Godfath3r Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Το Memorian (δεν είμαι σίγουρος αν λέγεται έτσι!) είναι κάτι σαν και αυτό που λές ekkli?
ekkli Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 πειραζει που δεν ξερω το Memorian ? με μια προχειρη ερευνα στο argn παντως, δεν το βρισκω.
Godfath3r Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Aυτό εννοούσα... http://www.inmemoriam-thegame.com/ Το έχει παίξει κανείς να πεί εντυπώσεις?Γιατί ψήνομαι να το παίξω αν είναι καλό!!(Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός απο την τελευταία φορά που εγκατέστησα παιχνίδι!)
laokratwr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 ekkli endiaferousa protash tha to psaksw na dw ti paizei,myst fans(lol),apo ta alla lew na piasw to myst..me peisate...
Bougas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 gia dracula,kai dracula resurection den milise kaneis!emena pantos mou arese poli!
Godfath3r Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Το Dracula resurection που έχω παίξει μου φάνηκε ελεεινά εύκολο.Το τερμάτισα σε δύο μέρες χωρίς walkthrough και χωρίς να παίζω όλη την μέρα. Όμορφο παιχνίδι όμως...
Bougas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 oti itane eykolo itane den lew.alla eixe oreo senario kai omorfa grafika!
Godfath3r Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Nαι, το σενάριο του ήταν πολύ καλό.Απλά όταν τα κάνεις όλα τα puzzle τόσο εύκολα κάπου ψιλοξενερώνεις.Επίσης θα ήθελα να έχει λίγο πιο dark ατμοσφαίρα λόγω σεναρίου!
panther_512 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Χμμμμ, το Dracula το 1ο το είχα τερματίσει σε 2 μερούλες. Μου είχε κάνει τόση μεγάλη εντύπωση που δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα από το παιχνίδι. Το μόνο που θυμάμαι είναι μιά φάση με βιβλιοθήκες.
beastgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Παιδιά κανένας δε θυμάται το the dig???? Που στους συντελεστές ήταν και ο spielberg??? Τι τέλειο στόρυ. Δεν ήταν πολύ δύσκολο αλλά εγώ είχα ξετρελαθεί... Τι εισαγωγή, τι τέλος... ή το indiana jones and the fate of atlantis... εκατό φορές το τερμάτισα... Καλά το prisoner of ice που αναφέρθηκε μου είχε μείνει απωθημένο από τότε.... Δεν έπαιζε στον υπολογιστή μου... η εταιρία το έχει βγάλει δωρεάν να το κατεβάσουμε ή πουλιέται ακόμα; Ένα άλλο πολύ καλό στο ίδιο μοτίβο είναι το shadow of the comet και το beneath a steel sky... To τελευταίο το κατέβασα πρόσφατα. Είναι δωρεάν. Καλά έχω να παίξω παιχνίδια από τότε περίπου... Φαντάζομαι αν δω κανένα τώρα θα τρελαθώ από τα γραφικά...
Godfath3r Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Πρίν 3-4 μέρες μιλούσα με ένα φίλο για το Dig...Μου έλεγε οτι είναι παιχνιδάρα και πρέπει να το παίξω οπωσδήποτε.Ξέχασα να το πάρω όμως απο το σπίτι του!!Θα το τσιμπήσω όταν τον ξαναδώ!!
Silent Arrow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 ..... Δεν κρατιεμαι θα ξαναποσταρω σε topic για games.... :mrgreen: Λοιπον αναφερθηκε το The Dig..... Η παιχνιδαρα, αλλα αρκετα δυσκολο ωστοσο. Η ατμοσφαιρα εκπληκτικη, ειδικα αν περασεις τις πρωτες σκηνες με τον αστεροειδη και φτασεις στον πλανητη...... Απορω πως μου ξεφυγε στην λιστα που εγραψα πριν. Μαζι με Full Throttle & Dark Forces ηταν τα καλυτερα παιχνιδια που εφτιαξε η Lucas Arts εκεινη την εποχη. Κριμα που το The Dig λογω υψηλου budget κοπηκε απο ταινια... αλλα ευτυχως που εγινε αυτο... και το ειδαμε στα PC μας ως video game.....
beastgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Godfath3r σε ζηλεύω... είναι από τα παιχνίδια τα οποία θα προτιμούσα να μην τα έχω παίξει ώστε να τα ξαναπαίξω... Αν θυμάται κανείς η φωνή του πρωταγωνιστή ήταν αυτή του Robert Patrick (o κακός στο terminator 2). Γαμώτο το είχα γνήσιο και το δάνεισα σε ένα παιδί αλλά δεν το πήρα ποτέ πίσω.... Περιττό να αναφέρω ότι την είχα δει την εισαγωγή άπειρες φορές. Ξεκινούσα το παιχνίδι μόνο και μόνο να τη δω.... Ή το άλλο το loom.... ακόμα θυμάμαι την φανταστική μουσική του... ΤΕΛΕΙΟ!! Αν και δεν πήγε καλά στις πωλήσεις... Έψαχνα τώρα τελευταία τη μουσική του αλλά πουθενά.... Καλά δε μιλάω για monkey island γιατί φαντάζομαι έχει αναφερθεί ...
Sadako Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Το Dig υπάρχει σε έκδοση FULL CD σε site με abandonware. Και μάλιστα σε rapidshare links.. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω το site.. Χμμμ.. Αφού πρόκειται για abandonware, ας το πάρει το ποτάμι.. http://www.agamesroom.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.