Kontos_Harry Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Mπορεί ο Bsplayer να φορτώσει εξωτερικά Idx-sub υπότιτλους? και αν ναι πως? Επίσεις αν οι υπότιτλοι είναι διαφορετικού fps πως μέσω του Bsplayer αλλάζω το fps?..πχ έχω ταινία με 25fps και υπ. με 29.7 με ctrl+ -> γίνετε ίσως αλλά πρέπει να ψάχνεις ίσως. Υπάρχει καμμιά επι τόπου αλλαγή?...Εννοείται προγράμματα υποτιτλισού το κάνουν....
martyras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Oi 3 teleutaies ekdoseis ypostirizoun vobsubs kai fortwnontai aytomata ean exoun to idio filename me thn tainia, sto idio folder me thn tainia. Pros to parwn den ypostirizei allages stis idiotites twn vobsub mesa apo to bsplayer, o monos tropos einai na apemveis sto .idx.
Kontos_Harry Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Εννοείται πως φορτώνουν αν έχουν τό ίδιο όνομα και στον ίδιο φάκελο..εγώ λέω αν το κάνουν απο άλλο φάκελλο..
kastel Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δεν χρειάζεται το VobSub ούτε ίδιο filename για να φορτώσει υπότιτλους το BS Player και μπορεί να τους πάρει από οποιοδήποτε φάκελο. Για αλλαγή του frame rate χρησιμοποίησε το Subtitle Workshop.
Kontos_Harry Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Εγώ έχω τον 1.22 pro και ΔΕΝ φορτώνει εξωτερικούς IDX Υπότιτλους...
PETROS13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Προσπάθησε να μεταφέρεις εσύ ο ίδιος τους υπότιτλους πάνω στο bs player.. από μόνο του τους βρίσκει νάλογα με τα κέφια του αν δεν έχει ίδια ονομασία με την ταινία..
kastel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Για να φορτώσεις υπότιτλους στον BS Player δεν είναι απαραίτητο να έχουν ίδιο όνομα. Αναβάθμισέ τον στην 1.36 version και το πρόβλημά σου θα λυθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.