kostelo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Εχω το nec 3520a με το τελευταιο επισημο firmware και το nero ultra 6.6.1.4 με το ελληνικο πατς και θελω να αλλαξω το booktype σε dvd-rom για ολους τους τυπους dvd. Το χα ξανακανει πριν λιγο καιρο οποτε δε παιζει να φταει το recorder αλλα εβαλα καινουριο δισκο και ξαναπερασα windows. Παω στην επιλογη συσκευης, που θυμαμαι οτι εκει παω να επιλεξω το drive για αλλαγη booktype, αλλα δε κανει τιποτα. Παταω το κουμπι επιλογης συσκευης δηλαδη και δε γινεται τιποτα. Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο? Δοκιμασα 2 - 3 φορες uninstall - clean install αλλα τιποτα παλι. Μπορει να αλλαξει καπως αλλιως? (μεσα απ το nero παντα, εχει σημασια.) Ευχαριστω. Edit: Κοιταξα εδω υστερα απο ενα σχετικο ψαξιμο αλλα εμενα μου εμφανιζει στο dvd+r και dvd+rw κατω απο το booktype n/a και διπλα ειναι γκριζα και δε μπορω να τ αλλαξω.
damiano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 To 3520 με επίσημο firmware δεν αλλάζει το booktype για όλα, μόνο για τα dl αφήνει να το αλλάξεις. Αν θέλεις να αλλάξεις το booktype και στα υπόλοιπα (dvd+r) τότε πρέπει να το φλασάρεις με ένα firmware που να το υποστηρίζει αυτό! Τώρα πως, με επίσημο firmware, το έκανες αυτό παλιότερα δεν γνωρίζω..
kostelo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Το χα κανει αλλα τωρα δε ξερω τι εχει παθει. Anyway, βρηκα κατι μονταρισμενα για bitsetting ή/και region free firmware απο εναν Liggy αλλα αξιζει να τα δοκιμασω? Εννοω υπαρχει θεμα να μου μεινει στα χερια το recorder και να χαλασει? Για την εγγυηση δε μ απασχολει αν χαθει αλλα μονο για την αξιοπιστια. Το χει δοκιμασει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.