Προς το περιεχόμενο

paketo adsl..ti na balw?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό με την hol είναι γνωστό ρε παίδες. Και δίνει πολύ καλό εξοπλισμό.

Το OndslKit της Οτενέτ ΔΕΝ περιελαμβάνει μόντεμ με θύρα etherhnet αλλά ένα ελεϊνό με μια θύρα usb.

Το μόνο απλό πακέτο που δίνει μόντεμ με θύρα ethernet είναι το Altecnet Jetpack της AltecTelecoms.

3 μήνες 512/128 ' date=' 106 ευρώ. Στα Multirama μάλιστα δίνουν κι ένα μήνα δωρεάν έξτρα :)[/quote']

Και της Vivodi το cube έχει καλό μοντεμάκι με USB & Ethernet.. Και είναι και στα 512 με 3+2 μήνες... Even better than Altec ;)

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τμήμα Πωλήσεων της Forthnet, πες τους τι ακριβώς πετάει σαν μήνυμα το σαιτ, δώσε τους το νούμερο σου, και ρώτα τι μπορείς να κάνεις. Αν σου πουν ότι με ISDN γίνεται, πας στον ΟΤΕ και ζητάς ISDN.

GiorgosH, πόσο στοιχίζει το Cube 3+2?

Δημοσ.

Εκτός από τα λεφτά που θα δώσω για να αγοράσω το πακέτο, δεν θα πληρώνω για το internet τίποτε άλλο?

Δηλαδή δεν θα χρεώνομαι από τον ΟΤΕ για τον χρόνο που θα είμαι "μέσα"?

Δημοσ.
Τμήμα Πωλήσεων της Forthnet' date=' πες τους τι ακριβώς πετάει σαν μήνυμα το σαιτ, δώσε τους το νούμερο σου, και ρώτα τι μπορείς να κάνεις. Αν σου πουν ότι με ISDN γίνεται, πας στον ΟΤΕ και ζητάς ISDN.

[b']GiorgosH[/b], πόσο στοιχίζει το Cube 3+2?

mipws kalhtera na parw ston p'ote?giati mporei na psaxtw na balw kai tis altec thn prosfora!

Δημοσ.

(Προσοχή:για περιορισμένο χρονικό διάστημα και λόγω εξαντλήσεως των router το πακέτο θα διατίθεται με usb modem!)

Αυτό γράφει στο Πλαίσιο εκεί που γράφει τι προσφέρει. Αρα ΝΟ ROUTER. :?

Η τιμή πάντως είναι όπως τα είπες. 118ευρώ τελική. :D Πολύ δελεαστική σε σχέση με Forthnet. Με ένα μήνα λιγότερο, έχεις 512 (αν και ΔΕΝ με ενδιαφέρει η ταχύτητα, αλλά τελοσπάντων)

Αν καταφέρω πάντως και βρώ με ρούτερ, πιο μοντέλο δίνει;; :?: για να δώ τελικά τι διαφορές έχει ο εξοπλισμός τους.

Δημοσ.

Μαζί σου Σοθ.. Σήμερα τηα επικοινωνήσω με ΠΛΑΙΣΙΟ να δω αν έχουν εθερνετ ρουτερ κ το παίρνω..

Μην μου πάρεις το κιτ!!!:P

Δημοσ.
Εγώ σε αντίθεση με τον φίλο Acrobat, εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν βάλεις (αν μπορείς να βάλεις) ISDN μπορείς να βάλεις και aDSL over ISDN, σύμφωνα με ότι γράφει στο return message της Forthnet που έκανες copy-paste. Ψάξτο λίγο αν θες...

den isxuei auto pou les.

Allo diktuo to isdn kai allo to dsl!

Pws na to kanoume dhladh?

ALLO TO ENA DIKTYO KAI ALLO TO ALLO!

mhn tou bazeis adika idees!

Oso den exei diktio dsl sthn perioxh tou, den pa naxei kai 20 grammes isdn sto spiti tou?

DSL den exei.

Δημοσ.

LOL GiorgosH!! Αν μιλήσεις, please μάθε πιο μοντέλο είναι. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω κι εγώ αύριο αν προλάβω.

Καλά Acrobat ΟΤΙ ΠΕΙΣ!!!

Άμα βάλει όμως aDSL να δω τι θα πεις :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δεν είπα ότι σίγουρα γίνεται, είπα ότι υπάρχει η πιθανότητα να υποστηρίζουν ADSL OVER ISDN και όχι ADSL OVER PSTN. Είσαι μέσα στο κέντρο για να ξέρεις αν ισχύει;; Μην είστε τόσο απόλυτοι πια...

Δημοσ.

Το πήρα τελικά σήμερα απο ένα κατάστημα εδώ στο Ηράκλειο γιατί με το Πλαίσιο δεν έβγαλα άκρη. Άλλοι έλεγαν πως υπάρχει ρουτερ άλλοι μόνο μοντεμ με USB, οπότε το πήρα από αλλού και ησύχασα.. Αυτοί έχασαν έτσι κι αλλιώς..

Έστειλα και την αίτηση ταχυδρομικώς και βλέπουμε τώρα...:)

Το μόντεμ/ρουτερ είναι της Microcom..Για μοντέλο δεν ξέρω ακόμα, αλλά έχω ακούσει πως είναι από τα 'καλά' που κυκλοφορούν σε κιτς..

Αυτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...