Προς το περιεχόμενο

Ποιες ασύρματες κάρτες έχετε δοκιμάσει με ZyXEL 660HW;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μου είπε ένας φίλος ότι στα ασύρματα ρούτερ ο πομποδέκτης δεν δουλεύει στο 100% της ισχύος τους. Αυτός έχει USR 9108 και από το εργοστάσιο είναι ρυθμισμένο να εκπέμπει στο μόνο στο 10%!!! Μπορείς μέσω telnet μου είπε να το αλλάξεις αυτό...

Ξέρει κανείς περισσότερα για αυτό;;

Πάντως τώρα που απενεργοποίησα μια δυνατότητα που υποστηρίζει και ο ρούτερ και η ασύρματη κάρτα' date=' φαίνεται να μην έχει πρόβλημα.. Λέγεται OTIST (One-Touch Intelligent Security Technology) και δίνει την δυνατότητα στον ρούτερ να μεταδίδει τα SSID και WEP ή WPA-PSK security settings στους wireless clients..

Δεν έχω καταλάβει αν αυτό πρέπει να γίνει μια φορά, ή να είναι ενεργοποιημένο συνέχεια.. Πάντως αυτό δείχνει να ήταν η αιτία των disconnections, αφού από την στιγμή που το έβγαλα είμαι συνέχεια συνδεμένος..[/quote']

sta acess point xero oti rithmizetai.tora sto zyxel den xero an to rithmizeis i oxi.to ssid einai otan psaxeis gia asirmato diktio pou sou leei oti brethike to tade asirmato diktio.i onomasia auti ine to ssid.to wep kai wpa einai kati san klidoma pou ama kapoios paei na sindethei sto zyxel sou na tou zitisei kodiko.auto ginetai dioti ama kapoios einai konta sou kai exeis dinati kerea tha mporei na sindethei sto zyxel kai na pernei to internet sou.opote bazeis wep i wpa kai otan sindethei tou leei einai secure kai bale password.etsi ama den brei i den spasei to password tote den mporei na kanei tipota.episis mporeis na kopseis na min ginetai broadcast to ssid gia na min to blepoun oi aloi.to wep to exo dokimasei ta alla oxi.

Δημοσ.

Γιατί όμως αρχικά έχουν ρυθμισμένο τον πομποδέκτη να δουλεύει τόσο χαμηλα σε σχέση με την maximum ισχύ του;

Δημοσ.

ego ti na sou po.osa exo dei douleuoun se 100 tis 100 isxy kai esi tin rixneis ama thes.apla xero oti ama pernane tixoi peftei poli ma poli i embeleia.akoma kai me 2 keres cisco pou exo dei pernagan 2 toixoi kai epiane 30 tis ekato i think.

Δημοσ.

Σίγουρα αυτό που λες είναι πιο λογικό..

Όμως και κάποιος άλλος μου είπε ότι γίνεται στο 9108 και μάλιστα με το τελευταίο firmware δεν χρειάζεται να το κάνεις μέσω telnet...

Δημοσ.

Ναι αλλά εσυ δεν έχεις το 9108 οπότε δεν βλέπω γιατί επιμένεις, αφού σου είπα εγω τί ποσοστά σηματος πιάνω με το ίδιο ρουτερ και με τους τοίχους και υψωμετρική διαφορά.... :)

Θα το ξαναπω λοιπόν, εκανα βλακεία που πήρα Νetgear γιατι χανει συνεχώς connection και η ποιοτητα του σηματος ειναι οτι να ναι ενω ειναι σχεδον διπλα. Το zyair ή όπως λέγεται τελοσπάντων σε ΠΟΛΥ μεγαλύτερη αποσταση εχει πολυ καλύτερες επιδόσεις!

Δημοσ.

Το ρούτερ το είχα στο πάτωμα στο σαλόνι, σε ένα σημείο που με βόλευε γιατί δεν φαίνοταν (η mother είχε πρόβλημα, εγώ και πρώτη μούρη να το είχα δεν με χάλαγε..). Κάνοντας δοκιμές το έβαλα προσωρινά μισό μέτρο πιο πέρα, πάνω στον πάγκο της κουζίνας στο ένα μέτρο ύψος... Το σήμα παίζει τώρα από 40-50% και δεν έχω πρόβλημα πλέον.. Σκέφτομαι να βάλω καμια 10 μέτρα τηλ. καλώδιο και να το φέρω πιο μέσα στην κουζίνα, τρια μέτρα από κει που είναι τώρα, που θα είναι και πιο κοντά στο υπνοδωμάτιο που είναι το PC..

Το μεγάλο τηλ. καλώδιο των 10 μέτρων δεν νομίζω να δημιουργήσει παράσιτα, σωστα;

Δημοσ.

iparxoun dio pragmata pou mporeis na kaneis.to ena afineis to router ekei pou ine kai pas kai perneis kerea pou exei kalodio apo moni tis opote tin "kolas" kapou pio konta kai i deuteri rithmisi mipos einai auti.pigene sta properties tis kartas diktiou kai sto power management .ekei se poles kartes iparxei epilogi pou einai automatic(pio poli se laptop gia exoikonimisi mpatarias)kai iparxei mia antistathmisi metaxi apodosis kartas kai apodosis mpatarias.ekei na baleis tin karta na pezei full.den xero an iparxei to idio kai stis kanonikes kartes alla nomizo se mia to ixa dei.episis to 10 metra kalodio den tha dimiourgisei provlima alla ama thes na ise sigouros parto me "ependisi"pou exei kati san metaliko alouminoxarto giro giro.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...