Προς το περιεχόμενο

paketo adsl..ti na balw?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

File Soth egw to eipa gia thn periptwsh pou exei kalupsh apo vivodi...An den exei ok...paso...ennoeitai oti meta oi times den exoun kammia sxesh me autes pou lew...

Den eipa omws gia makroxronia desmeush...Milhsa kai gia mhniaiws...ennow gia aoristou xronou pou einai akoma kaluterh an de 8es desmeuseis...to 30.8 einai gia aoristou...to kobeis kai ston deutero mhna an 8es...

GiorgosH prepei na pareis 3exwrista e3oplismo...De 3erw twra an exei kapoia prosfora pou px leei oti an kaneis sumbolaio gia 6 mhnes pairneis tsampa modem...otan ekana egw sundesh elege oti an upegrafa gia 6 mhnes to minimum mou edinan dwro to modem/router...

Pantws an exei kapoia prosfora gia modem h mporeis na breis fthna kapoio leei...alliws prepei na pareis 3exwrista dustuxws....

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάνω copy-paste από το http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=136633 . Please ας κάνει κάποιος ένα reply εδώ μιας και δεν καταδέχεται κανείς να απαντήσει στο link που δίνω.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα σκοπό να ρωτήσω πράγματα που ίσως έχουν ξαναγραφτεί, αλλά με τα προπληρωμένα πακέτα DSL έχω ψιλομπλέξει.

Λοιπόν, στο ζουμί, θέλω να βάλω (επιτέλους) DSL οπότε επειδή δεν θέλω λογαριασμούς κλπ, λέω να πάρω ένα ΚΙΤ. Βασικά σκέφτομαι μεταξύ Forthnet & Otenet.

Κριτήριο επιλογής: Κόστος & Εξοπλισμός (όχι uptime, ταχύτητες κλπ - είναι και λίγο λαχείο αυτά)

Μετά από μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι και οι 2 έχουν προσφορά με 20Ε/μήνα, 2+2 ΟΤΕΝΕΤ (conn-x) και 3+3 FORTHNET (in-a-box). Αρχικά σκέφτηκα για ΟΤΕΝΕΤ ώστε να δεσμευτώ για λιγότερο διάστημα, αλλά μετά πρόσεξα ότι απαιτεί 6μηνη παραμονή στην υπηρεσία (λογικά σύνολο 6 μήνες, κι όχι 6 μήνες μετά το 4μηνο), με κόστος 2x25Ε για τους 2 μήνες που περισσεύουν για να ολοκληρωθεί εξάμηνο. Αρα η ΟΤΕΝΕΤ είναι 10Ε ακριβότερη συνολικά σαν προσφορά από την FORTHNET. (τιμές πάντα με ΦΠΑ). Σωστά;;

Άρα ως εδώ καταλήγω σε Forthnet. Σε κανένα από τα 2 site όμως δεν αναφέρει ΤΙ εξοπλισμό (modem) δίνουν. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, απλά κάπου διάβασα για προβλήματα με Ιντρακομ κλπ και ανησύχησα. Τι παίζει;; Τι να προτιμήσω;;

Αν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση, είμαι ανοιχτός, απλά θέλω όσο τo δυνατόν μικρότερη χρονική δέσμευση.

Ευχαριστώ

A! Kαι κάτι ακόμα... Οταν λέμε προπληρωμένο εννοούμε όλα μέσα στην τιμή (ακόμα και κόστος ενεργοποίησης-σύνδεσης πως το λένε), σωστά;;

Δημοσ.

paides epidei exw arxisei kai zalizwmai me afta pou grafete epidei einai polla.telika mporw na balw dsl h oxi?kai an nai pws?pustebw pws na mporw...pantws me mperdepse polu afto pou egrafe odhgos kalipshs apo to site ths forthnet....

Filika Panta Nikos

Δημοσ.
OXI!

AN POTE sto kentro sou anoiksoun grammes adsl opote kai tha mporeis na pareis sindesi adsl' date=' auth tha einai "adsl over isdn" dioti i grami sou einai isdn!

Einai pio "kathari" apo thn pstn. Kai fysika mporeis na kaneis sindesi ISDN

na mpaineis dhladh i me 64kbps i 128kbps.

ADSL den prokeite na apoktiseis an den anoiksoun apo to kentro sou (opou kai an einai auto) to opio den exei akoma thn ipodomi![/quote']

akoma anarwtiesai?

tha ta leme deka fores?

O X I A K O M A !

Δημοσ.
πάντως το forthnet 3+3 είναι χωρίς εξοπλισμό.

Άν ενδιαφέρεται κανείς για modem (αχρησιμοποίητο - μου έχει μείνει απο αγορά πακέτου που είχε δώρο router) ας ρίξει μια ματι εδώ http://www.24net.gr/modules/catads/adsitem.php?ads_id=1563

Χωρίς εξοπλισμό?

Ο Soth μίλησε για KIT της FORTHnet και φαντάζομαι για το ADSL in a box 3+3 με 99 ευρώ + ΦΠΑ..

... και ΝΑΙ περιλαμβάνει εξοπλισμό, ένα USB (μόνο) μόντεμ...

Της ΟΤΕνετ νομίζω έχει και ethernet αλλά το λέω με κάθε επιφύλαξη αυτό..

Δημοσ.
Χωρίς εξοπλισμό?

Ο Soth μίλησε για KIT της FORTHnet και φαντάζομαι για το ADSL in a box 3+3 με 99 ευρώ + ΦΠΑ..

... και ΝΑΙ περιλαμβάνει εξοπλισμό' date=' ένα USB (μόνο) μόντεμ...

Της ΟΤΕνετ νομίζω έχει και ethernet αλλά το λέω με κάθε επιφύλαξη αυτό..[/quote']

ναι το KIT περιλαμβάνει κανονικά εξοπλισμό.

Εγώ μιλούσα για το 3+3 της forthnet όπου ουσιαστικά "αγοράζεις" πρόσβαση ADSL (όχι γραμμή - μόνο πρόσβαση) με 10ευρω/μήνα

Δημοσ.

παιδια δεν διαβασα ολα τα post και ελπιζω να μην εχει ξαναανφερθει, γνωριζω ομως οτι η hol στο συμφωνητικο της για χρηση των παεκτων της αναερει οτι ο εκαστοτε χρηστης υποχρεουται να πιστρεψει πισω τον εξοπλισ που παρεχεται με τα πακετα της δλαδη μοντεμ ρουτερ καλωδια κι οτι αλλο εχει μεσα το κοθτι σε κατασταση τετοια που να δικαιολογει το χρονο χρησης τους μετα την καταργηση της συνδεσης. Δηλαδη σε αντιθεση με τις αλλες εταιρειες η hol δανειζει τις συσκευες της και πρεπει να της γυρισετε πισω αν αποφασισετε να διακοψετε τη συνδεση!!! Εχει συμβει σε φιλο μου πριν απο ενα εξαμηνο περιπου καιετσι καιγω το ανακαλυψα. Αν τα προιοντα επστραφουν με ελαττωατα τοτε επιβαλλονται κυρωσεις

Δημοσ.

Αυτό με την hol είναι γνωστό ρε παίδες. Και δίνει πολύ καλό εξοπλισμό.

Το OndslKit της Οτενέτ ΔΕΝ περιελαμβάνει μόντεμ με θύρα etherhnet αλλά ένα ελεϊνό με μια θύρα usb.

Το μόνο απλό πακέτο που δίνει μόντεμ με θύρα ethernet είναι το Altecnet Jetpack της AltecTelecoms.

3 μήνες 512/128 , 106 ευρώ. Στα Multirama μάλιστα δίνουν κι ένα μήνα δωρεάν έξτρα :)

Δημοσ.
Χωρίς εξοπλισμό?

... και ΝΑΙ περιλαμβάνει εξοπλισμό' date=' ένα USB (μόνο) μόντεμ...

Της ΟΤΕνετ νομίζω έχει και ethernet αλλά το λέω με κάθε επιφύλαξη αυτό..[/quote']

Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις κι εδώ και στο αντίστοιχο post :D

Αυτό το USB modem της Forthnet ποιο είναι;;

Για ΟΤΕΝΕΤ μου είπαν ότι είναι ένα USB Sagem800.

Δημοσ.
paides epidei exw arxisei kai zalizwmai me afta pou grafete epidei einai polla.telika mporw na balw dsl h oxi?kai an nai pws?pustebw pws na mporw...pantws me mperdepse polu afto pou egrafe odhgos kalipshs apo to site ths forthnet....

Filika Panta Nikos

Εγώ σε αντίθεση με τον φίλο Acrobat, εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν βάλεις (αν μπορείς να βάλεις) ISDN μπορείς να βάλεις και aDSL over ISDN, σύμφωνα με ότι γράφει στο return message της Forthnet που έκανες copy-paste. Ψάξτο λίγο αν θες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...