Προς το περιεχόμενο

game me grifous..??

laokratwr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pragmatika paidia...exw para polu kairo na paiksw kapoio adventure game opou na aksizei pragmatika...opws ekeian ta palia games...alla ti leme twra auta exoun xilioeipothei se proigoumena topics xwris na exei vrethei lush!

filika...kai apogoiteumena...

Δημοσ.

Δοκίμασε την σειρά Silent Hill. Το 4 βγήκε πέρσι. Ανάλογα την δυσκολία, επιλέγεις και πόσο δύσκολους γρίφους θες να συναντήσεις στο παιχνίδι.

Δημοσ.

Το Broken Sword 1 (κάτι με templars), το βρήκα και το κατέβασα απο ξένο tracker.. Υπήρχε εκεί και το 2.. Αν και δεν το έπαιξα ακόμα, έχω ακούσει τα καλύτερα...

Δημοσ.

Χμμ.. Έχω την εντύπωση (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος) ότι το Myst και το Riven είναι το ίδιο, έτσι?? Επειδή το δεύτερο το είχα παίξει, και ήταν εκνευριστικά δύσκολο, και πολύ τυχαίους γρίφους.. Εμένα προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου..

Δημοσ.
an katafereis kai breis broken sword 2 h 1 akoma kalytera! an kai eixan bgei gia PS1. Yparxei kai to pandoras box poy einai me puzzles kai grifous kathara

Αυτό το pandoras box που μπορείς αυτή τη στιγμή να το βρεις,έχει εξαντληθεί από Στουρνάρη από παντού από ότι είδα εκτός αν το παραγγείλεις από έξω και αν το έχει κανεις ξέρει να τρέχει σε Xp.

Δημοσ.

H seira broken sword einai ontws super, opws episis myst & riven (bebaia auta einai se ekneuristiko ba8mo pio koula, alla exoun k trelh atmosfaira...)

Gia kati pio aplo se grafika, symfwnw oti to pandoras box einai poly kalo, opws k to the 'incredible machine' (poly kapsimo...:-) )

Δημοσ.

Το Riven ειναι η συνεχεια του Myst....

Παιδες αυτα τα παιχνιδια (Broken Sword 1 & 2, Myst κλπ) ειναι πολυ παλια!!! Τα επαιζα πριν 10 χρονια σχεδον!! (Μου φαινεται περιεργο που μιλατε γι αυτα γιατι εγω μετα το Ultima IX σταματησα να παιζω games - 2000 or so)

Τεσπα κοιταχτε για:

Ultima Underworld I & II (κορυφαια....)

Pandora Diractive (απλα αψογο...)

Under a Killing Moon (δεν το εχω παιξει αλλα θα ηθελα πολυ...)

Stonekeep (Ομοιως.....)

The Riddle of Master Lu (δυσκολουτσικο αλλα καλο...)

Ultima VII 'The Black Gate' (ισως το καλυτερο RPG - adventure game με καλα puzzles....)

Scherlock Holmes 'Case of the Rose Tattoo' (καλο αλλα εχει ιδιομορφιες....)

Nine (ψυχεδελικο puzzle game δεν το συνιστω, πολυ δυσκολο)

Prisoner of Ice (cool.............)

Shadowcaster (νομιζω το πρωτο 3D - adventure game με την καλυτερη ατμοσφαιρα ever - παντα τρομαζεις οταν το παιζεις - καλοι γριφοι αν και ευκολοι)

Αυτα τα παιχνιδια ειναι δεκαετιας αλλα εχουν αποτελεσει σταθμο sto gaming. Κατεβαστε τα αν εχετε DSL συνδεση......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...