Προς το περιεχόμενο

Silent Hill 4 The Room?

NOMIKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το διάστημα παίζω το SILENT HILL 4 THE ROOM της KONAMI που πραγματικά είναι πολύ καλό.

Ερώτηση μόνο πως στο καλό σκοτώνονται αυτά τα φαντάσματα και ζόμπι

( VICTIMS-WALL MAN - RUBBER FACE).

Τα κτυπώ με το μπαστούνι ή με το όπλο και τα πατώ και στο λαιμό αλλά μετά από λίγο πάλι ζωντανεύουν,ενώ με τα σκυλιά ( SNIFER DOG) ξεμπερδεύεις τελειωτικά.

Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός?

Δημοσ.

Δε σκοτώνονται, απλά τα αποφεύγεις.... Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάτι φυλακτά που έχει για να σου κάνουν λιγότερη ζημιά.

Αν τα ρίξεις κάτω μπορείς να τα ακινητοποιήσεις με κάτι σπαθια που έχει ωστε να μην τα ξαναβρείς μπροστα σου. Καλύτερα όμως να κρατήσεις τα σπαθιά αυτα για τα φαντάσματα-bosses που θα βρείς καποια στιγμή.

Αυτά για τα victims γιατί τα άλλα που ανέφερες σκοτώνονται κανονικά

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά μπορείς να ξαναπάρεις ένα σπαθί αν το χρησιμοποιήσεις σε κάποιο από τα φαντάσματα. Οπότε αν δεις ότι σε κάποια περισοχή ή δωμάτιο κάποιο φάντασμα σου δημιουργεί πολλά προβλήματα ενώ ψάχνεις πχ, ακινητοποίησέ το κ όταν πια είναι να φύγεις από εκει΄ξαναπάρε το σπαθί για τα bosses. Πάντως γενικά μην πολυβασίζεσαι στα φυλακτά....ένας λίγο-πολύ κοινός κανόνας σε όλα τα survival-horror παιχνίδια( αν κ το silent hill αποκλείνει λίγο κατά τη γνώμη μου από αυτόν τον όρο) είναι...RUN FOREST RUUUUUUN!!!!!

Δημοσ.

το SL4 με απογοήτευσε..το 3 μακράν καλύτερο απο όλες τις απόψεις..

Στο 4 καταρχήν ο χειρισμός είναι πολύ κακός και το σενάριο με τα τέρατα κουραστικό..!

Δημοσ.

Πρώτα από όλα ευχαριστώ πολύ όλους για τον κόπο που έκαναν να μου απαντήσουν.

Το παιχνίδι με το πληκτρολόγιο δεν παιζετε με τίποτα οπότε έδωσα μόλις 8 ευρώ και πήρα ένα gamepad και το παιχνίδι στην κυριολεξία μεταμορφώθηκε αυτό το λέω για εσένα snik.

Δυστηχώς το SL3 δεν το έχω παίξει αλλά θα προσπαθήσω να το βρώ.

Δημοσ.
Πρώτα από όλα ευχαριστώ πολύ όλους για τον κόπο που έκαναν να μου απαντήσουν.

Το παιχνίδι με το πληκτρολόγιο δεν παιζετε με τίποτα οπότε έδωσα μόλις 8 ευρώ και πήρα ένα gamepad και το παιχνίδι στην κυριολεξία μεταμορφώθηκε αυτό το λέω για εσένα snik.

Δυστηχώς το SL3 δεν το έχω παίξει αλλά θα προσπαθήσω να το βρώ.

kai ego gamepad exo malista idio me tou playstation alla exei arketa koumpia na rithmiso kai genika den ekatsa poli na asxolitho kai to ekana uninstal tha do isos to xsanadokimaso

Δημοσ.

Αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία ακόμα.

Μοίρασα ορισμένα βασικά πλήκτρα στο πληκτρολόγιο και τα υπόλοιπα στο gamepad και ο χειρισμός είναι πολύ απλός,λίγο προβλημα με την κάμερα κάποιες φορές σε στενα σημεία αλλά αυτο ξεπερνιέται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...