Προς το περιεχόμενο

Conn-x/In-a-box και συναφή ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα σκοπό να ρωτήσω πράγματα που ίσως έχουν ξαναγραφτεί, αλλά με τα προπληρωμένα πακέτα DSL έχω ψιλομπλέξει.

Λοιπόν, στο ζουμί, θέλω να βάλω (επιτέλους) DSL οπότε επειδή δεν θέλω λογαριασμούς κλπ, λέω να πάρω ένα ΚΙΤ. Βασικά σκέφτομαι μεταξύ Forthnet & Otenet.

Κριτήριο επιλογής: Κόστος & Εξοπλισμός (όχι uptime, ταχύτητες κλπ - είναι και λίγο λαχείο αυτά)

Μετά από μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι και οι 2 έχουν προσφορά με 20Ε/μήνα, 2+2 ΟΤΕΝΕΤ (conn-x) και 3+3 FORTHNET (in-a-box). Αρχικά σκέφτηκα για ΟΤΕΝΕΤ ώστε να δεσμευτώ για λιγότερο διάστημα, αλλά μετά πρόσεξα ότι απαιτεί 6μηνη παραμονή στην υπηρεσία (λογικά σύνολο 6 μήνες, κι όχι 6 μήνες μετά το 4μηνο), με κόστος 2x25Ε για τους 2 μήνες που περισσεύουν για να ολοκληρωθεί εξάμηνο. Αρα η ΟΤΕΝΕΤ είναι 10Ε ακριβότερη συνολικά σαν προσφορά από την FORTHNET. (τιμές πάντα με ΦΠΑ). Σωστά;;

Άρα ως εδώ καταλήγω σε Forthnet. Σε κανένα από τα 2 site όμως δεν αναφέρει ΤΙ εξοπλισμό (modem) δίνουν. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, απλά κάπου διάβασα για προβλήματα με Ιντρακομ κλπ και ανησύχησα. Τι παίζει;; Τι να προτιμήσω;;

Αν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση, είμαι ανοιχτός, απλά θέλω όσο τo δυνατόν μικρότερη χρονική δέσμευση.

Ευχαριστώ ;)

A! Kαι κάτι ακόμα... Οταν λέμε προπληρωμένο εννοούμε όλα μέσα στην τιμή (ακόμα και κόστος ενεργοποίησης-σύνδεσης πως το λένε), σωστά;;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν' date=' στο ζουμί, θέλω να βάλω (επιτέλους) DSL οπότε επειδή δεν θέλω λογαριασμούς κλπ, λέω να πάρω ένα ΚΙΤ. Βασικά σκέφτομαι μεταξύ Forthnet & Otenet.

Κριτήριο επιλογής: Κόστος & Εξοπλισμός (όχι uptime, ταχύτητες κλπ - είναι και λίγο λαχείο αυτά)

Μετά από μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι και οι 2 έχουν προσφορά με 20Ε/μήνα, 2+2 ΟΤΕΝΕΤ (conn-x) και 3+3 FORTHNET (in-a-box). Αρχικά σκέφτηκα για ΟΤΕΝΕΤ ώστε να δεσμευτώ για λιγότερο διάστημα, αλλά μετά πρόσεξα ότι απαιτεί 6μηνη παραμονή στην υπηρεσία (λογικά σύνολο 6 μήνες, κι όχι 6 μήνες μετά το 4μηνο), με κόστος 2x25Ε για τους 2 μήνες που περισσεύουν για να ολοκληρωθεί εξάμηνο. Αρα η ΟΤΕΝΕΤ είναι 10Ε ακριβότερη συνολικά σαν προσφορά από την FORTHNET. (τιμές πάντα με ΦΠΑ). Σωστά;;

Άρα ως εδώ καταλήγω σε Forthnet. Σε κανένα από τα 2 site όμως δεν αναφέρει ΤΙ εξοπλισμό (modem) δίνουν. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, απλά κάπου διάβασα για προβλήματα με Ιντρακομ κλπ και ανησύχησα. Τι παίζει;; Τι να προτιμήσω;;

Αν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση, είμαι ανοιχτός, απλά θέλω όσο τo δυνατόν μικρότερη χρονική δέσμευση.

Ευχαριστώ ;)

A! Kαι κάτι ακόμα... Οταν λέμε προπληρωμένο εννοούμε όλα μέσα στην τιμή (ακόμα και κόστος ενεργοποίησης-σύνδεσης πως το λένε), σωστά;;[/quote']

ola einai pliromena mesa stin timi .kai to connex kai to adsl in a box dinoun ena usb modem pou kai ta 2 ta bazo stin idia katataxi.pare to in a box.

Δημοσ.

sagem 800 δίνει ο ΟΤΕ. Αν και το κατηγορούν, δεν έχει προβλήματα. Αν διαβάζεις RAM το sagem έβγαλε από τη δύσκολη θέση και το Νίκο Δήμου...

:)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση όλους σας!

Μήπως ξέρει κανείς το 3+3 της Forthnet τι μόντεμ δίνει;;

Κάτι ακόμα, με το ΟΤΕΝΕΤ 2+2 θα πρέπει να μείνω στην υπηρεσία 6 μήνες. Από αυτούς τους 6 αφαιρώ τους 2 που έχω πληρώσει και τους 2 της προσφοράς, οπότε θα πρέπει να μείνω μόνο για άλλους 2 μήνες. ΣΩΣΤΑ;;

Δημοσ.

to 3+3 in a box dinei kati antistoixo tou sagem crypto f200.episis gia autous pou lene oti ta sagem ktl einai xoris kanena provlima malon den exoun dokimasei router akoma.gia mena oti einai usb einai katadikasmeno na spasei ta neura me drivers na bgoun 64 bit windows kai na les pou ine oi drivers oeo pou ine oi drivers na sou kanoun asimbatotites,na prepei na doseis xirokinita kapoies epiloges ,na exeis ikonidio sindesis kai alla tosa pou enas router den ta exei.axizoun gia apla pragmata kai gia ta lefta pou exoun alla......

Δημοσ.

και εγώ πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις λεφτά παραπάνω να πάρεις ένα αξιοπρεπές router άντι για τα Modem των πακέτων... Έτσι και αλλιώς το router είναι κάτι που θα το κρατήσεις πολυ καιρό, δεν είναι κάρτα γραφικών! Δεν ξέρω βέβαια τι λέει το routerάκι που δίνει το in-a-box plus...

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το μόνο που με νοίαζει είναι το always-on. Γιατί να μπλέξω με routers κλπ; Καταλαβαίνω ότι τα συγκεκριμένα μόντεμ δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά που ακριβώς θα έχω πρόβλημα;

Poulinos, είπες ότι το 3+3 της Forthnet δίνει το Crypto F200, αντίστοιχο του Sagem 800. Καλά κατάλαβα;;

giati tin ora as apofigoume ligaki ta linksys mexri na brethei firmware na linei ta disconections

Ποια linksys;; Δεν το έπιασα... :?

Δημοσ.

Ακούγεται ίσως αστείο αλλά το sagem 800 δουλεύει ρολόι (κι αν δε θες να δώσεις internet σε άλλο pc, τι να το κάνεις το "καλύτερο"...)

Δημοσ.
Ακούγεται ίσως αστείο αλλά το sagem 800 δουλεύει ρολόι (κι αν δε θες να δώσεις internet σε άλλο pc, τι να το κάνεις το "καλύτερο"...)

na exei qos, na exei nat kai firewall, na min mpoukonei se polla connection einai ta prota pou mou erxontai sto myalo.

Δημοσ.

Το Sagem και το Crypto δεν έχουν NAT και Firewall? :? :? :? :? :?

Βασικά μερικές φορές συνδέω και το Lap μου, αλλά με ανάστροφο ethernet από κάρτα σε κάρτα. Οπότε το Router δεν μου είναι απαραίτητο γιαυτό.

Δημοσ.

NAT se modem?Den nomizw?

Pantws gia to 2o skelos thelw kaigw na rwtisw: mporw na syndesw me crossover apo tin ethernet tou lap stin ethernet tou desktop kai na syndeomai me to internet apo to laptop?(exw to f200 sto desktop) AN nai,PWS?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...