Sadako Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Χμμμ.. Πριν αρκετά χρονάκια (7-8) είχε πέσει στα χέρια μου ένα rpg της σειράς, και παρά το αρχικό σνομπάρισμα, όταν το έβαλα είχα φάει τρελό κόλλημα.. Μιλάμε για τρελά ξενύχτια, ΤΕΡΑΣΤΙΟ παιχνίδι, για όποιον δεν το ξέρει real-time rpg που σε στιγμές μάχης γινόταν turn based (κάτι σαν το Jagged Alliance).. To πρόβλημα που είναι?? Δεν θυμάμαι αν είχα παίξει το fallout 1 ή το 2.. Οπότε αν κάποιος έχει παίξει κάποιο (ή στην καλύτερη περίπτωση όλα) τα παιχνίδια της σειράς, θα ήθελα να με διαφωτίσει, για να μην ξαναψάξω το ίδιο.. Τα λίγα που θυμάμαι απο το παιχνίδι, είναι ότι στην αρχή-αρχή σε έδειχνε σαν κάτι που μου θύμιζε έντονα ινδιάνο σε κάτι σαν ναό, πριν μπει στο κυρίως στόρυ, εκεί που στην ουσία λειτουργούσε σαν κάτι σαν tutorial για το χειρισμό του παιχνιδιού.. Μετά ξεκινούσε κανονικά το παιχνίδι, κινιόσουν σε έναν τεράστιο χάρτη που σε πήγαινε απο πόλη σε πόλη, με νέες τοποθεσίες να προκύπτουν κάθε τρεις και λίγο.. Ένα ίσως χαρακτηριστικό στοιχείο που θυμάμαι, ότι ενώ στην αρχή έκανες όλη την πορεία περπατώντας, σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού έβρισκες ένα αμάξι, και έκανες με αυτό τις μετακινήσεις σου.. Ring any bell για κανέναν?? ΥΓ. Μπήκα στο gamespot για να δω screenshots, αλλά μου φάνηκαν κάπως παρόμοια τα γραφικά στο πρώτο και στο δεύτερο.. ΥΓ2. Απο ότι είδα έχει βγάλει και 3ο μέρος η σειρά, ονόματι fallout tactics.. Το έχει παίξει κανείς?? Λέει??
avenger Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Τα λίγα που θυμάμαι απο το παιχνίδι, είναι ότι στην αρχή-αρχή σε έδειχνε σαν κάτι που μου θύμιζε έντονα ινδιάνο σε κάτι σαν ναό, πριν μπει στο κυρίως στόρυ Το 2 έπαιξες,που διαδραματίζεται καμιά 150 χρόνια μετά το πρώτο.Το 1ο fallout ξεκινάει μέσα σε ένα vault. Και όντως τα 2 παιχνίδια μοιάζουν,ίδια engine απλά το δεύτερο είχε κάποιες βελτιώσεις ειδικά στο χειρισμό των npcs.
Sadako Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Τώρα που έχω παίξει το 2 θα άξιζε να παίξω και το πρώτο?? Είναι το ίδιο εθιστικό και μεγάλο?? Αν και απο την άλλη, αν δεν έχει τίποτα άλλο να μου προσφέρει (επειδή λες ότι είναι το ίδιο engine), μήπως να πάω κατευθείαν στο fallout tactics?? ΥΓ. Θυμάμαι καλά ότι το 2ο ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ σε κάτι σαν vault??
mandate Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 το 2ο ήταν πιο σκιαχτικό.αλλά είχε και κάτι τρελά encounters όπως bridge of death από monty pythons.το 1ο ήταν λίγο πιο εύκολο διότι έπαιρνες γρήγορα power armor και πέφτει πολύ πλιάτσικο. ξεκίνα με agility 10 και βασικά skills speech steal και bloody mess. με το bloody mess μπορείς με μια σφαίρα να κάνεις τρύπες τύπου μετροπόντικας.
avenger Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Το tactics δεν είναι rpg,έχει απλά το combat system του fallout και παίζεις αποστολές.Παίξε χαλαρά το πρώτο,παίζεις άλλον χαρακτήρα δεν σου στερεί τίποτα επειδή έχεις παίξει το δεύτερο.Για διάρκεια δεν θυμάμαι πάει τόσος καιρός που το έχω παίξει,αλλά αξίζει.
chris12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Το fallout 2 είναι. Βέβαια αν έχεις καιρό να το παίξεις θα απογοητευτείς αφού τα γραφικά θα σου φαίνονται απαίσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.