Remiel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Ok paidia iremiste ligo...Nomizo exoume dosei tromaktikes diastaseis se kati to opoio kleinei me ena koumpi.As my sig implies (pou lene kai sto xorio,min rotisete poio einai to xorio mou) eimai kai ego kammenos me to online gaming alla xero pou na stamatiso.Kai min ksexnate oti to online game einai kalitero me tous filous sou.Dld anpezeis me tous filous den katalaveneis pos pernaei h ora alla nomizo pos oloi ma oloi theloun ena break apo to sinexes online gaming.Eipame kalo kai porotiko to online game alla PANTA PANTA REAL LIFE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>IN GAME LIFE Giati alloste to pio porotiko,gemato sigkiniseis,apeires epiloges kai apeiro map einai i alithini zoi. (ti eipa pali o theos......)
KaizerSoze Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Arxidia,to pio porotiko einai to FM:)
PUPPY DOGG Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Magkes Thx Gia Ta Post Sas Na Kai Enw Prospathisa Na To Kopsw... Den Ginete Oloi Milane Gi Auto Kai Menw Ektos Apo Tis Suzitiseis... Den Sumferei!
snik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Magkes Thx Gia Ta Post Sas Na Kai Enw Prospathisa Na To Kopsw... Den Ginete Oloi Milane Gi Auto Kai Menw Ektos Apo Tis Suzitiseis... Den Sumferei! e tote prospathise na xsekoliseis esi kai meta me tin seira sou prospathise na xsekoliseis kai tous allous giati etsi tha xasete tin prosopiki sas zoi an den tin exete idi xasei
PUPPY DOGG Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 e tote prospathise na xsekoliseis esi kai meta me tin seira sou prospathise na xsekoliseis kai tous allous giati etsi tha xasete tin prosopiki sas zoi an den tin exete idi xasei euxaristw gia tis sumboules sou... kai tis apopseis sou alla den einai eukolo pistepse me...
PUPPY DOGG Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μίπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω κάτι με στατιστικά να έχω πιθανές απαντήσεις για το θέμα και να μετράει και ποσοστά???
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Είμαι ο μόνος που το έβαλα και την άλλη μέρα το έκανα uninstall επειδή δεν μου άρεσε ?
polaki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Είμαι ο μόνος που το έβαλα και την άλλη μέρα το έκανα uninstall επειδή δεν μου άρεσε ? Αν το πλήρωσες, ναι. Εμένα ένας φίλος μου πήρε το guest account, έπαιξε 3 ώρες και το έκανε uninstal Ειλικρινά δεν βλέπω που ειναι το δυσκολο στο να κόψει κάποιος σιγά σιγά το WoW. Δηλαδή εδώ και πόσο καιρό ας πούμε δεν υπάρχει κάποια στη ζωή σου? Δεν το λέω να απαντήσεις, απλά μου φαίνεται παράξενο να υπάρχει ένα υποκατάστατο της ανθρώπινης σχέσης. Πες ότι όλοι σου οι φιλοι παίζουν οπότε είσαι "καλυμένος" από αυτό.. Στην περίπτωση σου θα έλεγα οτι πρέπει να πάρεις πιο δραστικά μέτρα, και ξαφνικά να σταματίσεις να παίζεις τελείως για 1 βδομάδα να δεις πως παει. Μόνο έτσι. Εχει μεγάλη σημασία οι φίλοι σου με τί ασχολούνται, εμένα ας πούμε απτα 6-7 άτομα που βγαίνω (εχω περισσότερους αλλα οι 6-7 ειναι αυτοί/αυτές που θα μιλήσω μια παρασκευή/σαββατο βράδυ να βγουμε) μόνο οι 2 παίζανε, με τον ένα σταματήσαμε μαζί, και ο αλλος έμεινε μεσα. Εντάξει οταν βγαινουμε οι 3 μας πριν που παίζαμε απτις 2 ώρες μιλάγαμε ισως τα 45 λεπτά για το παιχνίδι, το οποίο το θεωρώ και αυτό υπερβολικό. Μολις οι 2 μας σταματήσαμε το μειωσαμε στα 15 λεπτά, και αυτά επειδη το παιδί μιλαγε και εμείς συμμετέχαμε. Η λογική λοιπόν είναι να βγαινεις με άτομα που δεν ασχολούνται, ώστε να βρεις αλλα θεματα για συζήτηση. Μια ιδέα ας πουμε ειναι να δοκιμάσεις να πας snowboarding/skiing τωρα που ειναι ακομα ο καιρός καλός για αυτά. Ή δοκίμασε να γραφτείς για μια πολεμική τέχνη (το γυμναστήριο ειναι βαρετό πιστεύω για πολλούς). Αν οι υπολογιστές ειναι το χόμπυ σου, γιατί δεν δοκιμάζεις να ξεκινήσεις σιγά σιγά tutorials Oracle ή γενικά διάφορα certifications? Ένας oraclίτης παίρνει 200?/ώρα για να έρθει σε εταιρία, που σημαίνει ότι για την εταιρία του ειναι περιζήτητος. Εκεί να δεις τί κ@υλα ειναι να ανεβαίνεις "level" στις γνώσεις. Εγω σκέφτομαι ότι τους 8 μήνες που παίζω (με τα διαλειματα/διακοπες μέσα) αν το 1/3 του χρόνου που έπαιζα το εβαζα στην Oracle θα είχα τωρα Certification και τρελαίνομαι........
andrip Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 ντάξει το ξεχυλώσαμε τώρα... σιγά ρε παιδιά ένα παιχνίδι είναι. Αν δε το έχετε πάρει χαμπάρι επειδη είναι το πρώτο παιχνίδι που ίσως κολάτε υπήρχαν και υπάρχουν κι αλλα παιχνίδια που κολλάγαν πολλοί. Εγώ πριν 2-3 χρόνια είχα κολλήσει με τα manager ας πούμε μιλάμε για 5ωρα 6ωρα. Ε το κοψα όπως και πολλοί άλλοι. Σιγά το θέμα τώρα να κάνουμε τους ψυχαναλυτές και να ψάχνουμε λύσεις. Αν το 15χρονο παίζει 7ωρα δεν είναι δικό του πρόβλημα είναι του γονιού. Αν ένας 20χρονος παίζει 7ωρα είναι πρόβλημα δικό του που θα του περάσει. Ελλάδα είμαστε όχι αμερική
laokratwr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Arxidia,to pio porotiko einai to FM:) NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII RE P@@STI MOU....porwsh!!!!kai skepsou oti den fhmizetai kan gia to online gaming...kapsimataki monos sou...an kai twra teleftea ksekinhsa ena vazelos-gayros diadiktyako...:mrgreen::mrgreen: prosoxh paidia to kapsimo vlaptei...emena kontepse na mou stoixisei th sxolh mou...k akoma den thn exw skapoularei entelws...
laokratwr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 ντάξει το ξεχυλώσαμε τώρα... σιγά ρε παιδιά ένα παιχνίδι είναι. Αν δε το έχετε πάρει χαμπάρι επειδη είναι το πρώτο παιχνίδι που ίσως κολάτε υπήρχαν και υπάρχουν κι αλλα παιχνίδια που κολλάγαν πολλοί. Εγώ πριν 2-3 χρόνια είχα κολλήσει με τα manager ας πούμε μιλάμε για 5ωρα 6ωρα. Ε το κοψα όπως και πολλοί άλλοι. Σιγά το θέμα τώρα να κάνουμε τους ψυχαναλυτές και να ψάχνουμε λύσεις. Αν το 15χρονο παίζει 7ωρα δεν είναι δικό του πρόβλημα είναι του γονιού. Αν ένας 20χρονος παίζει 7ωρα είναι πρόβλημα δικό του που θα του περάσει. Ελλάδα είμαστε όχι αμερική ti??5wra kai 6wra kai to thewreis kollima..???edw milame gia 20raki gia na vgei h sezon...as mh milhsw kai gia dipla pou epeftan kai kati ypnakoi....:shock:
KaizerSoze Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Ontws re file,ti 5wro-6wro,oute gia diapragmateuseis gia paixtes gia to kalokairi den ftanei:)
LuNaTiC Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 "Ξέρω ρε 'σεις απ' το ΤΕΙ ένα παιδί που παίζει τόσο που έχει βγάλει κάλους στον καρπό και το έχει δέσει και συνεχίζει να παίζει. Είναι συνέχεια online. Τον βλέπω στο MSN, κοιτάω τα logs και δεν είναι ποτέ Away, Busy, Idle, τώρα που γράφω το MSN μου λέει ότι τον βλέπει 78 ώρες online. Ακόμα και 2 ώρες την ημέρα (αθροιστικά -όχι μαζεμένες) που σηκώνεται στο WoW αφήνει το χαρακτήρα logged-in. Πήγε και τα 'σκασε για δεύτερο pc και δεύτερη DSL για να μη χρειάζεται να βγαίνει από το WoW για να μιλάει στο MSN ή να κατεβάζει torrent. Έδωσε 680€ για UPS για να μην τον πιάνουν οι διακοπές ρεύματος... ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ!!!" Ma de pigeno TEI !!!!
polaki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 ντάξει το ξεχυλώσαμε τώρα... σιγά ρε παιδιά ένα παιχνίδι είναι. Αν δε το έχετε πάρει χαμπάρι επειδη είναι το πρώτο παιχνίδι που ίσως κολάτε υπήρχαν και υπάρχουν κι αλλα παιχνίδια που κολλάγαν πολλοί. Εγώ πριν 2-3 χρόνια είχα κολλήσει με τα manager ας πούμε μιλάμε για 5ωρα 6ωρα. Ε το κοψα όπως και πολλοί άλλοι. Σιγά το θέμα τώρα να κάνουμε τους ψυχαναλυτές και να ψάχνουμε λύσεις. Αν το 15χρονο παίζει 7ωρα δεν είναι δικό του πρόβλημα είναι του γονιού. Αν ένας 20χρονος παίζει 7ωρα είναι πρόβλημα δικό του που θα του περάσει. Ελλάδα είμαστε όχι αμερική Αυτό που για σένα και για μένα είναι απλό, για άλλους είναι δύσκολο και θέλουν καθοδήγηση. Για σένα είναι ενα παιχνίδι, για άλλους είναι πολλά περισσότερα. Είναι μέρος της ζωής τους γιατί μέσω αυτού παίρνουν αναγνώριση, σεβασμό, χαρά, νοιώθουν μέρος μιας ομάδας.. Αν καταφέρεις να δεις το γιατί, θα μπορέσεις και να τους καταλάβεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.