Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με φακελο !!!!!!!!!

Dr_NoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους αυτο το πραγμα που μου συμβενει ειναι ΤΡΕΛΟ λοιποννν ιθελα να κανω καποια αρχεια κρυφα για να μην τα δει ενας γνοστος οπως και τα εκανα ολα καλα μεχρι εκει. Οταν πηγα να κανω τα αρχεια στον φακελο παλι κανονικα μου τα εκανε αλα τι γινετε σε προβολη κατα μικρογραφιες μου βγαζει σφαλμα των windows (αυτο το να αποσταλι το σφαλμα κτλ ) οταν παταο οχι σβηνει η μπαρα και τα εικονιδια και επανερχοντε αμεσοσ με τα εικονδιδια στην μπαρα να ειναι τα μισα !!! το θεμα ομως ειναι τι το προκαλεσε με (α εντομεταξυ αν κανω τα αρχεια πχ κατα πλακιδια δεν εχο προβλιμα μονο κατα μικρογραφιες το κανει ) μαυτα και μαυτα εντοπισα πιο αρχειο κανει το προβλημα και ειναι ενα εροτικο αρχειο 5 περιπου ΜΒ το εβαλα σε αλλο φακελο και οταν το εκανα σε μικρογραφιες πεταγε το σφαλμα ! (ουτε και με το MediaPlayer επεζε ) μονο με το real one το μονο δλδ που δοκιμασα μπορρει καποιος να μου λιση την απορια γιατι εγινε και αν εχω φοβο να γινουν κιαλα ετσι ???

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΙΞΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ !!!!

Δημοσ.

ΠΟΠΟΟΟΟ συμφορα μου μου το κανει και σε αλλα αρχεια στον αλλον δισκο που και αυτον τον ειχα κανει κρυφο ρε παιδια σας παρακαλω πειτε μου μια λυση !!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ

Δημοσ.

Λοιπόν, δοκίμασε τα αρχεία που δεν σου εμφανίζονται σωστά με δεξί κλικ properties και "open with" να τα συνδέσεις με το πρόγραμμα που άνοιγαν μέχρι τώρα.

Σε ένα από αυτά τα αρχεία αν το κάνεις θα φτιάξουν και τα υπόλοιπα.

Αυτό γίνεται και από το folder options όπως σου είπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...