stormrider Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Ο νέος πυρήνας των pentium4, του οποίου είμαι κάτοχος, είναι μακράν μία από τις χειρότερες κινήσεις της Intel (και δικές μου από άποψη αγοράς). Τρομερές θερμοκρασίες (50 βαθμοί σε κατάσταση αδράνειας!!!) και υποδιέστερες επιδόσεις από τον θρυλικό και πολύ επιτυχημένο Northwood. Τι να τo κάνω εγώ το set εντολών sse3 όταν η τρετραπέρατη AMD έβγαλε 64μπιτο που μου "τα φράζει" σε σχεδόν κάθε εφαρμογή (ΚΑΙ με 32bit emulation!!!) στην ίδια τιμή... Αν παλιά η Intel ήταν ελαφρώς καλύτερη από την AMD, μπορώ να πώ ότι η δεύτερη τώρα έχει ξεφύγει κατά πολύ σε desktop CPUs (στους φορητούς ο Μ είναι ακόμη πολύ μπροστά) και δηλώνω ότι αυτή θα είναι η επόμενη αγορά μου!
stormrider Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Σήμερα το ανακάλυψες; οχι, αλλά αν σκεφτείς ότι μακροπρόθεσμα μας έλεγε η Intel ότι τα προγράμματα θα εκμεταλλεύονται τον prescott, ε, το post αυτό έχει σαν θέμα το ότι η περίοδος χάριτος τελείωσε...
palawiaris Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Σε εμένα γιατί δεν ισχύουν αυτά που λες.Από intel περάσανε 1,7 celeron,2,8celeron,2,8 northwood,3,0 northwood,630,640,και τώρα 650 και όλα αυτά που γράφεις δεν τα είδα πουθενά.Ειδικά οι σειρά 6χχ είναι πολύ καλύτεροι της σειράς northwood και από επιδόσεις και από θερμοκρασίες.Τέλως πάντων κάνε ή πάρε ότι θέλεις τα λεφτά σου,και τα δικά μας,έτσι και αλλιώς στην άλλη μεριά του Ατλαντικού θα πάνε. Φιλικά
Giannnni Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 katse giati den katalava, esena se xalaei h thermokrasia tou ? giati xeiroteros apo ton northwood sigoura den einai, mhn akouw M*es. Oso gia ton amd, vale mazi me ta yperoxa chipset nforce kai h statherothta einai eggyhmenh... gou xou gou xou...
KWSN_Men Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 katse giati den katalava, esena se xalaei h thermokrasia tou ? giati xeiroteros apo ton northwood sigoura den einai, mhn akouw M*es. Oso gia ton amd, vale mazi me ta yperoxa chipset nforce kai h statherothta einai eggyhmenh... gou xou gou xou... Μάλλον έχεις μείνει λίγο πίσω...
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μάλλον έχεις μείνει λίγο πίσω... ....amen:? (..preshot here!)
palawiaris Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Ελπίζω να με πιστέψεις τώρα με 650 χρονισμένο στα 3,5 και μετά από 20 λεπτά χαλαρό δούλεμα
stormrider Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 o northwood mprosta ston prescott einai psygeio.
KWSN_Men Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Ελπίζω να με πιστέψεις τώρα με 650 χρονισμένο στα 3,5 και μετά από 20 λεπτά χαλαρό δούλεμα Να το ξαναπώ; Θα το ξαναπώ. Οι θερμοκρασίες που βλέπετε, ακόμα και στο BIOS, ΔΕΝ είναι πάντα αληθινές.
S2Katana Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Οσο αληθινες και να μην ειναι, αντε να ειναι 2-3 βαθμους πιο κατω.Εκτος πια αν εχει τρελο bug η mobo...Ακριβως επειδη σιχαθηκα τον παλιο 3.0Ghz Prescott μου, πηγα στον AMD Athlon 3200+ και ησυχασα.Για αλλη μια φορα AMD rulez!
palawiaris Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 KWSN_Men για δες και εδώ αφού δεν σε κάνει τι λέει το bios http://rapidshare.de/files/13888771/Unbenannt.JPG.html
billpeppas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Οσο αληθινες και να μην ειναι, αντε να ειναι 2-3 βαθμους πιο κατω.Εκτος πια αν εχει τρελο bug η mobo...Ακριβως επειδη σιχαθηκα τον παλιο 3.0Ghz Prescott μου, πηγα στον AMD Athlon 3200+ και ησυχασα.Για αλλη μια φορα AMD rulez! Το Chipset που έχει η motherboard πάνω για τον "έλεγχο" των Temps/Voltages/RPMs είναι αρκετά ανακριβές...και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα στο κάθε BIOS cod...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.