Προς το περιεχόμενο

soccer games online!

freelove

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα Pro Evolution Soccer 4 και Winning Eleven 8 (οι προηγούμενες εκδόσεις δηλαδή) δεν χρειάζονται serial για να παίξουν. Επομένως...

Τώρα το αν θα βρεις κόσμο στα rooms είναι άλλη ιστορία. Λογικά ο κύριος όγκος των gamers θα έχει μεταφερθεί στο PES 5.

Έτσι όπως πάει όμως δεν είναι θέμα original τελικά (άντε να κοστίζει 35-40 ευρώ) αλλά γραμμής dsl. Με το ζόρι τα 512 να φτάσουν για το PES 5.

("δεν είναι Soccer, είναι Football!" :mrgreen: )

Δημοσ.

λέγεται και soccer..btw το upload κάνει την διαφορά..δηλαδή σαφώς καλύτερα σύνδεση 256/256 εαν υπήρχε παρά 512/128..Επίσης με τις νέες μειώσεις η βιβο μας φέρνει μια ανάσα απο το ονλινε γκαμινγκ Ελάντιστάν ολε ..(1024/256)

Δημοσ.
Τα Pro Evolution Soccer 4 και Winning Eleven 8 (οι προηγούμενες εκδόσεις δηλαδή) δεν χρειάζονται serial για να παίξουν. Επομένως...

Τώρα το αν θα βρεις κόσμο στα rooms είναι άλλη ιστορία. Λογικά ο κύριος όγκος των gamers θα έχει μεταφερθεί στο PES 5.

Έτσι όπως πάει όμως δεν είναι θέμα original τελικά (άντε να κοστίζει 35-40 ευρώ) αλλά γραμμής dsl. Με το ζόρι τα 512 να φτάσουν για το PES 5.

("δεν είναι Soccer' date=' είναι Football!" :mrgreen: )

diladi me to pes4 paizei xwris to original game?

dokimasa me to wel8 alla tipota.

Δημοσ.

Τι εννοείς "αλλά τίποτα"? Τι έκανε? Σου ζήτησε serial? Έβγαλε μήνυμα ότι το παιχνίδι δεν είναι γνήσιο? Δεν δούλεψε το peslauncher? Δεν μπορούσε να συνδεθεί με τα rooms?

Εγώ πάντως με το pes4 που έπαιζα κάποτε online, δεν είχα πρόβλημα με τη...γνησιότητα. Απλώς, όπως είπε κι ο φίλος πιο πάνω, ακόμα και με 512/128 είχα προβλήματα με τη σύνδεση, ακόμα και με direct ip σύνδεση με Έλληνες χρήστες. Τώρα που έχω 1024/256 δεν το έχω δοκιμάσει γιατί α) έχω βαρεθεί το pes4 και β) το pes5 δεν μου αρέσει.

(λέγεται και soccer, αλλά από ποιούς?)

Άσχετο αλλά χθες βράδυ αυτός ο παλαβός που κάνει το "Ελληνόραμα" στο S-tv είχε πάλι φοβερό θέμα: "Οι αρχαίοι Έλληνες ανακάλυψαν το ποδόσφαιρο" !!

Δημοσ.

sto peslauncher kollao.

exw sumfonisi me kapoion na me kanei host mpaiei mesa sto paixnidi alla den arxizi pote.

otan kanw egw host pali ta idia.

mporeis na boithisis ti akribos bimata prepi na kanw?

eite gia pes4 i gia to wel8..

thanks

Δημοσ.

Δυστυχώς τα βήματα δεν τα θυμάμαι να στα πω ακριβώς, όπως είπα και πιο πάνω έχω πολύ καιρό να παίξω, πάνω από χρόνο.

Αφού λες ότι μπαίνετε και οι δύο μέσα στο παιχνίδι, το πρόβλημα δεν θα είναι θέμα pes4 patch (1.0/1.1) ή διαφορετικών rosters (wolf patch κλπ.), το πιο πιθανό είναι να υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση, το upload που λέγαμε.

Δυστυχώς στο συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να επιμείνεις αρκετά μέχρι να βρεις λύση. Εγώ π.χ. είχα βρει ότι με τύπους από Πολωνία συνήθως μπορούσα να παίξω ακόμα και με 384/128 ενώ σε rooms της Άπω Ανατολής ή της Αγγλίας δεν υπήρχε καμία ελπίδα.

Μπορείς να δοκιμάσεις με κάποιο φίλο σου από Ελλάδα για αρχή, να τσεκάρεις ότι όντως η γραμμή σου σηκώνει το παιχνίδι και μετά...ίδωμεν.

[offtopic]

Πάντως το πρόβλημα είναι ένα: τα pes δεν είναι σχεδιασμένα για να παίζουν online, γι'αυτό υπάρχουν τέτοια προβλήματα και φτάνουμε στα τραγελαφικά -για Ελλάδα- σενάρια να χρειάζεται 256kbps upload γραμμή για να παίξουμε. Όλα ξεκινούν από το γεγονός ότι η Konami δεν κάθεται να φτιάξει το παιχνίδι εξ'ολοκλήρου για PC και έχουμε κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, έναν πολύ καλό ps2-emulator που τρέχει το PES...

Όπως ήταν κάποτε το ISS 3 αν το είχατε παίξει.

[/offtopic]

Δημοσ.

Όχι. Αλλά αξίζει να το αγοράσεις γιατί θα κρατήσει πολύ καιρό και αποκλείεται να το βαρεθείς.

Ε, κι άμα το βαρεθείς πούλα το μου εμένα... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...