poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 oti to zyxel 652 apo mono tou einai kalodiako router.gia na ginei wireless prepei na tou koumposeis esi mia karta san na leme oti exeis ena amaxi pou ama tou baleis esi ftera tha petaxei.etsi kai o router.stin periptosi auti to zyxel mporei na parei mono tin zyair karta.gia na to doun ta pc xriazontai kai auta mia wireless karta oste na doun tin wireless karta tou zyxel.eno sto zyxel bazeis mono tin zyair sto pc mporeis na exeis opoia thes.
MasterX Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 ΟΚ, τώρα κατάλαβα.. Αυτό το είχα ακουστα για το 652... Νόμιζα ότι έλεγες για το 660 HW και εν μπορούσα να καταλάβω εννοούσες.. Οπότε, αυτές που ζητάω εγώ, wireless adapter PCI για το desktop και wireless adapter PCMCIA για το laptop, δεν θα έχω πρόβλημα με τις περισσότερες που κυκλοφορούν, λογικά ε;
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 nai tha pexoun oles.se spanies periptoseis exo dei na min iparxei pliri sinergasia se g.mode 54 mbps kai to rixneis se b.modem 11 mbps kai pezei mia xara.iparxoun apires kales markes ekei exo.mia pci konta sta 50 euro kai mia pcmcia pali kapou ekei isos ligo pio pano.
MasterX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Ok, ευχαριστώ για τις πληροφοριες.. Θα προτιμήσω μάλλον κάτι σε Us Robotics ή 3Com.
sa1901 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Ok, ευχαριστώ για τις πληροφοριες.. Θα προτιμήσω μάλλον κάτι σε Us Robotics ή 3Com. Senao και Cisco.
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 tis ftines tou ipes.tipota pio akrivo apo cisco den iparxei
sa1901 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 tis ftines tou ipes.tipota pio akrivo apo cisco den iparxei Tις πιο καλές του είπα. Cisco δεν κατασκευάζονται πια. Μεταχειρισμένες δίνονται από 20 ευρώ η 342 και 30 ευρώ η 352.
MasterX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δεν έβγαλα και κανένα αποτέλεσμα από την σελίδα που έδωσε ο sa1901..
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 pare 3com pare d-link pare cisco pare level one.oles tha pexoun mia xara.den xero an i cisco bgazei pia aero net kartes.mia exei perasei apo ta xeria mou.pia cisco routers blepo para cisco wi-fi cards.genikos ta cisco ine pola lefta opote den exeis tin eukeria na ta xareis .kai oi pio poloi exoun to kolima na pexoun me cisco router pou exei pola kala para me tin karta pou den pauei na ine mia karta.apla kapoies kartes se sindiasmo me katalilous routers sikonoun mexri 108 mbps pou ego to theoro perito ektos an skopeueis na metafereis ateliota arxeia kai sinexeia apo to wireless
polaki Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Θα πάρω το ZyXEL Prestige 660 HW. Επειδή κάρτες της ίδιας μάρκας δεν έρχονται στην Ελλάδα' date=' προσπαθώ να το ταιριάξω με άλλης μάρκας. Όποιος το έχει και χρησιμοποιεί ασύρματη κάρτα με αυτό, παρακαλώ να μου δώσει πληροφορίες και τις εντυπώσεις του. Θέλω να μάθω με ποιες συνεργάστηκε καλά και με ποιες σας δημιούργησε ασυμβατότητες... Ευχαριστώ όσους με βοηθήσουν... και καλό μήνα σε όλους. :-D [/quote'] Εγω εχω με μια Zyair USB κάρτα, και μια Netgear.... Η Netgear τρώει τρελά disconnects, οπότε και δεν τη συνιστω σε καμία περίπτωση. Γενικά πιστεύω ότι η Netgear έχει πέσει ΠΑΡΑ πολύ,όλο προβλήματα ακούω... Με την Zyair επειδή ειναι της Zyxel λογικά δεν εχω κανενα απολύτως πρόβλημα, παίζει μεχρι και λιγα μετρα πιο μακρια, και γενικά δεν έχει φαει κανένα disconnect μέχρι στιγμής... Την είχα παρει απο ένα site που λεγεται technixx νομίζω, ΑΛΛΑ ειναι γερμανικής εισαγωγής! (δεν υπαρχει πρόβλημα, κατεβαζεις αγγλικο λογισμικό και είσαι super)
polaki Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Παρε την απάντηση που έχω γράψει και σε άλλο thread, μιας και έχω και εγω το 660HW... -------- Εγω εχω με μια Zyxel Zyair USB κάρτα, και μια Netgear.... Η Netgear τρώει τρελά disconnects, οπότε και δεν τη συνιστω σε καμία περίπτωση. Γενικά πιστεύω ότι η Netgear έχει πέσει ΠΑΡΑ πολύ,όλο προβλήματα ακούω... Με την Zyair επειδή ειναι της Zyxel λογικά δεν εχω κανενα απολύτως πρόβλημα, παίζει μεχρι και λιγα μετρα πιο μακρια, και γενικά δεν έχει φαει κανένα disconnect μέχρι στιγμής... Την είχα παρει απο ένα site που λεγεται technixx νομίζω, ΑΛΛΑ ειναι γερμανικής εισαγωγής! (δεν υπαρχει πρόβλημα, κατεβαζεις αγγλικο λογισμικό και είσαι super)
MasterX Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Thanks guyzzz... Έχω καθυστερήσει λίγο με την αγορά, λογω της δουλειάς μου δεν πρόλαβα.. Θα τα παρω από ένα μαγαζί εδώ που το έχει ένας φίλος και δεν έχω ψωνίσει ποτέ από κει.. Μόλις βρω ευκαιρία θα πάω να δω τι κάρτες μπορεί να μου φέρει και θα πάρω κάποια από αυτές.. Πάντως δεν βιάζομαι καθώς και από ΟΤΕ και ΟΤΕΝΕΤ βλέπω αργές κινήσεις...
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 masterx kathe empodio se kalo:P me ton ote mono kal oden einai.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.