MasterX Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Πήρα τηλέφωνο σήμερα στην Digital Sima, που αντιπροσωπεύει τα Zyxel και έχει τις κάρτες που θέλω.. G-360 PCI στα 62 ευρώ και G-162 Cardbus στα 49. Η G-162 λογικά είναι PCMCIA (δε ξέρω γιατί, την ονομάζει Cardbus και όχι PCMCIA, έτσι τις λένε τώρα; ) σύμφωνα με αυτό που βλέπω στη φωτο και θα κάνει σε όλους τους φορητούς.. Ρίξτε μια ματιά εδώ μη κάνω κανα λάθος... http://www.zyxel.com/product/model.php?indexcate=1096264727&indexFlagvalue=1085450343
marlogo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Egw exw to Prestige 660HW-61 kai me to laptop paizei mia xara... Acer exw Aspire 2000 me tin klasiki wireless 2100 tis Intel... Mia xara paizei..
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Πήρα τηλέφωνο σήμερα στην Digital Sima' date=' που αντιπροσωπεύει τα Zyxel και έχει τις κάρτες που θέλω.. G-360 PCI στα 62 ευρώ και G-162 Cardbus στα 49.Η G-162 λογικά είναι PCMCIA (δε ξέρω γιατί, την ονομάζει Cardbus και όχι PCMCIA, έτσι τις λένε τώρα; ) σύμφωνα με αυτό που βλέπω στη φωτο και θα κάνει σε όλους τους φορητούς.. Ρίξτε μια ματιά εδώ μη κάνω κανα λάθος... http://www.zyxel.com/product/model.php?indexcate=1096264727&indexFlagvalue=1085450343[/quote'] opos blepo kanei.cardbus oso xero einai to idio apla me alli onomasia anti gia pcmcia.apla ama tin thes gia to zyxel to router px to 652 pou den exei karta mporeis na baleis mono tis zyxel an to thes gia to laptop sou tote min skotonesai na pareis soni kai kala tis zyxel.tha pexei me opoiadipote.o router pezei mono me zyxel an den exei idi karta mesa eno to pc pezei me oti nane.to 652 to wireless to ixe optional .sto 660 den xero an iusxuei.
MasterX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 To 660HW είναι wireless... Αυτό δηλώνει το W. Τελικά το αγόρασα σήμερα. Αύριο θα έχω και τις κάρτες.
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 kai to h oti exei hub.to r malon oti einai router.
MasterX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Το ρουτερ αγοράστηκε ήδη, οι κάρτες δυστυχώς όχι, καθώς σήμερα που πήγε Αθήνα ο πατέρας μου και θα πήγαινε να τις αγοράσει, λόγω της απεργίας δεν μπόρεσε να πάει στην Digital Sima...
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 ela ipomoni tha tis pareis kai autes an kai mporouses na pareis kai oti alles kartes thes.telika o router autos exei built in wireless i to pernei me karta?
MasterX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Είμαι πλεον συνδεμένος μέσω aDSL!!! Χτες ήρθαν και οι ασύρματες κάρτες και μου έδωσαν και κωδικό από ΟΤΕΝΕΤ. Το χρονικό: 14/2: αγορά πακέτου OnDSL Kit από Γερμανό. Λόγω του ότι ο Γερμανός αγνοούσε την υπαρξη μιας ακόμα σελίδας της αίτησης χάνουμε αρκετες μέρες 3/3: η αιτησή μου καταχωρείται τελικά στο σύστημα της ΟΤΕΝΕΤ 7/3: στέλνεται αίτηση στον ΟΤΕ για την μετατροπή της γραμμής σε DSL 20/3: ολοκληρώνεται η μετατροπή της γραμμής μου σε DSL 21/3: μου δίνουν κωδικό από την ΟΤΕΝΕΤ Μην ξεχνιόμαστε, ζούμε στην Ελλάδα... Τέλος πάντων, όταν τελειώνει η αναμονή αρχίζουν τα ωραία... Αλλά, (πάντα υπάρχει ένα αλλά...) έχοντας δοκιμάσει μόνο την wireless PCI κάρτα στο desktop μου (καθώς ο φορητός του θείου μου δεν είναι εδώ, θα τον συνδέσουμε την άλλη εβδομάδα) εχω πρόβλημα με το σήμα του ασύρματου δικτύου μου. παίζει γύρω στο 30% αλλά κάνει και αρκετά disconnections.. Ακόμα δεν μπορώ να βρω τον βέλτιστο προσανατολισμό των 2 κεραιών (του ρούτερ και της κάρτας), αλλά κάτι μου λέει ότι θα χρειαστώ κάποια ενίσχυση στο σήμα του ρούτερ.. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το g+ που υποστηρίζει το ρούτερ, οπως επίσης έριξα και την ταχύτητα σύνδεσης στην κάρτα από auto σε 11 Mbps... Τι προτείνετε;;
MasterX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Πάντως τώρα που απενεργοποίησα μια δυνατότητα που υποστηρίζει και ο ρούτερ και η ασύρματη κάρτα, φαίνεται να μην έχει πρόβλημα.. Λέγεται OTIST (One-Touch Intelligent Security Technology) και δίνει την δυνατότητα στον ρούτερ να μεταδίδει τα SSID και WEP ή WPA-PSK security settings στους wireless clients.. Δεν έχω καταλάβει αν αυτό πρέπει να γίνει μια φορά, ή να είναι ενεργοποιημένο συνέχεια.. Πάντως αυτό δείχνει να ήταν η αιτία των disconnections, αφού από την στιγμή που το έβγαλα είμαι συνέχεια συνδεμένος..
MasterX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μου είπε ένας φίλος ότι στα ασύρματα ρούτερ ο πομποδέκτης δεν δουλεύει στο 100% της ισχύος τους. Αυτός έχει USR 9108 και από το εργοστάσιο είναι ρυθμισμένο να εκπέμπει στο μόνο στο 10%!!! Μπορείς μέσω telnet μου είπε να το αλλάξεις αυτό... Ξέρει κανείς περισσότερα για αυτό;;
FELIX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 me to neo firmware gia to 9108 to kaneis pleon mesa apo tis ry8miseis tou kai den xreazetai to kolpo me to telnet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.