Προς το περιεχόμενο

LG 4 στις 7 οθονες με καμενα πιξελ

beez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ετοιμάζομαι να πάρω και εγώ LG ήθελα να ρωτήσω αν στα καμμένα Pixels μετράνε και τα χρωματιστά .. δηλαδή η εγγύηση παίζει μονο για μαύρα Pixels ή για όλα τα καμένα?? ΑΝ εμφανιστεί ενα σιέλ τι γίνεται ?? Στην Κρήτη θα δουλεύει το onsite η μόνο για Αθήνα είναι ?

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή ετοιμάζομαι να πάρω και εγώ LG ήθελα να ρωτήσω αν στα καμμένα Pixels μετράνε και τα χρωματιστά .. δηλαδή η εγγύηση παίζει μονο για μαύρα Pixels ή για όλα τα καμένα?? ΑΝ εμφανιστεί ενα σιέλ τι γίνεται ?? Στην Κρήτη θα δουλεύει το onsite η μόνο για Αθήνα είναι ?

Δημοσ.
χθες παρελαβα απο ε-σοπ για την εταιρια 7 οθονε lg 1950sq. Αφου ανοιξαμε τα κουτια και τις δοκιμασαμε η 4 απο τις 7 ειχανε καμένα πιξελ. ευτυχως που εχουνε εγγύηση 0-πιξελ αλλα ρε γαμωτο πανω απο 50% defect rate,αυτα δεν τα τσεκάρανε στο εργοστάσιο.

εχω εδω και τρείς μήνες την ιδια οθόνη αγορασμένη απο πλαίσιο ( πήρα την πρώτη απο τον σωρό ) και δεν εχει κανένα πρόβλημα. Μήπως φταιει το e-shop ?

γιατί πολλοί με internet sales είναι της φιλοσοφίας <αν πιάσει> καλως , αν οχι........ βλέπουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...