ.

Syxna logw aykshmenwn apaithsewn se reyma kapoies usb syskeyes den doyleyoyn swsta oyte me kalwdio proektashs , oyte stis 8yres poy einai sto koyti alla mono stis onboard usb ths motherboard logw ths ptwshs tashs poy yparxei sta kalwdia... etsi pi8anon na prepei telika na eisai katw apo to grafeio...

Δημοσ.

Το καλώδιο που θες λεγεται "προέκταση USB"

Πάρτο και θα δουλέψει μια χαρά αν το τοποθετήσεις στην θύρα της μητρικής.

Δημοσ.

Αυτό για τις απαιτήσεις ρεύματος το έχω ακούσει, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένα flashάκι 256Κ έχει τόσο μεγάλες απαιτήσεις.

Έπειτα στον φορητό και οι 2 θύρες είναι πάνω στη motherboard.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...