Dazed_and_confused Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά, χτες εγκατέστησα το λογισμικό της TV κάρτας μου. Μετά σταμάτησε να βγάζει ήχο το winamp. Κάνω reinstall το winamp, και παίζει το winamp και όχι το λογισμικό της κάρτας μου :Ρ. Έχετε καμία ιδέα τι να κάνω?
wert Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δεν μας λες όμως και ποιά είναι η TV κάρτα σου. Ίσως βοηθήσει λιγάκι. Για παράδειγμα η δική μου μια HAUPPAUGE για να παίξει ο ήχος πρέπει να συνδέσω το audio out της με το audio in της κάρτας ήχου μου. Έχεις κάνει κάποια τέτοια σύνδεση ; Κοίταξες στο software της κάρτας τι επιλογές τυχόν έχει για τον ήχο μήπως και εντοπίσεις εκεί το πρόβλημα;
Dazed_and_confused Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Είναι kworld. Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη απ' τις ρυθμίσεις του ήχου στο λογισμικό καθώς αφορούσαν την εγγραφή κι όχι την αναπαραγωγή.
Dazed_and_confused Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Να πω επίσης ότι κάποια στιγμή δουλεύαν και τα δύο μαζί πριν κάνα 3μήνο που την είχα πρωτοεγκαταστήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.