Προς το περιεχόμενο

Autogk ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ?

zack_3367

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις πως μπαινουν υποτιτλοι στα xvid-divx που φτιαχνει το AUTOGK ενσωματωμενοι (κολλημενοι) στην ταινια?

Δημοσ.

Δεν καταλαβατε νομιζω.Θελω να ενσωματωσω ελληνικους υποτιτλους σε ταινια που θα φτιαχθει απο dvd σε divx η xvid αλλα οποτε βαζω επιλογη με υποτιτλους η διαδικασια καπου στη μεση κολλαει.Ενω αν ειναι χωρις υποτιτλους ολοκληρωνεται κανονικα.Το ιδιο συμβαινει και σε ενα φιλο μου που και αυτος εχει το ιδιο προβλημα.Κατα τα αλλα ειναι το πιο καλο και ευκολο προγραμμα για να κανεις divx-xvid.Μηπως κανω κατι λαθος η μηπως μου λειπει καποιο προγραμμα που να του χρειαζεται ?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση του προγράμματος, τη 2.40. Όταν το Log Window του AutoGk γράφει "Preparing subtitles." πετάγεται αυτό το μήνυμα "Key NOT found! (possible reasons: unencrypted dvd / locked dvd / vts_0x_x.vob too short)". Αφού κλείσω το μήνυμα στο Log Window του AutoGk γράφει "EXCEPTION: Cannot open file "C:\Documents and Settings\...\agk_tmp\filename.idx". Δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα".

Να σημειώσω ότι επιχείρησα τη διαδικασία απ' ευθείας από το DVD, αλλά και από το σκληρό δίσκο όπου είχα περάσει πρώτα τα αρχεία με το DVD Decrypter. Και στις δύο περιπτώσεις τα ίδια αποτελέσματα!

Τι ακριβώς φταίει;

Δημοσ.
Δημοσιευσε το logfile του Decrypter...

Κάνει αρκετή ώρα μέχρι το σημείο του σφάλματος για να το κάνω τώρα. Πάντως τα μηνύματα που έπρεπε να δημοσιεύσω τα έχω γράψει στο προηγούμενο post μου!

Δημοσ.

Ορίστε το Log του Decrypter:

09:46:41 DVD Decrypter Version 3.5.4.0 started!

09:46:41 Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600 : Service Pack 2)

09:46:41 Initialising SPTI...

09:46:41 Searching for SCSI / ATAPI devices...

09:46:41 Found 2 DVD-ROMs and 1 DVD±RW!

09:47:03 Operation Started!

09:47:03 Source Device: [0:1:0] ASUS DVD-E616P3 1.07 (F:) (ATA)

09:47:03 Source Media Type: DVD+R (Disc ID: MBIPG101-R04-01)

09:47:03 Source Media Region Code: 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8

09:47:03 Source Media Copyright Protection System Type: None

09:47:03 Source Media Implementation Identifier: Nero

09:47:03 Destination Folder: C:\Documents and Settings\...\Folder\

09:47:03 File Splitting: 1 GB

09:47:03 Detect Mastering Errors: No

09:47:03 Remove Macrovision Protection: Yes

09:47:03 Stream Processing: No

09:47:03 Decryption Key: N/A

09:47:03 Extracting Sectors...

09:54:46 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:07:43

09:54:46 Average Read Rate: 9.073 KB/s (6.6x) - Maximum Read Rate: 13.000 KB/s (9.4x)

Δημοσ.

Προκειται για αντιγραφο και οχι για αυθεντικο DVD...

Ισως υπαρχει προβλημα στο authoring του αντιγραφου...

Με το SubRip μπορεις να εξαγεις τους υποτιτλους, σε .srt??

Πως εχει δημιουργηθει το αντιγραφο?

Κανεις rip σε IFO mode?

Δημοσ.
Προκειται για αντιγραφο και οχι για αυθεντικο DVD...

Ισως υπαρχει προβλημα στο authoring του αντιγραφου...

Με το SubRip μπορεις να εξαγεις τους υποτιτλους, σε .srt??

Πως εχει δημιουργηθει το αντιγραφο?

Κανεις rip σε IFO mode?

Το αντίγραφο έχει δημιουργηθεί με Nero. Το Rip το κάνω σε IFO Mode. Το SubRip δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά θα το κάνω σύντομα. Οι υπότιτλοι πάντως παίζουν κανονικότατα στο DVD.

Δημοσ.

Το SubRip φαίνεται πως λειτουργεί. Και με OCR και με αποθήκευση των υποτίτλων ως Bitmap. Αυτό που μ' ενδιαφέρει όμως πάνω απ' όλα είναι να ξεπεράσω το πρόβλημα με το AutoGK.

Δημοσ.

Μπορεις να χρησιμοποιησεις το αρχειο .srt απο το SubRip , σαν εξωτερικο αρχειο υποτιτλων στο AutoGK...

Με Ctrl+F8, ανοιγει η επιλογη για προσθηκη εξωτερικου αρχειου υποτιτλων...

Δημοσ.
Μπορεις να χρησιμοποιησεις το αρχειο .srt απο το SubRip , σαν εξωτερικο αρχειο υποτιτλων στο AutoGK...

Με Ctrl+F8, ανοιγει η επιλογη για προσθηκη εξωτερικου αρχειου υποτιτλων...

Ναι. Το ξέρω. Αλλά το OCR έχει διαδικασία! Θα με ενδιέφερε αν τα κατάφερνε από μόνο του το AutoGK! Καμιά ιδέα για το τι φταίει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...