androu Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Επειδή ετοιμάζομαι να πάρω και εγώ LG ήθελα να ρωτήσω αν στα καμμένα Pixels μετράνε και τα χρωματιστά .. δηλαδή η εγγύηση παίζει μονο για μαύρα Pixels ή για όλα τα καμένα?? ΑΝ εμφανιστεί ενα σιέλ τι γίνεται ?? Στην Κρήτη θα δουλεύει το onsite η μόνο για Αθήνα είναι ?
androu Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Επειδή ετοιμάζομαι να πάρω και εγώ LG ήθελα να ρωτήσω αν στα καμμένα Pixels μετράνε και τα χρωματιστά .. δηλαδή η εγγύηση παίζει μονο για μαύρα Pixels ή για όλα τα καμένα?? ΑΝ εμφανιστεί ενα σιέλ τι γίνεται ?? Στην Κρήτη θα δουλεύει το onsite η μόνο για Αθήνα είναι ?
HellasVagabond Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δεν νομιζω να μην ισχυει εφοσον μιλαμε για κουριερ αλλα θα παρει μαλλον περισσοτερο καιρο....
HellasVagabond Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δεν νομιζω να μην ισχυει εφοσον μιλαμε για κουριερ αλλα θα παρει μαλλον περισσοτερο καιρο....
realestate Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 χθες παρελαβα απο ε-σοπ για την εταιρια 7 οθονε lg 1950sq. Αφου ανοιξαμε τα κουτια και τις δοκιμασαμε η 4 απο τις 7 ειχανε καμένα πιξελ. ευτυχως που εχουνε εγγύηση 0-πιξελ αλλα ρε γαμωτο πανω απο 50% defect rate,αυτα δεν τα τσεκάρανε στο εργοστάσιο. εχω εδω και τρείς μήνες την ιδια οθόνη αγορασμένη απο πλαίσιο ( πήρα την πρώτη απο τον σωρό ) και δεν εχει κανένα πρόβλημα. Μήπως φταιει το e-shop ? γιατί πολλοί με internet sales είναι της φιλοσοφίας <αν πιάσει> καλως , αν οχι........ βλέπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.