Προς το περιεχόμενο

Warcraftholic

PUPPY DOGG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πόσο δύσκολο πια είναι να πείς στον εαυτό σου "δεν θα παίζω άλλο WOW"...και να ξεκόψεις από ένα game...

Έλεος πια!

Ρε παιδιά απτη στιγμή που όπως φαίνεται δεν το έχετε παίξει τί σχολιάζετε? Εσύ καπνίζεις? Ε ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΕΝΩ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. Πίνεις? Μα είναι δυνατόν να χαλάς το συκώτι σου? Κάνεις σούζες? Μα είναι δυνατόν να ρισκάρεις το κεφάλι σου? Τί το παίζεις υπεράνω όλων και καλά, θες να πεις οτι εσύ δεν έχεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ πάθος?? Δεν έχεις παίξει ποτέ σου στοίχημα και να χτυπιέσαι που η Μπάρτσα ήρθε Χ???

Αν θελετε να συμμετάσχετε στη λύση του προβλήματος του παιδιού, προτείνω να γράψετε κάτι πιο ουσιαστικό.

Εδω προσπαθω να βοηθησω εγώ που έχω ασχοληθεί με το παιχνίδι και έρχεται ο κάθε άσχετος με το αντικείμενο, πετάει 2 προτάσεις και φεύγει...

Είναι ΠΑΘΟΣ για κάποιους, δεν ειναι παιχνίδι, οποιος δεν μπορεί να το καταλάβει ας μην μιλάει καν. Και οι τζογαδόροι πάθος έχουν, και οι καπνιστές πάθος έχουν. Τί ειναι το πάθος, πορτατίφ να το ανάβουμε και να το σβήνουμε όποτε θέλουμε??? Του τη λέτε του παιδιού λες και εσείς είστε οι άγιοι και οι τέλειοι... ΕΛΕΟΣ.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδιά απτη στιγμή που όπως φαίνεται δεν το έχετε παίξει τί σχολιάζετε? Εσύ καπνίζεις? Ε ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΕΝΩ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. Πίνεις? Μα είναι δυνατόν να χαλάς το συκώτι σου? Κάνεις σούζες? Μα είναι δυνατόν να ρισκάρεις το κεφάλι σου? Τί το παίζεις υπεράνω όλων και καλά' date=' θες να πεις οτι εσύ δεν έχεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ πάθος?? Δεν έχεις παίξει ποτέ σου στοίχημα και να χτυπιέσαι που η Μπάρτσα ήρθε Χ???

Αν θελετε να συμμετάσχετε στη λύση του προβλήματος του παιδιού, προτείνω να γράψετε κάτι πιο ουσιαστικό.

Εδω προσπαθω να βοηθησω εγώ που έχω ασχοληθεί με το παιχνίδι και έρχεται ο κάθε άσχετος με το αντικείμενο, πετάει 2 προτάσεις και φεύγει...

Είναι ΠΑΘΟΣ για κάποιους, δεν ειναι παιχνίδι, οποιος δεν μπορεί να το καταλάβει ας μην μιλάει καν. Και οι τζογαδόροι πάθος έχουν, και οι καπνιστές πάθος έχουν. Τί ειναι το πάθος, πορτατίφ να το ανάβουμε και να το σβήνουμε όποτε θέλουμε??? Του τη λέτε του παιδιού λες και εσείς είστε οι άγιοι και οι τέλειοι... ΕΛΕΟΣ.[/quote']

Ωραία όλα αυτά που λες ρε man, συμφωνώ κατά πολύ μαζί σου.

Αλλά...μόνο άσχετος επί του θέματος δεν είμαι.

1ον) έχω παίξει WoW

2ον) Χρόνια άσχολουμαι με το online gaming επί του όλου θέματος ( clan, online ladders, & online ladders site... )

3ον) Clan Gaming for years...

Απλά αν κάτι θες να ξεκόψεις, το ξεκώβεις.

Π.χ. εγώ έπινα πολύ...δεν εθίζομαι, αλλά έπινα ( το ήθελα, και προφανώς μου άρεσε )...αλλά είδα ότι το στομάχι μου πήγαινε κατά διαόλου ( εξ' ου και το πρόβλημα που έχω πλέον ) και είπα, εδώ...τέρμα, no more.

Έτσι είναι.

Το κόβεις ή όχι.

Δημοσ.

Έχει να κάνει με τη δύναμη του χαρακτήρα. Αν είσαι δυνατός χαρακτήρας και έχεις αυτοέλεγχο κανεις αυτό που είπε ο billpepas, λες το κόβω μου 'χει φάει τη ζωή το αναθεματισμένο, ασχολείσαι με κάτι άλλο για να γεμίζεις τις ώρες σου και τελείωσες. Φυσικά, δυστυχώς, πολύ λίγοι μπορούν να το κάνουν αυτό, και τυρανιούνται πλέον με την κατάντια που τους φτάσει το πάθος τους και η εξάρτυση. Γι'αυτό το λόγο ένα 2-3% περίπου (φαντάζομαι) καταφέρνουν τελικά να κόψουν το τσιγάρο.

Άρα η αμέσως επόμενη λύση είναι να σε αναγκάσουν....

Δημοσ.
Eδω είσαι λάθος και μια μέρα θα το καταλάβεις. Αν είναι δυνατόν να συγκρίνεις κάτι εντελώς παθητικό με το να αθλείσαι...Δεν υπάρχει καλύτερη ενασχόληση απ'την άθληση.

Εγω πάντως ακόμα και για τον καφέ που λες' date=' θλίβομαι όταν βλέπω παλικαράκια να κάθονται στις 4 το βράδυ και να λιώνουν σε internet καφέ Σαββατιάτικα. Τώρα αν εσύ το θεωρείς καλύτερο απτο να πάρεις ενα γκομενάκι και μια παρέα και να πιείτε ένα ποτάκι ή να μιλήσετε για ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ σοβαρά θέματα, οκ.. each to his own! :)[/quote']

Καλα ντε, εγω παραδειγματα ειπα.

Αυτο που εννοω ειναι οτι με τα games ξεφευγεις απο την καθημερινοτητα, απο το μπουχτισμα, απο το να βλεπεις καθε μερα τα ιδια και τα ιδια.Καθε τοσο βγαινουν καινουρια παιχνιδια, εντελως καινουριο περιβαλλον για να "ζησεις".

Δημοσ.

To θεμα του χαρακτήρα ειναι το συμαντικότερο, αν εχεις την δυναμη να το κόψεις εν ψυχρω ειναι το καλύτερο. Και εγω αυτό έκανα και πιστευω ειναι η καλυτερη λύση. Πονάει αλλά το στεριτικό συνδρομο διαρκεί λιγότερο απ'οτι αν προσπαθείς σιγά σιγά.

Και πιστεύω σε ολα τα πραγματα έτσι ειναι, ακόμα και με μια σχέση αν χωρίσεις και σταματησεις κάθε επαφή με την κοπελα ηρεμείς πιο γρήγορα!

Παιδες σορρυ αν ημουν λιγο παρμένος χτες βράδυ αλλά μαλλον ηταν το προχωριμένο της ώρας. Ειδικα για billpeppas έκανα quote εσένα αλλα δεν εχω κατι μαζι σου :)

Δημοσ.
Τι να σώσω καλέ;

Τα διάβασα και ξέρω από πρώτο χέρι όπως σου είπα!

Εαν θέλεις μπορώ να έρθω να πάρω και τον δικό σου

υπολογιστή να δείς πως θα το κόψεις...! Lol!

LOL:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Ρε παιδιά απτη στιγμή που όπως φαίνεται δεν το έχετε παίξει τί σχολιάζετε? Εσύ καπνίζεις? Ε ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΕΝΩ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. Πίνεις? Μα είναι δυνατόν να χαλάς το συκώτι σου? Κάνεις σούζες? Μα είναι δυνατόν να ρισκάρεις το κεφάλι σου? Τί το παίζεις υπεράνω όλων και καλά' date=' θες να πεις οτι εσύ δεν έχεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ πάθος?? Δεν έχεις παίξει ποτέ σου στοίχημα και να χτυπιέσαι που η Μπάρτσα ήρθε Χ???

Είναι ΠΑΘΟΣ για κάποιους, δεν ειναι παιχνίδι, οποιος δεν μπορεί να το καταλάβει ας μην μιλάει καν. Και οι τζογαδόροι πάθος έχουν, και οι καπνιστές πάθος έχουν. Τί ειναι το πάθος, πορτατίφ να το ανάβουμε και να το σβήνουμε όποτε θέλουμε??? Του τη λέτε του παιδιού λες και εσείς είστε οι άγιοι και οι τέλειοι... ΕΛΕΟΣ.[/quote']sumfwnw... :-D :-D :-D

Δημοσ.
To θεμα του χαρακτήρα ειναι το συμαντικότερο' date=' αν εχεις την δυναμη να το κόψεις εν ψυχρω ειναι το καλύτερο. Και εγω αυτό έκανα και πιστευω ειναι η καλυτερη λύση. Πονάει αλλά το στεριτικό συνδρομο διαρκεί λιγότερο απ'οτι αν προσπαθείς σιγά σιγά.

Και πιστεύω σε ολα τα πραγματα έτσι ειναι, ακόμα και με μια σχέση αν χωρίσεις και σταματησεις κάθε επαφή με την κοπελα ηρεμείς πιο γρήγορα!

Παιδες σορρυ αν ημουν λιγο παρμένος χτες βράδυ αλλά μαλλον ηταν το προχωριμένο της ώρας. Ειδικα για billpeppas έκανα quote εσένα αλλα δεν εχω κατι μαζι σου :)[/quote']

Sumfwnw alla den eimai dunatos xaraktiras... :-/

Δημοσ.

κάποτε το 1996 κάπου εκεί ναι κάναμε και το σάββατο.

αφού όμως κάναμε όλο το χειμώνα διακοπές.

man πρέπει να κάνουν καινούρια σκετσάκια ο καλυβάτσης

με τον καννάκη για παιδιά που εθίζονται στο wow.

damn θα 'ναι σα το τυπά από το oldboy πού όταν βγήκε του

είχαν ασπρίσει τα μισά του μαλλιά.

Δημοσ.

Εισαι 30 χρονων και πας σχολειο?

Μηπως εχεις μεινει καμια 12ρια χρονια?

Με το συμπαθειο που λενε, αλλα μου ηρθε η ερωτηση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...