Προς το περιεχόμενο

ξαφνικο προβλημα με 2 PC ε δικτυο

benetton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

100 010 00 Το NOD32 βρίσκει το virtumonde στο jkhfg.dll στο System32 αλλα όταν το κάνει delete χαλάει το ίδιο το antivirus... Άλλαξα έκδοση ΝΟD κ τώρα το ψάχνω πάλι.

Επίσης δεν μπαίνει σε safe mode αλλά βγάζει μπλέ οθόνη κ λέει ότι παίζει κάτι με virus!

Καλά πάμε....

Εν το μεταξύ προσπάθω με το Network Magic το οποίο ενώ δείχνει τους shared φακέλους του ενός στο άλλο Pc μόλις πατάς να τους ανοίξεις σου βγάζει μήνυμα ότι "ενω μπορεί να επικοινωνήσει με το άλλο PC κ του φακέλους που διαμοιράζει δεν μπορεί να τους ανοίξει κτλ κ ότι προφανώς κάποιο firewall μπλοκάρει"

Εγώ όμως έχω απενεργοποιήσει το Firewall κ στα δυο μηχανήματα!!!! Τι άλλο να κάνω πια?

Κλαψ.... :(

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβαινω το PC ειναι.... γειά σου.... το jkhfg.dll σβήστο απο recovery console με το CD των windows με εντολη

c:\windows\system32> del jkhfg.dll

κανε παλι unshare & share τους δισκους και στα permissions (δικαιωματα), check στο everyone ολα τα checkboxes (να ειναι allow ολα), κλεισε ολα τα firewalls & antivirus που εχεις και στο my computer right clik>properties>computer name, να εχουν διαφορετικο ονομα τα 2 PC αλλα ιδιο workgroup. Αντε θα το βρεις τωρα

Δημοσ.

Αγαπητέ 100 010 00 το jkhf.dll δεν ξεκουνάει! (υπάρχει κ ένα jkhf.exe τι είναι αυτό? Πάντως και αυτό προσπάθησα να το σβήσω) Τα σβήνω από το dos όπως μου είπες αλλά όταν μπήκα στα windows πάλι μέσα ήτανε. Έχω κάνει unshare όλους τους φακέλους/και δίσκους που είχα σαν share και έχω αποσυνδέσει το καλώδιο από το δίκτυο (σε safe mode δεν μπαίνει) αλλά τίποτα. και με το unlocker assistant προσπάθησα αλλά δεν μασάει! :mad:

Επίσης το πιο παράξενο είναι ότι, αφού κατέβασα την τελευταία ενημερωμένη έκδοση του ΝOD, όταν βρίσκει τα Vundo και τα virtumonde και μου λέει ότι μετά το restart θα σβηστούν, αφού εκκινήσει χαλάνε όλα τα προστατευτικά προγράμματα εκτός από το firewall. Ούτε το spybot s&d δουλεύει, ούτε το SuperAntiSpyware αλλά ούτε κ το NOD32!!!! Αυτό συμβαίνει μόνο όταν αναλαμβάνει να τα "καθαρίσει" το NOD. πχ με το Superantispyware αφού τα "σβήσει" και κάνει restart το pc απλά είναι πάλι μέσα αλλά τουλάχιστον δουλεύουν (ας πουμε) τα διάφορα εργαλεία! :fear:

Έλεος!

Επίσης παράξενο είναι ότι ο δεύτερος υπολογιστής είναι καθαρός κ αμόλυντος παρότι μέχρι χθές δεν του είχα atnivirus! (δεν μπαίνω ιντερνέτ συχνά με αυτόν αλλά έχει πρόσβαση) :confused:

Τώρα σκανάρω το pc με ένα εργαλείο από την symantec που βρήκα, το οποίο σκανάρει εδώ και ώρες...για να δούμε.... :rolleyes:

Παίρνει διόρθωση ή παω για φορμάτ? Μιλάμε το PC το πρόσεχα! Και την registry του καθάριζα κ defragment του έκανα κ προστασία του είχα, μέχρι κ προφυλακτικά στα δάχτυλα φόραγα για να μην πιάσω virus.... :o

Δεν θέλω να κάνω φορμάτ!!!! :cry: :cry: :cry: :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...