Προς το περιεχόμενο

Warcraftholic

PUPPY DOGG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ti uponoeis???

Τι υπονοώ ?

Το ότι να παίζει κάποιος για πάρα πολλές ώρες ένα παιχνίδι που δεν τον διασκεδάζει, αλλά το παίζει απλά για να ανεβάζει level & cash για να το παίζει master of the prickz...

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Prosexte min kantatisete tsi http://www.filecabi.net/video/pclunatic.html :mrgreen:

Pantos prepei na iparxei megalo problima se auto to paidi' date=' otan to ida trelathika

*patiste kalitera download (8mb)[/quote']

ε όχι ρε παιδιά. Αν είναι αληθινό είναι δυνατό οι γονείς του να μην έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα; καλοί θα ταν κι αυτοί. Τον φοβήθηκε το ματι μου...:twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.
Τι υπονοώ ?

Το ότι να παίζει κάποιος για πάρα πολλές ώρες ένα παιχνίδι που δεν τον διασκεδάζει' date=' αλλά το παίζει απλά για να ανεβάζει level & cash για να το παίζει master of the prickz...[/quote']

το έχω γράψει κι εγώ αυτό και δεν μπορώ να το κόψω..:) όσο και να το προσπαθώ

Δημοσ.

Δεν ειναι αληθινο το βιντεο.

Για ποιο λογο να εβγαζε τον εαυτο του να τα κανει αυτα στα σοβαρα?:P

Ενω για πλακα...

Εγω παντως βαρεθηκα να τον βλεπω.

Δημοσ.

Να πώ κάτι "ασχετο";

Ερευνες λένε πως όταν κοιμάσαι κανονικά και δεν ξενυχτάς

παίζοντας κάποιο παιχνίδι που έχεις ξεκινήσει, τις ώρες που

κοιμάσαι ο εγκέφαλος σου επεξεργάζεται τις κινήσεις που έχεις

κάνει και την επόμενη ημέρα παίζεις καλύτερα. Δηλαδή εαν

κάποιος κοιμάται σωστά είναι καλύτερος παίκτης!

Whatever και εγώ παίζω, ξενυχτούσα παλιά μπροστά στην οθόνη

και στο Warcraft αλλά τώρα κοιμάμαι κανονικές ώρες (σχετικό!).

Δημοσ.
Να πώ κάτι "ασχετο";

Ερευνες λένε πως όταν κοιμάσαι κανονικά και δεν ξενυχτάς

παίζοντας κάποιο παιχνίδι που έχεις ξεκινήσει' date=' τις ώρες που

κοιμάσαι ο εγκέφαλος σου επεξεργάζεται τις κινήσεις που έχεις

κάνει και την επόμενη ημέρα παίζεις καλύτερα. Δηλαδή εαν

κάποιος κοιμάται σωστά είναι καλύτερος παίκτης!

Whatever και εγώ παίζω, ξενυχτούσα παλιά μπροστά στην οθόνη

και στο Warcraft αλλά τώρα κοιμάμαι κανονικές ώρες (σχετικό!).[/quote']

τι θές να πείς οτί είσαι ο καλύτερος παικτής??? η μας συνηστάς να ξενυχτάμε και να κοίμωμαστε καλά????? πούλησα έναν P3 550mh με 20 gh σκληρό...και 256 ram ... κάρτα 64αρα...και με έναν ιό μέσα... 200 e.... καλό??

Δημοσ.

Συνιστώ να κοιμάστε καλά και σίγουρα δεν παίζω καλύτερα από

πααααααάρα πολλούς! Ο αδερφός μου την έβγαζε όλη μέρα στο

PC και δεν διάβαζε (είναι 16 χρονών) πριν κάτι μέρες και αναγκάστηκα

να πάρω το PC σπίτι μου... Οκ δε λέω. Να παίζουμε αλλά όχι να

χαζέψουμε όλοι μπροστά από μια οθόνη... Ελεος guys!

Δημοσ.
Συνιστώ να κοιμάστε καλά και σίγουρα δεν παίζω καλύτερα από

πααααααάρα πολλούς! Ο αδερφός μου την έβγαζε όλη μέρα στο

PC και δεν διάβαζε (είναι 16 χρονών) πριν κάτι μέρες και αναγκάστηκα

να πάρω το PC σπίτι μου... Οκ δε λέω. Να παίζουμε αλλά όχι να

χαζέψουμε όλοι μπροστά από μια οθόνη... Ελεος guys!

Το 'σωσες :) όσο για το αν είναι εύκολο να το κόψεις το wow διάβασε τα μνματα... υπάρχουν πολλές απόψεις...

Δημοσ.

Τι να σώσω καλέ;

Τα διάβασα και ξέρω από πρώτο χέρι όπως σου είπα!

Εαν θέλεις μπορώ να έρθω να πάρω και τον δικό σου

υπολογιστή να δείς πως θα το κόψεις...! Lol!

Δημοσ.

Mia lush pou isws boithisei :)

Enas kalos tropos gia na baretheis ena game einai ta "cheats" . Oloi kseroume to god mode , all weapons... kai ola ta alla cheats pou sou dinoun apeirh zwh, lefta, opla ktl... Egw panta otan ebaza auta ta cheats thn epomenh mera to paixnidi to eixa barethei :D

Twra tha mou peis pws na cheatareis sto wow?

Poli apla ftiaxneis enan dikosou prive server ( einai para poli eukolo) opou ekei tha dokimaseis ta panta! Tha kaneis ton char sou 250 lvl , full epic set , epic mounts, oti weapon thes ,tha pigeneis me teleport se opio instance h perioxh thes tha skotoneis bosses opws o nefarian me 2 hits i patontas apla .kill :) kai genika oti all othes pou den tha mporouses na kaneis se oficial server h pou tha sou eperne ena - duo mhnes gia na to kaneis...

Δημοσ.

Το καλο ειναι οτι προτιμω να βλεπω κοπελια να παιζουν wow' date=' και γενικως παιχνιδια απο το να τα βλεπω να παιζουν ποδοσφαιρο, να πηγαινουν για καφε, κτλ κτλ και χαιρομαι που εχω μερικους φιλους που παιζουν games και δεν ειναι σαν ολους τους αλλους, τους "κανονικους".[/quote']

Eδω είσαι λάθος και μια μέρα θα το καταλάβεις. Αν είναι δυνατόν να συγκρίνεις κάτι εντελώς παθητικό με το να αθλείσαι...Δεν υπάρχει καλύτερη ενασχόληση απ'την άθληση.

Εγω πάντως ακόμα και για τον καφέ που λες, θλίβομαι όταν βλέπω παλικαράκια να κάθονται στις 4 το βράδυ και να λιώνουν σε internet καφέ Σαββατιάτικα. Τώρα αν εσύ το θεωρείς καλύτερο απτο να πάρεις ενα γκομενάκι και μια παρέα και να πιείτε ένα ποτάκι ή να μιλήσετε για ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ σοβαρά θέματα, οκ.. each to his own! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...