pete666 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Θα ηθελα να ρωτησω εαν θα μπορω να χρησιμοποιησω το Skype για επικοινωνια με Αμερικη, το λεω απο αποψη ταχυτητας, διοτι εγω εχω απλη γραμμη και το αλλο ατομο Dsl ???
ikoutsaf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Θεωρητικά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, ναι. Πρακτικά όμως δε θα καταφέρεις και πολλά, αφού η επικοινωνία θα έχει πολλές καθυστερήσεις και επομένως δεν είναι ουσιαστικά δυνατή. Εγώ έχω DSL και το χρησιμοποιώ για να μιλάω με έναν φίλο μου που έχει επίσης DSL και μένει στην ίδια πόλη. Κάποιες φορές που είναι φορτωμένο το δίκτυο, ακόμα και με DSL είναι ανέφικτη η επικοινωνία. Δοκίμασέ το πάντως για να διαπιστώσεις και μόνος σου τα αποτελέσματα.
Theodore Tsi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 k egw pisteuw oti den tha bgaleis akri......me 512 milaw me agglia k opote exei fortwsei to emule arxizoun mikro-kathisteriseis....... opote me pstn......mallon xlwmo se kobw....
Eusebius Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Το δούλευα καιρό με ISDN 64 και ήταν εντάξει, εφόσον δεν έκανα τίποτα άλλο στο ίντερνετ. Κάπου κάπου άρχιζε τις καθυστερήσεις, οπότε κλείναμε και ξαναπέρναμε. Με PSTN που είχα δοκιμάσει μερικές φορές ήταν απελπισία.
pete666 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Καταλαβα να μην σκεφτω καν να το χρησιμοποιησω
Godfath3r Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δοκίμασε, δεν έχεις να χάσεις κάτι...Και γώ που το είχα χρησιμοποιήσει με isdn πρίν την dsl, μιά χαρά ήταν.Αν δεν κάνεις τίποτα άλλο στο net, θα έχει ελάχιστες καθυστερήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.