stroso Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα να μου πειτε ένα πρόγραμμα για να εμφανιζω στην οθόνη μου ένα οριζόντιο ticker στο οποίο θα προσθέτω ειδήσεις και θα περνάνε από δεξιά προς τα αριστερά.Θέλω κάτι σαν αυτό που εμφανίζεται στα αθλητικά της ΕΡΤ που περνάνε από κάτω οι αγώνες του στοιχήματος.Όποιος ξέρι ένα τέτοιο πρόγραμμα θα με βοηθούσε πάρα πολύ.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Godfath3r Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Mιλάς για πρόγραμμα ή για κώδικα σελίδας HTML?
stroso Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Εχω τρεις καρτες γραφικών σε ένα pc με win98 η μια συνέχεια της άλλης.Θέλω να περνάνε από τη μία οθόνη στην άλλη κάποιες ειδήσεις όπως περνάνε στις εκπομπές είτε μηνύματα,είτε αποτελέσματα,είτε και ειδήσεις.Στο δελτίο του STAR π.χ. ενώ λέει ειδήσεις κάτω χαμηλά στην οθόνη περνάνε κάποιες σημαντικές ειδήσεις σε τίτλους.Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται με κώδικα HTML ή χρειαζεται να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα
Godfath3r Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Kαι γώ δεν έχω ιδέα πως γίνεται αυτό που θέλεις. Με html γίνεται αλλά πρέπει όλα τα υπόλοιπα να είναι κομμάτι ενος site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.