Προς το περιεχόμενο

Έκανα pre-order Dungeons & Dragons, ποιός αλλος θα μπει?

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανω τωρα account, και τελικά τα 13€ ειναι χωρις φπα, με φπα πάει 15,26€.

ΟΚ δεν ειναι μεγάλη η διαφορά αλλά επειδη ρωτηθηκε προηγουμένως το γράφω ωστε να ξέρετε ακριβως τι παιζει :)

pay6re.jpg

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

molis parageilame kai meis mia kopia ddo....

an ola pane kala leme na anoixoume guild ola ta paidia edw xania oi poio polloi einai T.T. alla exoume kai polytexnites...

tha sas doume mesa...:-D :-D :-D

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής μόνο paybycash & πιστωτική/χρεωστική.

Λοιπόν έχω παίξει λίγο (κάνα 4ωρο συνολο μονο γιατι δεν προλαβαίνω) και ειναι αρκετά ενδιαφέρον, με εχει απορροφίσει αρκετά, αλλά με μερικές ενστάσεις...

α) ειναι ΠΟΛΥ κουραστικό το οτι ΠΡΕΠΕΙ να εισαι ουσιαστικά συνεχώς με group. Μερικές φορές απλά δεν έχω καμία όρεξη να είμαι με group, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κάνω ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ logout. Επίσης πολλές φορές σε άλλα παιχνίδια, πχ wow έχεις 1 ωρίτσα, μπαινεις, κανεις ενα questάκι σε στυλ "kill 10 mobs of type X" και τέλος. Εδώ εχτές ας πούμε ηθελα να παίξω λίγο το βράδυ που γύρισα, μπαίνω και βγαίνω αμέσως γιατί στις 12.30 με το κεφάλι καζάνι όλη μέρα δεν έπαιζε να ψάχνω για group.

β) Το interface είναι λες και ειναι φτιαγμένο από ερασιτέχνες.. Για να κανεις EXAMINE ενα item πρεπει να πατησεις το Ζ ή ενα μικρό εικονίδιο. Δηλαδή τους χάλαγε με mouse over να εβγαζε την περιγραφή όπως στο WoW??? Δε νομίζω οτι το World of Warcraft ανακάλυψε τον τροχό, μάλλον οι της Atari προτημούν "τετράγωνες ρόδες"...

Εχω 8 οπλα στο inventory, θα κάθομαι ΕΝΑ ΕΝΑ να πατάω το Ζ για να δω τί παραπάνω προσφέρει να επιλέξω? ΟΥΣΤ!

γ) Σε αναγκάζει που σε αναγκάζει να είσαι με group, δεν σε διευκολύνει κιολας να βρεις... ΟΚ, μπορείς να βάλεις στο παράθυρο μια "διαφημιση" του τί ψάχνεις (τί character πχ)... σου βάζει μια φουσκίτσα πανω απτο κεφάλι που δηλώνει ότι ψάχνεις group για quest.... ΓΙΑ ΠΟΙΟ quest??? Βλέπω 15 ατομα με φούσκες, τί διάολο θα κάνω θα τους ρωτάω έναν έναν αν ψάχνουν για το δικό μου?? ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. Δηλαδή ήταν τόσο δύσκολο να το έχουν κάνει πχ να πατας τη φούσκα του αλλου και να βλέπεις για ποιο quest έχει δηλώσει LFG ωστε μετά να του μιλήσεις? (looking for group)

δ) Το chat system... ΑΛΛΟ χάλι απο εκεί. Για να μιλήσεις σε κάποιον, πρεπει να γράψεις /tell "name" και ότι θες. Οκ αυτο.. Αν όμως εγώ πάνω στη βιασύνη μου γράψω /tell Nikso αντί για /tell Nikos, αυτό θα γράψει απο κατω οτι έστειλα το ταδε μηνυμα στον ταδε, είτε ο ταδε ειναι υπαρκτός χαρακτήρας, είτε λέγεται "dbwebdyedyuweudbyu" που προφανώς δεν υπάρχει... Δεν σου δίνει να καταλάβεις δηλαδή αν το μηνυμα πήγε ή όχι στον αλλο...

Και για ποιο λόγο οταν ειμαι σε group να μην κάνει DEFAULT το group chat??? Και ουτε να σε αφήνει να το κάνεις εσύ???

οοοοοοοοοοοοχι.. 2 ωρες θα εισαι με το group, ΠΡΕΠΕΙ επί 2 ώρες να κάθεσαι σαν καθηστεριμένος και να γράφεις /p πριν γράψεις ότιδηποτε.... Θα μου την πέφτει ο Θεός ο ίδιος και θα προσπαθώ να γλιτώσω, και για να γράψω κατι θα πρέπει πιο πριν να γράφω ολόκληρη SQL να πουμε...

Επίσης ΜΕΓΙΣΤΗ βλακεία να μην υπάρχει το συστημα με το chat over characters, δηλαδή οταν καποιος μιλαει να βλεπεις τί λέει πανω απτο κεφάλι του...... ΕΣΤΩ στο group ρε παιδιά, έλεος δηλαδή... Ποιός κάθεται να διαβάζει το chatbox τωρα μες τον πανικό? Ασε που σου λέει και την ιστορία της ζωής του το παιχνίδι... Του στύλ "μπαινεις στο κελαρι και βλέπεις σκοταδι και μονο το φως απτα γαμο-καντήλια φωτίζουν κάποια ελάχιστα σημεία, ο χώρος ειναι υγρός και τα νεύρα σου έχουν γίνει τσατάλια...." ΟΚ ειναι DND & πρεπει να σου γράφει ολοκληρη νουβέλα... ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ CHATBOX?? Και εκει που περνάνε τα λόγια αν εγω πω κάνα HEAL ME και ο cleric δεν το δει, γιατί έχει περάσει ολοκληρό e-book μπροστά του???? Δηλαδή ΤΙ πραγματικά τους χάλαγε να φαίνεται το τί λέω και πανω απτον χαρακτήρα μου.......?

Αυτά που ζητάω δε νομίζω ότι έχουν να κάνουν με το ότι έχω καλομάθει απτο WoW... Ακόμα δεν γκρίνιαξα για το gameplay (είναι νωρίς εξάλλου), αλλά για στοιχειώδη πράγματα χειρισμού. Εμένα πάντως 1 φίλος που ερχόταν απτο WoW και παίζει ακόμα WoW το είδε, έπαιξε 10 ωρίτσες και το παράτησε, και μάλιστα βρικε και το πουλησε κιολας. Οταν ο αλλος έχει βολευτεί με κάτι, δεν πας να του κάνεις κόλαση όλον το χειρισμό... Θες να χτυπήσεις το #1 mmorpg?? Make it better, μην το γαμ@σεις τελείως.... Γιατί το gameplay ειναι στο χέρι του καθενός μας αν θα μας αρέσει η όχι, το θέμα χειρισμού όμως ειναι το ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ πράγμα που κοιτάς...

Για ποιο λόγο τώρα να καθόμαστε να περιμένουμε addons για να μπορούμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι...........

Δημοσ.

Egw pantws paidia eimoun apo tous poly protous pou ksekinisan na paizoun auto to paixnidi beta...

Stin arxi ksetrelathika! Eixa porothei para poly asxima kai se olous tous filous mou to sinistousa anepifilakta! To game to epeza sxedon mexri tin mera pou ekleise o beta server.

Stin poreia arxisan na peutoun oi tonoi omws... den lew kalo to game alla.......

Elpizw pantws h telikh ekdosi na min exei kamia sxesi me tin beta pou epeza egw giati an einai idia me merikes allages mono... den leei katholou. Tha to varetheite grigora.

Mounta ta xromata k monotona, mporeis na bgazeis to idio quest ksana k ksana (apla perneis ligotero xp). Oi xaraktires poly... asximoi(?) san fatses... ta eikonidia mikra k monotona ta xromata tous...

Enw hmoun etoimos na kanw pre-order apo to plaisio k eixa kataenthousiatei otan hrthe epitelous stin ellada (mias k eixa stilei polostes fores e-mail se plaisio - multirama ktl) telika to metaniosa.

Perimenw pantws na to dw kapoia stigmi meta to prwto expansion pou isws allaksei kati giati den leei etsi.

Ola auta vasika einai h prosopiki mou apopsi panw sto game kai den simenei oti den einai kalo to game.

Egw pantws ksekinisa guildwars pou den exei k minios xrewseis k exw to kefali mou isixo... an kapoia stigmi to varethw tha exw xasei mono 40euro k tpt parapanw!

Δημοσ.

An diloseis pos eisai tourkos i albanos otan kaneis to account... dld na min eisai melos tis evropaikis enosis tote den plironeis to fpa... tora tha mou peite na kano afti tin douleia gia 2-3 euro... siga siga omos einai lefta...

Anyway ego to pa osoi pistoi,,,,

Δημοσ.
An diloseis pos eisai tourkos i albanos otan kaneis to account... dld na min eisai melos tis evropaikis enosis tote den plironeis to fpa... tora tha mou peite na kano afti tin douleia gia 2-3 euro... siga siga omos einai lefta...

Anyway ego to pa osoi pistoi' date=',,,[/quote']

Ισχύει όντως αυτό δοκιμασμένα? Γιατί είχα την εντύπωση ότι έχει να κάνει και με τη διευθυνση της πιστωτικής.

Για παράδειγμα αν είσαι Τουρκος και αγοράσεις laptop από Αγγλία, όταν πας Τουρκία σου επιστρέφουν το 17.5% του αγγλικού φόρου.

Αν όμως είσαι Ελληνας και αγοράσεις laptop απο Αγγλία ή Ελλάδα και πας Τουρκία ΔΕΝ παιρνεις τα χρηματα πισω!! (εξακριβομένο αυτο από 2 φίλους μου, εναν τουρκο κ εναν ελληνα)

Δημοσ.

Ναι και εγω ακύρωσα την μηνιαία πληρωμή.

Θα παίξω έτσι το μήνα που έχω και μετά να παει να...

Πολύς ντόρος για το τίποτα, αν δεν μπορείς να παίξεις με τέτοιο μπάζο χειρισμό, τί να τα κάνεις τα υπόλοιπα?

Από πέμπτη βράδυ δεν το έχω αγγίξει, αν κάποιος ενδιαφέρεται για Limited Edition με 40€ ας μου στείλει ΡΜ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...