jimmys26 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Γεια σε ολους.Μετα απο 20 μερες συνδεσης χωρις προβληματα με τη vivodi 512/128 ξαφνικα το modem(microcom) επαναστατησε:???: !Συγκεκριμενα εδω και 3 μερες δεν "κραταει"τα password στα forum(!!!)βρισκεται συνεχεια σε κατασταση "ανακτηση διευθυνσεων δικτυου"και αργει να ανοιξει τις σελιδες σε οποιοδηποτε site.Eνω εχει φορτωσει τη σελιδα κανονικα η μπαρα κολλαει στο τελος στον firefox.Αλλα και στον opera δεν ολοκληρωνει τη φορτωση ολων των στοιχειων της σελιδας και στον IE και η γνωστη κλεψυδρα μενει πανω στον κερσορα για...παντα.Επισης πολλα site ανοιγουν μετα απο 10sec αναμονη.Ακομη και στο λογαριασμο μου στο yahoo δεν μπαινει αμεσως και πρεπει να κανω 3-4 προσπαθειες για να μπω(!!!):???: Τσεκαρα για ιους,spyware.trojan με αρκετα προγραμματα και ειμαι ok.Επισης δε μπαινω σε "υποπτα" site και δε χρησιμοποιω p2p.Ελπιζω να καταλαβε καποιο παιδι γιατι δεν μπορω να περιγραψω το προβλημα καλυτερα.Απο την αλλη οι ταχυτητες στα download ειναι καλες(52-58kb/sec).Οποιαδηποτε αποψη θα μου ηταν πολυ χρησιμη.Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για τη μεγαλη περιγραφη.:oops: :oops: ps.ακομη και για την προεπισκοπηση αυτου του μηνυματος περιμενα 10sec περιπου...
jimmys26 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δεν κουνιεται φυλλο.INSOMNIA με επιασε με αυτο το προβλημα.Σκεφτηκα και αυτο αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα.
paparoupas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Επανεκιννηση καθε ποτε κανεις? Μηπως ενα φορματακι εδινε τη λυση? Γιατι εμενα μου φαινεται πιθανοτερο να εχουν κλαταρει τα win...
jimmys26 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Φιλε paparoupa σε εναμιση χρονο που τον εχω εφαγε ηδη 3 format και ενα service για αλλαγη mobo.Τον δουλευω κυριως σε online games αλλα το σβηνω αρκετες ωρες.Τι σχεση εχουν τα windows με το δικτυο ομως?
tonysxxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 an to exeis me usb, kalytera na to sundeseis me lan
jimmys26 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Με ethernet τον εχω συνδεσει.Τι να φταιει ρε γμ? εχω κουφαθει με αυτα τα κολληματα που τρωει.
Dark_son20 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 pados apo tin perigrafi pou kaneis prob ston router den einai
jimmys26 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδια λετε να φταινε τα windows τελικα?Δεν αντεχω αλλο format
jimmys26 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Τελικα αφου δεν καταφερε καποιος να βοηθησει και για να αποφυγω το format Αποφασισα να παρω το νομο στα χερια μου Εγκατεστησα το cablenut ενα πολυ καλο εργαλειο για να κανεις την adsl πιο γρηγορη(free) και εκτελεσα το φακελο adsl_normal_2k Aπο λαθος δικο μου ειχα σταματησει την υπηρεσια smart card.Το διορθωσα και αυτο. Βρηκα μια καλη σελιδα http://www.sdtv.gr/forum2002-2005/forum_posts.asp?TID=2900&PN=1 και εκτελεσα τον οδηγο Αυξήστε την ταχύτητα σας στο internet Aυτα ισως φανουν χρησιμα και σε αλλα παιδια που ισως αντιμετωπιζουν παρομοια προβληματα με κολληματα.Σε εμενα δουλεψε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.