Προς το περιεχόμενο

Altecnet Jetpack και μουφα splitter!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα πηρα το πακετακι. Εχω ενα μεγαλα προβλημα. Πως συνδεω το splitter?

Θελω να πω πως το βαζω στην μπριζα του τηλεφωνου, ωραια. Βαζω το καλωδιο του τηλεφωνου στην μια υποδοχη και στην αλλη που πρεπει να μπει το Adsl καλωδιο απο το router δεν χωραει!!! Ειναι παλι μικρο βυσμα οπως της απλης γραμμης αντι για το πλατυ της adsl.

Μου βαλανε μεσα στο πακετο μουφα splitter?

Το πηρα σημερα απο multirama.Για pstn γραμμη.

Δημοσ.
Έλεος.... Μήπως πας να βάλεις το καλώδιο του δικτύου ???

Η dsl δεν έχει πλατυ βύσμα κανονικό έχει σαν dial up.

:-D Δεν ειμαι ασχετος φιλε μου. Στη συσκευασια ετσι και αλλιως το LAN καλωδιο ειναι κοκκινο. Το αλλο που παει απο το router στο splitter ή στην τηλεφωνικη μπριζα, ειναι πλατυτερο απο το απλο που εχει η pstn γραμμη και δεν μπαινει πανω στο splitter που εχει υποδοχη για δυο μικρα βυσματα.

Πες μου που να ανεβασω φωτο αν θες να δεις πως ειναι ο splitter της συσκευασιας.

edit: Ή το καλωδιο ειναι λαθος. Θελω να πω οτι στο router ταιριαζει αψογα (και ειναι ολοιδιο με του LAN..)

Δημοσ.

Φιλε μου ευχαριστω,αλλα τελικα δεν εχει το splitter προβλημα αλλα η συσκευασια. Το καλωδιο που δινει ειναι για μπριζα adsl . Ρωτησα στο adslgr και μου ειπαν οτι μπορω να βαλω απλο καλωδιο στο router και να το συνδεσω στο splitter. Απλως η συσκευασια δεν εχει το απλο καλωδιο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...