Acrobat Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 LOL GiorgosH!! Αν μιλήσεις' date=' please μάθε πιο μοντέλο είναι. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω κι εγώ αύριο αν προλάβω. Καλά Acrobat ΟΤΙ ΠΕΙΣ!!! Άμα βάλει όμως aDSL να δω τι θα πεις :mrgreen: Δεν είπα ότι σίγουρα γίνεται, είπα ότι υπάρχει η πιθανότητα να υποστηρίζουν ADSL OVER ISDN και όχι ADSL OVER PSTN. Είσαι μέσα στο κέντρο για να ξέρεις αν ισχύει;; Μην είστε τόσο απόλυτοι πια...[/quote'] re megale ti na sou pw...diavase kai ta minimata twn allon selidwn autou tou thread. Kai giati na min eimai apolitos otan me rwtas 1+1 poso kanoun. An iparxei ipostiriksi dsl mono tote exeis prosbash se dsl ipiresies. An exeis isdn (kai oxi ipostiriksi dsl diktiou) iparxei periptwsh na baleis pote dsl? egw eimai apolitos i esy den exeis katalabei ti paizei me ta pstn/isdn/xdsl? diktia?
Soth Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 1. Έχω διαβάσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το thread 2. Δεν είμαι σίγουρος αν ξέρεις πόσο κάνει 1+1 ούτε με απασχολεί το γεγονός. 3. Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ όπου υπάρχει υποστήριξη aDSL over ISDN και δεν υπάρχει aDSL over PSTN. 4. Το site της Forthnet λέει ότι αν είχε γραμμή ISDN θα μπορούσαν να του παράσχουν aDSL πρόσβαση. 5. Το "oxi ipostiriksi dsl diktiou" που το είδες;; 6. Το τι έχω καταλάβει για PSTN/ISDN/DSL άσε να το κρίνω εγώ. Δεν ζήτησα την γνώμη σου...
Acrobat Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 wraios o Soth! theleis na peis oti an ipostirizotan dsl sindesi den tha tou to ebgaze sto wizard kai tou ebgale mono oti exei isdn grammh.Alla mporei na exei dsl sindesi!!!!! etsi den einai?
nick833 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Ρε παληκάρια, μήπως ενοεί ότι η περιοχή του, έχει κάλυψη DSL αλλά δεν υπάρχουν ελέυθερες πόρτες over pstn, παρά μόνο over isdn ??? Αυτό συμβαίνει και στην δική μου περιοχή, όπως μου είπαν στον ΠΟΤΕ που πήγα!
GiorgosH Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 LOL GiorgosH!! Αν μιλήσεις' date=' please μάθε πιο μοντέλο είναι. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω κι εγώ αύριο αν προλάβω./QUOTE'] Ρε συ, λέει τι μοντέλο είναι απλά δεν το άνοιξα καν το κουτί.. Πάντως απ'ότι κοιτάζω σ'ελνα σαιτ τώρα πρέπει να είναι το Microcom AD 2636 modem/router
GiorgosH Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Βασικά ο χρόνος μου είναι περιορισμένος λόγω δουλείας, και αφού προς το παρόν PC δεν έχω σπίτι και αφού γραμμή δεν είχα για να το βάλω δεν το 'εψαξα' και πολύ.. Απλά το άνοιξα έβγαλα τις αιτήσεις κ είδα τι είχε μέσα.. Πάντως πρέπει να είναι το μοντέλο που ανέφερα παραπάνω..
szaf Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 παιδιά υπάρχει κάποιο πακέτο που να είναι 3 μήνες και να συμφέρει σε εξοπλισμό και τιμή;; μήπως να κάναμε ένα sticky θεμα με όλες τις προσφορές που κυκλοφορούν και να το ανανεώναμε κάθε που βγαίνει μία νέα;
GiorgosH Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Πιστεύω το Cube είναι το καλύτερο απο άποψη τιμής - εξοπλισμού - ταχύτητας.. Μετά βάζω το κιτ της FORTHnet με 3+3 μήνες αλλά με πολύ κατώτερο μόντεμ και στα 384....
tempo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 παιδιά υπάρχει κάποιο πακέτο που να είναι 3 μήνες και να συμφέρει σε εξοπλισμό και τιμή;; μήπως να κάναμε ένα sticky θεμα με όλες τις προσφορές που κυκλοφορούν και να το ανανεώναμε κάθε που βγαίνει μία νέα; για τις πιο καινούργιες προσφορές δες http://www.24net.gr/modules/news/article.php?storyid=48 και http://www.24net.gr/modules/news/article.php?storyid=52
Acrobat Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Ρε παληκάρια' date=' μήπως ενοεί ότι η περιοχή του, έχει κάλυψη DSL αλλά δεν υπάρχουν ελέυθερες πόρτες over pstn, παρά μόνο over isdn ???Αυτό συμβαίνει και στην δική μου περιοχή, όπως μου είπαν στον ΠΟΤΕ που πήγα![/quote'] an tou eipan kati tetoio paw paso. alla to thema einai oti to wizard ton bgazei adsl NO kai isdn YES. Ti katalabaineis esy apo auto. Oti exei adsl prosvasi alla mono gia over ISDN. Sorry kiolas dhladh!
Soth Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Ti katalabaineis esy apo auto. Oti exei adsl prosvasi alla mono gia over ISDN. εχμμμμ! ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ αυτό δεν λέμε και μας λες όχι;;; :mrgreen: :mrgreen:
tacuma Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 πως θα καταλαβω τι γραμμη εχω σπιτι μου? pstn 'Η isdn? θελω να βαλω dsl και δε ξερω τι γραμμη εχω
Bougas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 πως θα καταλαβω τι γραμμη εχω σπιτι μου? pstn 'Η isdn? θελω να βαλω dsl και δε ξερω τι γραμμη εχω an exeis isdn,exeis 2 grammes kai kouti netmode.an exeis mia grammi sketi,exeis pstn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.