PUPPY DOGG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 ντάξει το ξεχυλώσαμε τώρα... σιγά ρε παιδιά ένα παιχνίδι είναι. Αν δε το έχετε πάρει χαμπάρι επειδη είναι το πρώτο παιχνίδι που ίσως κολάτε υπήρχαν και υπάρχουν κι αλλα παιχνίδια που κολλάγαν πολλοί. Εγώ πριν 2-3 χρόνια είχα κολλήσει με τα manager ας πούμε μιλάμε για 5ωρα 6ωρα. Ε το κοψα όπως και πολλοί άλλοι. Σιγά το θέμα τώρα να κάνουμε τους ψυχαναλυτές και να ψάχνουμε λύσεις. Αν το 15χρονο παίζει 7ωρα δεν είναι δικό του πρόβλημα είναι του γονιού. Αν ένας 20χρονος παίζει 7ωρα είναι πρόβλημα δικό του που θα του περάσει. Ελλάδα είμαστε όχι αμερική PISTEPSE ME DEN EINAI MONO ENA PAIXNIDI AN ITAN APLWS ENA PAIXNIDI DEN THA KANAME AUTO TO TOPIC..!
Cromb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Ασε ρε polaki με το snowboard...έδωσα τη σανίδα μου σε ένα ξαδερφάκι μπάς και ξεκολλήσει λίγο από το pc και έβγαλε το γόνατό του...και τώρα με πρήζει η μάνα του... 1000 φορές να παιζε wow!
PUPPY DOGG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Ασε ρε polaki[/b'] με το snowboard...έδωσα τη σανίδα μου σε ένα ξαδερφάκι μπάς και ξεκολλήσει λίγο από το pc και έβγαλε το γόνατό του...και τώρα με πρήζει η μάνα του... 1000 φορές να παιζε wow! omg lol:mrgreen:
polaki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Andrip σου έγραψα κάτι πριν.... Για σένα είναι ενα παιχνίδι' date=' για άλλους είναι πολλά περισσότερα. Είναι μέρος της ζωής τους γιατί μέσω αυτού παίρνουν αναγνώριση, σεβασμό, χαρά, νοιώθουν μέρος μιας ομάδας.. Αν καταφέρεις να δεις το γιατί, θα μπορέσεις και να τους καταλάβεις! [/quote'] Προφανώς και δεν μπορείς ούτε εσύ ουτε και εγώ να εξισωθούμε με τα συγκεκριμένα άτομα, είτε γιατί εχουμε και αλλα ενδιαφέροντα (που έμειναν αναλίωτα το διάστημα που παίζουμε) είτε επειδή είμαστε πιό δυνατοί χαρακτήρες, είτε επειδή απλά ειμαστε διαφορετικοί άνθρωποι. Όσο για το snowboard, δεν φταίς εσύ Cromb αν το παιδί ήταν lammerάκος! LOL! Σιγά μην φταίει και ο αναβατήρας...
PUPPY DOGG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Andrip σου έγραψα κάτι πριν.... Προφανώς και δεν μπορείς ούτε εσύ ουτε και εγώ να εξισωθούμε με τα συγκεκριμένα άτομα' date=' είτε γιατί εχουμε και αλλα ενδιαφέροντα (που έμειναν αναλίωτα το διάστημα που παίζουμε) είτε επειδή είμαστε πιό δυνατοί χαρακτήρες, είτε επειδή απλά ειμαστε διαφορετικοί άνθρωποι. Όσο για το snowboard, δεν φταίς εσύ Cromb αν το παιδί ήταν lammerάκος! LOL! Σιγά μην φταίει και ο αναβατήρας... [/quote'] sumfwnw kai sta duo!
Isle Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Βλαμμενο παιχνιδι, κακως το πηρα.Τωρα κολλησα και εχω και φιλους που το παιζουν και αν το παρατησω θα βαριεμαι. Ειναι φτιαγμενο με "μαθηματικη" ακριβεια ωστε οι παικτες να παρασυρονται απο την απληστια για λεφτα και για οπλα, ισως και για φημη και να παιζουν και να παιζουν. Το κακο ειναι οτι δεν παιζεις οπως με ενα κανονικο παιχνιδι, μετα κλεινεις τον υπολογιστη και πας αλλου και ειναι σαν να μην εχεις παιξει. Θα το σκεφτεσαι.Θα σκεφτεσαι που μπορεις να πας οταν ξαναμπεις, πως μπορεις να ανεβεις level, θα σκεφτεσαι τα οπλα σου κτλ. Και αν εχεις φιλους που το παιζουν ολοι μαζι θα πιανετε ατερμονες κουβεντες σχετικα με αυτο. Το καλο ειναι οτι προτιμω να βλεπω κοπελια να παιζουν wow, και γενικως παιχνιδια απο το να τα βλεπω να παιζουν ποδοσφαιρο, να πηγαινουν για καφε, κτλ κτλ και χαιρομαι που εχω μερικους φιλους που παιζουν games και δεν ειναι σαν ολους τους αλλους, τους "κανονικους".
PUPPY DOGG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Βλαμμενο παιχνιδι' date=' κακως το πηρα.Τωρα κολλησα και εχω και φιλους που το παιζουν και αν το παρατησω θα βαριεμαι.Ειναι φτιαγμενο με "μαθηματικη" ακριβεια ωστε οι παικτες να παρασυρονται απο την απληστια για λεφτα και για οπλα, ισως και για φημη και να παιζουν και να παιζουν. Το κακο ειναι οτι δεν παιζεις οπως με ενα κανονικο παιχνιδι, μετα κλεινεις τον υπολογιστη και πας αλλου και ειναι σαν να μην εχεις παιξει. Θα το σκεφτεσαι.Θα σκεφτεσαι που μπορεις να πας οταν ξαναμπεις, πως μπορεις να ανεβεις level, θα σκεφτεσαι τα οπλα σου κτλ. Και αν εχεις φιλους που το παιζουν ολοι μαζι θα πιανετε ατερμονες κουβεντες σχετικα με αυτο. Το καλο ειναι οτι προτιμω να βλεπω κοπελια να παιζουν wow, και γενικως παιχνιδια απο το να τα βλεπω να παιζουν ποδοσφαιρο, να πηγαινουν για καφε, κτλ κτλ και χαιρομαι που εχω μερικους φιλους που παιζουν games και δεν ειναι σαν ολους τους αλλους, τους "κανονικους".[/quote'] Σε καταλαβαίνω και εγώ το ίδιο έπαθα γι αυτό έγραψα αυτό το Topic...Οσο για την Blizzard είναι απλώς η μεγαλήτερη κερδοσκοπική εταιρία που υπάρχει... έχει μέχρι και ψυχολόγους!!!!!
Isle Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Σιγουρα εχει και ψυχολογους. Ειμαι σιγουρος οτι εχει μια στρατια ψυχολογων, οικονομολογων, στατιστικων και μαθηματικων μονο για αυτα που πριν.Οπως κανουν και κατι αλλες μεγαλοεταιριες. Αραγε η Μ$ ακολουθει αυτη την στρατηγικη?Μπορει να εχει τετοιους για τα vista.
billpeppas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 There's no addictive game... only people with "free-will"...
whiteman7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Ειναι απλά ένα παιχνίδι, αν δεν μπορείς να βάλεις όρια στον εαυτό σου....ψάξου. Το καλύτερο παιχνίδι των εποχών με διαφορά...Διασκέδασε το φίλε μου ,μη το κάνεις μέρος της ζωής σου, φιλικά
PUPPY DOGG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Ειναι απλά ένα παιχνίδι' date=' αν δεν μπορείς να βάλεις όρια στον εαυτό σου....ψάξου. Το καλύτερο παιχνίδι των εποχών με διαφορά...Διασκέδασε το φίλε μου ,μη το κάνεις μέρος της ζωής σου,φιλικά[/quote'] pistepse me oute egw mporw na to diaskedasw oute kanenas allos... mono gia ta lvl paizoun... leme na pame bgs apo mikra lvl gia tin gkaula mas... alla lene oti den tha aneboun lvl ... den einai paixnidi...
billpeppas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 pistepse me oute egw mporw na to diaskedasw oute kanenas allos... mono gia ta lvl paizoun... leme na pame bgs apo mikra lvl gia tin gkaula mas... alla lene oti den tha aneboun lvl ... den einai paixnidi... Hmmm...το gaming community χάλασε τελειώς μου φαίνεται...
PUPPY DOGG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Hmmm...το gaming community χάλασε τελειώς μου φαίνεται... Ti uponoeis???
msnhulk Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Prosexte min kantatisete tsi http://www.filecabi.net/video/pclunatic.html Pantos prepei na iparxei megalo problima se auto to paidi, otan to ida trelathika *patiste kalitera download (8mb)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.