polaki Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 ξεκινάει στις 3 Μαρτίου, αλλά οι preorders λέει θα αρχίσουν να παίζουν στις 28 February. Λογικα δεν θα μου έχει έρθει μεχρι τότε απο Play.com, αλλά ελπίζω! Είναι κάποιος άλλος απο εδώ που θα το πάρει?
Art20 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 LoL to skeftomoun egw alla eipa na mhn mplexw pali opws me to WoW. Dokimasa kai ligo th beta kai apofasisa na perimenw na dw kanena update ths prokophs, giati den exei kai polla pragmata twra. Ama exei kapoios kalh parea mono tha perasei kala kata thn apopsh mou, dhladh stantar anthrwpous pou paizeis mazi tous. Kai elega na se rwthsw alla lew aston paizei WoW autos pali...
polaki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Κοιτα εγω το πήρα μαζί με φίλους απο play.com στην ίδια παραγγελία. Εχω διαβάσει λιγα πράγματα και δεν με βλέπω να παίζω πάνω απο 2μηνο, αλλα οκ ετσι ελεγα και για τo WoW. Aπλα πιστεύω ότι αυτό μπροστά στο wow δεν έχει ουτε το 1/10 του content ακόμα. Το να μην έχει professions έχει ένα μεγάλο μείον, όχι μόνο για μας, αλλά και για την εταιρία, γιατί αν το σκεφτείς ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ώρες σπαταλάγαμε wow για να φτιάξουμε κάτι να φορέσουμε, ή να πουλήσουμε, ή γενικά να ανεβάσουμε το profession. Απο κει και πέρα εμείς θα είμαστε 3 στάνταρ και θα έχει γέλιο, αν και ξενέρωσα τρελά που δεν εχει πολλά solo quests! Οσο για το WoW, όπως είχα πει δεν έπαιζα για τα items (και να θελα δηλαδή με τόσους rogue oυτε στα γεννέθλια μου δεν έβλεπα item) οπότε όταν δεν έχεις στόχο, έρχεται και η βαρεμάρα, οπότε... Το θέμα ειναι να έχεις λίγο χρόνο ελεύθερο να παίζεις κάτι να σε ευχαριστεί, και το content του WoW είναι μάλλον θλιβερό για αυτούς που έχουν μόνο (???) 2 ώρες ελεύθερες τη μέρα!
Toufas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 malon tha to paroume kai emeis(i parea mou apo wow) gia stigmes xalarosis otan den pezoume wow....pou pleon den einai kai poli giati exoume psilovarethei oloi
dre@mc@tcher Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 paidia ego den exo arxisei kan na paizo MMORPG kai skeftomai na arxiso tora! na protimiso wow i d&d pou einai pio kainourgio?
Toufas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 allo to ena allo toallo to wow thelei ligo liosimo nomizo eidika an mpeis se guild me apetiseis sto dnd einai pio xalara ta pragmata, kai me 5ada kaneis tin doulia nomizo.
Art20 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 To DDO einai ligo monopleuro kai arketa aplo auth th stigmh, kaneis ena quest, xekourazesai sth taverna kai pas gia to epomeno. Gi auto eipa pws thelei kalh parea pou na paizeis mazi, giati an sto WoW sou thn espagan ta random edw tha einai akoma xeirotera.Kuriws sthrizetai sthn koinwnikh pleura tou pragmatos diladi, an kai oloi perimenoun kainourio content.
polaki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Ναι κ εγω αυτο κατάλαβα, τουλάχιστον για αρχή, εξάλλου και στο wow οταν πρωτοβγήκε νομίζω η Onyxia δεν υπήρχε καν, εννοείται ουτε Zul Gurub, BWL.. Απλά αυτό που με ξενερώνει στο DND ειναι οτι δεν εχει πολλά solo quests, και το PVP με την έννοια οτι ενω δεν ημουν hardcore pvp player, μου άρεσε να βρισκομαι σε contested territory και να μου την πέφτουν ενω κάνω quest ας πουμε.. Σε βάζει σε μια κατάσταση εκγρήγορσης, να εχεις συνέχεια την προσοχή σου στο παιχνιδι, φανταζομαι στο D&D θα υπάρξουν στιγμες που θα ειναι τοσο ευκολο ενα quest που θα παίζω στηρίζοντας το κεφάλι μου με το χέρι βαριεστιμένος! LOL! Οσο για το WoW πάλι, μπορεις και να μην χρειαστεί να λιώσεις παιζοντας σε απαιτητικό guild, με το να ακολουθήσεις έναν πιο "μοναχικό" τροπο παιχνιδιού. Ενας φίλος μου ας πουμε εφτασε 60 χωρίς να είναι σε κανένα σοβαρο guild, εχοντας μονο 2-3 friends που κανανε quests μαζι και μετά εβρισκε τυχαιους για τα πιο δυσκολα. Αλλα δεν ενδιαφερόταν για end game content, πήγε 2-3 φορές UBRS, αλλες τόσες Scholo & Stratholme και το σταμάτησε το παιχνίδι γιατι βαρέθηκε... Ειναι τί παίκτης είσαι, απλά αυτό τελικά θα το δεις μες το παιχνίδι (και εγω ελεγα οτι θα παιζω πιο πολυ μονος μου, και τελος κατέλειξα να κανω log μονο για το guild )
Art20 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Pantws twra me ebales se skepsh na to parw, an kataferoume kai paizoume oloi pareoula ta bradakia mias kai se antitheth periptwsh den exw katholou orexh na psaxnw mia wra gia normal group.Ti les? Paizei na organwthoume na mpainoume oloi thn idia wra kai na exoume merika basika classes sto group (cleric , rogue)? Apo oti katalaba tha arxisete stis 28 afou phrate to preorder kai gia na mpw mazi sas kai gw prepei na to parw mexri tote. P.S.: Opoios endiaferetai gia preorder http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=2&Secton_id=698&Product_Id=312144
chill Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Έχει monthly fee ή όχι? Αν όχι ίσως, αν ναι noway. Εξάλλου παιδιά για να μη γελιόμαστε, αν έχεις παίξει wow όλα τα άλλα σου φαίνονται gtp. Αγόρασα και το guild wars αλλά........πλάκα κάνουμε? Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον κόσμο του warcraft (ήμουν νιός και γέρασα μαζί του) και ίσως να μην είμαι και ο πιο αντικειμενικός αλλά wow>all.
polaki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Art20 το πρόβλημα είναι οτι μιλάς σε 3 εργαζόμενα αγοράκια που δεν ξέρουν ακόμα τί θα γίνει και πόσες ώρες θα παίζουμε.. Εγω εννοείται ότι θέλω να έρθεις, απλά επειδή εσύ εισαι και λίγο ανώμαλος και παίζεις μέχρι τις 4 καθημερινές, είναι λίγο δύσκολο να ακολουθήσουμε!!! ΛΟΛ! :D Παντως δεν μας βλέπω για τις 28, χτες το παραγγείλαμε απο play.com, οπότε θα δούμε...
Art20 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Nai re katalabainw alla kai gw thelw na meiwsw to xrono pou paizw kai giauto de nomizw na uparxei problhma me auto to thema. Exallou opws eipa einai poli protimotero se auto to paixnidi na paizeis me stantar parea wste na mhn uparxoun zhthmata opws to exw xanakanei to quest h eimai ena lvl megaluteros kai bariemai. Otan sas erthei to paixnidi enhmerwse me.
DeiX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Xwris polu skepsh gia osous rwtane me ti na xekinhsoune proteinw to WoW. Mporeis na paixeis aneta kai solo. Gemato wraia quests kalo support kai bug free. Antitheta to DDO to dokimasa ligo, to vrhka me arketa bugs kai prepei panta na exeis party gia na kaneis ta dungeons. Tha to proteina mono se osous einai porwmenoi me ta klassika rpg tou stul "xarti&molubi". Gia olous tous allous wow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.