Paralizer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 34 peripou dollaria to dimhno, to grafei sto official site
dre@mc@tcher Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 to thema einai tha exei pre-paid cards i tha thelei pistotikes kai tetoia! an exei pre-paid se 5 lepta eimai sto plaisio!
polaki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 34 peripou dollaria to dimhno, to grafei sto official site 3μηνο... οχι 2μηνο
polaki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 to thema einai tha exei pre-paid cards i tha thelei pistotikes kai tetoia! an exei pre-paid se 5 lepta eimai sto plaisio! prepaid ακόμα δεν έχει, και δεν εχω ακούσει αν θα βγάλουν ή όχι. Μια πιστωτική ακόμα και μεσω της Εθνικής με συγγεκριμένα χρήματα μέσα είναι η λύση σου!
sotris99 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Ρε παιδιά το play δεν πουλάει την limited edition!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 to plaisio poulaei thn retail? giati perasa apo kallitheas shmera kai den to eixe, eixe mono me 10euro to preorder sth,.
polaki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Ρε παιδιά το play δεν πουλάει την limited edition!!! Ναι δυστηχως, εχει μονο την απλή. Απλα τσαντιστηκα με το play γιατι ειχε πει οτι θα μου εστελνε τα keys για να μπω και να ειμαι founder member (μεχρι τις 28/2 αυτο) και πηρα τα @@ μου...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 telika phra thn retail apo plaisio, alla apo energopoihsh peira ta @@, oute credit card pernei, oute exei kanena option gia gamecard...
polaki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 LOL! Δεν περνάει η κάρτα σου φαντάζομαι, μήπως είναι Visa Electron & δέχεται μόνο Visa κανονική?
tsathoguah Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Τελικά, μάλλον δεν θα βγουν pre-paid cards...διάβασα ότι για όσουν δεν έχουν πιστωτικές, μέσω του PayByCash.com μπορεί κανείς να αποκτήσει 60-μερα pass. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό το PayByCash.com; Αν είναι του στυλ στέλνω λεφτά μέσω τράπεζας μάλλον θα ασχοληθώ και γω με dnd!
Shinta Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Sto wow arxise na prostithete solo content gia poli kala items.Me arxi stin 1.10 vevaia.Den nomizw to d&d na kanei to idio lathos me to ffxi pou patose giati apla eprepe na psaxneis gia group 5 ores kai dne eixe kai poli solo content.
polaki Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Τελικά ακύρωσα την παραγγελία για να πάρω την special edition από Πλαίσιο. Αξίζει δεν αξίζει, θα δείξει. Ουσιαστικά δηλαδή το πλήρωσα +20€ το special edition, όμως διάβασα ότι σε πολλά limited edition υπάρχει πρόβλημα με τα serial numbers και δεν σου δίνουν τα boots of running, και τους στέλνεις εμαιλ και σου δίνουν ένα νέο serial να βαλεις, που σου ανανεώνει τη συνδρομή για +30 μέρες... Ενδέχεται δηλαδή να κερδίσω τα 13€ της μηνιαίας συνδρομής... Για να δούμε! Σήμερα το απόγευμα μπαίνωωωωωωωωωω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.