Προς το περιεχόμενο

Aytos kyrioi kai kyries einai o OTE

thief7710

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι γιατι ειναι γεματο ανακριβειες...

1ον: Ποτε δε ΤΟΝΙΖΑΝ οι τηλεφωνητες του ΟΤΕ οτι ειναι πολυ ποιο φθηνο το 11888. Μονο σε περιπτωση που τους ρωτουσες, τοτε και μονο ειναι υποχρεωμενοι να αναφερουν την χρεωση του 11888 και καμια αλλη.

2ον: Ολα τα παραπανω, αν ειναι αληθεια, συμβαινουν απο μεμονομενους μονο τηλεφωνητες του ΟΤΕ που δε κανουν καλα τη δουλεια τους. Φυσικα, η αδιαφορια του συνδρομητη ειναι εγκληματικη. Απο τη στιγμη που σε παιρνει καποιος τηλεφωνο για να σε ενημερωσει, εφοσον εσυ του επιτρεψεις να συνεχισει, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να τον ακουσεις προσεκτικα και να ρωτησεις. Επισεις μπορεις να γνωριζεις ποιος σε ενημερωσε και να τον αναφερεις στη διοικηση του ΟΤΕ. Εκτος του οτι θα απολυθει, εσυ θα αποχρεωθεις. Οι περιπτωσεις που αναφερθηκαν, αν ειναι αληθεια, δε συμβαινουν κατα κορων, και οταν συμβαινουν, αυτο αποτελει ΑΠΑΤΗ.

3ον: Το αν αφηνουν η οχι να εννοηθει οτι ειναι προαιρετικο... Ε... Μην τρελαθουμε κιολας... Μαλλον φιλε μου ο τηλεφωνητης μιλουσε και εσυ επινες καφε...

4ον: Δεν ειναι απαραιτητο μια εταιρια να δηλωσει ολες τις γραμμες που εχει. Και μια να δηλωσει, το ονομα του φαινεται πολυ καθαρα στο προγραμμα του ΟΤΕ οτι ειναι διαφημιζομενος.

Αυτα τα ολιγα. Δε μπορω να διαφωνισω οτι δεν εχουν συμβει ισως καποια απο αυτα που αναφερει ο φιλος μας. Αλλα, αφηνει να εννοηθει και αυτος οτι αυτα τα πραγματα ειναι η κυρια πολιτικη του ΟΤΕ και ειναι τουλαχιστον περιεργο..

Δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το κακο που ο ΟΤΕ πηρε στην κατοχη του μεριδιο απο το μετοχικο κεφαλαιο της NEWSPHONE (αν βεβαια αυτο ειναι αληθεια γιατι ειναι τουλαχιστον ηλιθιο να το κανει).

Περιπου ετσι ειναι τα πραγματα....

Ως γενικη παρατηρηση - συμβουλη θα ηθελα να πω οτι:

Οταν καποιος μας παιρνει τηλεφωνο ας ειμαστε λιγο υποψιασμενοι. Αν δεν θελουμε να του μιλησουμε να το λεμε ξεκαθαρα. Αν απαντησουμε καταφατικα, ας δινουμε λιγη προσοχη. Ειναι και για το καλο το δικο μας. Αν δε καταλαβαινουμε κατι ρωταμε. Επισης Π Α Ν Τ Α ρωταμε τι χρεωση υπαρχει. Εσεις τι λετε; Υπαρχει ΑΕ που θα επερνε τηλεφωνο για να μας ενημερωσει για το καλο μας χωρις να εχει καποιο οφελος απο πισω.

Μην ειμαστε αφελεις... Αυτο ως σταση ζωης για να περναμε εμεις καλα και οι γυρω μας καλυτερα...

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραία η συμβουλή σου φιλε μου αλλα φαντάσου, σε κάθε μας συναλλαγή με το δημόσιο να φυλάμε τον k.l. μας! Και καλά εσύ εγώ και τα παιδιά εδώ μέσα ! η γιαγιά η καημένη που δεν ξέρει τι τις γίνετε? να ψάξει να βρει τι?

Η κυρια πολιτική του οτε είναι να έχει κέρδη φιλε μου και τίποτα αλλο, μονο και μονο για να τον μοσχοπουλήσουν! Δεν το λέω εγώ! τα ίδια τους τα στελέχη το λένε! Όσο για το αν το αφήνουν να φαίνεται ότι είναι προαιρετικό η όχι, σου προτείνω να πας σε ένα οτε shop και να ρωτήσεις πια θα είναι η τελική σου χρέωση για μια σύνδεση adsl. Θα σου πούνε μονο την τιμή του isp και το πάγιο με κάθε τρόπο θα αποφύγουν να το αναφέρουν. Και αυτό παραπλάνηση δεν είναι? Τι πιο απλό από το να σου πει τόσο το πάγιο, τόσο το κόστος ενεργοποίησης, τόσο θα πληρώνετe στον παροχέα , σύνολο τάδε! Απο κρυφοχρεώσεις μπουχτίσαμε!

Οσο για τους τηλεφωνητές του οτε αστο! μην το ψάχνεις! Δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία και έλλειψη γνώσεων (όχι όλοι, αλλα παρα πολλοί)! Επίσης λες ότι η αδιαφορία του συνδρομητή είναι λάθος . Ειναι όντως λάθος αλλα εν μέρει "δικεολογειται", μιας και μπορεί κάποιος να είναι απονήρευτος, βλέπε παράδειγμα με γριά πιο πάνω. Πάρε το 134 και πες " ναι καλημέρα σας με ποιον ομιλώ παρακαλώ" ! το πιθανότερο είναι ότι θα φας τηλεφωνικό ban! κανένας δεν ανακοινώνει το όνομα του στον οτε γιατί απλούστατα δεν είναι κορόιδο! Και είναι και πολύ δύσκολο να βρείς τον τηλεφωνητή που σου μίλησε μιασ και υπάρχουν δεκάδες!

Δημοσ.

Opa opa... Katarxhn oi thlefwnhtes lene panta th thesh tous kai einai polu eukolo apo ayth na breis to onoma tou (an bebaia exeis dikaio). Oi epoptes, pou einai pisw pao tous thlefwnhtes lene PANTA to onoma tous. Einai ipoxrewmenoi na to kanoun. Apla, anefera oti prepei na eimaste ipopsiasmenoi epeidi ta paradeigmata pou aneferes exoun na kanoun me epagelmaties. K den fantazomai kapoion epagelmatia pou thelei na epibiwsei sthn agora ergasias kai na mhn einai ipopsiasmenos.

Twra oson afora th giagia mou pou mporoun na thn koroidepsoun.. Kaneis de mporei na kanei tipota.. Opws mporoun na koroidepsoun ena paidaki esti mporoun na koroidepsoun kai th giagia, k esti mporoun na koroidepsoun enan afelh.

PREPEI na fulagomaste se kathe sinalagh me opoiondipote.....

O OTE den einai kathara dhmosio... Prepei na exei kerdh. Prepei na plirwthoun kai kapoioi anthrwpoi, na ginoun oi analoges ependiseis..Prepei na epibiwsei ston antagonismo.. De ginetai alliws.

De pernw to meros tou OTE alla de mporoun na legontai kapoia pragmata xwris na skeftomaste ti mporei na kribetai apo pisw. To kserw oti polloi de kanoun swsta th douleia tous. Ypeythinoi omws eimaste k meis pou tous afhnoume na mas koroideyoun...

POTE DE MPORESA NA KATALABW GIATI O OTE DEN PREPEI NA KOITAEI PANTA NA EXEI KERDH................

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως όσον αφορά το κέρδος ο ΟΤΕ λειτουργεί σαν την καλύτερη ιδιωτική επιχείρηση...όσον αφορά τις υπηρεσίες όμως θυμάται άξαφνα την πάλαι ποτέ γραφειοκρατική του δυσκοιλιότητα. Άμα έχει ποτιστεί το σαρκίο σου από την οκνηρία και την ανοργανωσιά, δεν ξεφεύγεις...στην είσπαρξη όμως γίνεται επιχειρηματικός κολοσσός. :D

Μήπως κι εμείς πρέπει να του τα σκάμε σα να είναι δημόσιο και να του ζητάμε σα να είναι ιδιωτική επιχείρηση, για να έρθει στα ίσα του το πράγμα? :P

Δημοσ.

to thema file einai oti oxi apla exei kerdoi! Prokalei anixta ton lao anakinonontas auksiseis se stelexei tou tis taksis tou 35%, tin wra pou einai mia tritokosmiki etairia tilepikinoniwn kai tha eprepe na koitaksei prota apo ola tin ypodomi tis! kai ola auta se misthous twn 2500 euro! Oi anthropoi pou les oti prepei na plirothoun xrisoplirononte kai to mono pou kanoun einai na sxediazoun pos tha sou ta paroun! Oso gia meleti oute logos! O ote exei apodiksei oti einai anikanos na kanei makroxronies problepseis! an eixe autin tin ikanotita tora oi misoi apo emas den tha gnorizame ti einai porta, mias kai den tha eixame antimetopisei pote probllima elipsis.

mipws den einai etsi? Mipws einai mia sinomosia? poli pithanwn lew egw! Poso kairo diafimize kai poulouse to isdn otan stin eurwpi katebazan me 2 mbps? Giati to ekane auto ? Gia ton aploustato logo oti eixe kanei lathos sxediasmo kai eprepe na steilei ena proion pou gia ta europaika dedomena itan kseperasmeno! Ti epiptwsi eixe auto? Mia olokliri xwra sto skotadi!

nai file mou egw auto pisteuw oti o ote mas afise sto skotadi skopima, gia xari tou kerdous mesw tis proothisis aparxeomenwn proiontwn!

Diladi pou itan o ote otan oi antistixes epixeiriseis stin europi kana ependiseis sto dsl? Den eblepe? den rotage? Apo opou kai an to piaseis bromaei!

graffeis oti pote den mporeses na katalabeis giati o ote den prepei na exei kerdh. Otan plironeis ta pagia tou kai adiazei i tsepi sou auto skeftese? to lew eilikrina auto! den exw kamia diathesi na se xlebasw mias kai eisai poli kalos ston dialogo kai exeis kai omorfa epixeirimata. Den eipe kaneis o ote na min exei kerdi! Apla oxi esxrokerdiaaaaaa!!!! Den mporei na sou xrewnei 20 eurw ton mina mia tapini gia ta pagkosmia dedomena sindesi 384/128 pou sto kato kato gia ton a i b logw ypoleitourgei (asxeta an den fteei mono autos).

Les oti ypeuthinoi eimaste emeis! Symfwnw , eimaste! Egw skopima apo tin arxi dialeksa allon paroxea. An den eixa anagki tin gammi tou (kai ypirxe diktio vivodi stin perioxi mou) tha diekopta kai tin statheri mou sindesi!

Tha mou peis oti an to kaname oloi auto tha ekleine! Pithanos nai!

Apo tin alli mporei na katebaze kai tis times! isws ! Alla to thema einai oti den mporoume na to kanoume! Exei to monopoleio! Kai oi perisooteroi ton exoume anagki! Auto einai to kako! Otan den yparxei antagonismos se opoiondipote klado tote mas pernoun falagki auti pou katexoun to sigkekrimeno spor!

O ote thelei na exei kerdoi alla emeis prepei na koitame tis dikes mas tsepes! Blueviper poli sotos o tropos skepsis sou stin teleutaia sou protasi!

kai kati allo! den anefera egw epagkelmaties! Prepei na exeis mperdepsei to post mou me kapiou allou.

Δημοσ.

""Prokalei anixta ton lao anakinonontas auksiseis se stelexei tou tis taksis tou 35%, tin wra pou einai mia tritokosmiki etairia tilepikinoniwn kai tha eprepe na koitaksei prota apo ola tin ypodomi tis""

Οι αυξήσεις που αναφέρεις έγιναν για να μπορέσει να δελεάσει άτομα της αγοράς αλλά και πολύ περισσότερο υπαλλήλους του να αναλλάβουν θέσεις προισταμένων και θέσεις ευθύνης γιατί με τις αποχωρήσεις υπάρχει πρόβλημα και δεν δέχονται οι υπάλληλοι με 500ευρώ μικτά και με φορολογία επί των 500 40% να αναλλάβουν.

""Oi anthropoi pou les oti prepei na plirothoun xrisoplirononte kai to mono pou kanoun einai na sxediazoun pos tha sou ta paroun! Oso gia meleti oute logos! O ote exei apodiksei oti einai anikanos na kanei makroxronies problepseis! an eixe autin tin ikanotita tora oi misoi apo emas den tha gnorizame ti einai porta, mias kai den tha eixame antimetopisei pote probllima elipsis"

Νομίζεις!!!!!!!!!

""nai file mou egw auto pisteuw oti o ote mas afise sto skotadi skopima, gia xari tou kerdous mesw tis proothisis aparxeomenwn proiontwn!""

Σε λίγο θα βγούμε απο τον μεσαίωνα????

""Den mporei na sou xrewnei 20 eurw ton mina mia tapini gia ta pagkosmia dedomena sindesi 384/128 pou sto kato kato gia ton a i b logw ypoleitourgei (asxeta an den fteei mono autos).""

Ενώ οι isp με μηδαμινές επενδύσεις,χωρίς συντήριση δυκτίου,χωρίς αγορά-στησιμο-συντήριση-βλάβες dslams πουλάνε αναλογικά φτηνότερα?????????!!!!!!!!!!!

""Egw skopima apo tin arxi dialeksa allon paroxea. An den eixa anagki tin gammi tou (kai ypirxe diktio vivodi stin perioxi mou) tha diekopta kai tin statheri mou sindesi!

Tha mou peis oti an to kaname oloi auto tha ekleine! Pithanos nai!""

Καλά έκανες αν αυτό σε συμφέρει.

Αλλά και ο πάροχος σου να πληρώνει αυτά που αγοράζει.

Ο ΟΤΕ δεν κλείνει γιατί είναι ο καθολικός πάροχος.

Απλά με τα καινούρια κόλπα και με αυτά που σας περνάνε και σας πιπιλίζουνε το μυαλό χάθηκαν από τις τηλεπικοινωνίες τα τελευταία χρόνια 10000 θέσεις εργασίας.

""Kai oi perisooteroi ton exoume anagki! Auto einai to kako! Otan den yparxei antagonismos se opoiondipote klado tote mas pernoun falagki auti pou katexoun to sigkekrimeno spor!""

Ολοι τον έχουμε ανάγκη είτε είμαστε στην Αθήνα είτε στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας που στο κατω - κατω δεν αφήνει και κέρδος.

Απλά οι ανταγωνιστές έχουν βολευτεί στις πλάτες του και σαν τσιμπούρια προσπαθούν να γεμίσουν τις κοιλιές τους με αίμα.

Απλά τα τσιμπούρια έχουν σύμαχο τους την ΕΕΤΤ δηλ δικό τους διαιτητή.

Παραθέτω από την αρχικά σελ.

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε στον ΟΤΕ η απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) να μειώσει κατά περίπου 50% την μηνιαία πάγια χρέωση της μεριζόμενης πρόσβασης στον τοπικό βρόχο (shared LLU). Η ΕΕΤΤ στην απόφασή της που δημοσιοποιήθηκε προχθές, μειώνει το κόστος του shared LLU στα 2,08 ευρώ από 4,05 ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα. Παράλληλα, η χρέωση της πλήρους αδεσμοποίητης πρόσβασης (full LLU) αυξάνει από 8,1 ευρώ σε 8,66 ευρώ.

Η ανακοίνωση των νέων χρεώσεων προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις στον ΟΤΕ, ο οποίος κατηγόρησε την ΕΕΤΤ ότι η χρέωση που όρισε είναι κάτω του κόστους παροχής της υπηρεσίας. Σημειώνει δε ότι με την συγκεκριμένη χρέωση θα πέσουν ως... ακρίδα οι εναλλακτικοί πάροχοι στο LLU.

Αλλήθεια πόσο σας πουλάνε με σχεδόν μηδενικές επενδύσεις?????

Δημοσ.

xmperop1:

Να δω τι άλλα ανυπόστατα επιχειρήματα που προκαλούν μόνο γέλιο θα ακούσω από άτομα που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τον ΟΤΕ ή στην χειρότερη περίπτωση.....είναι κολλημένα σε αυτόν χωρίς λόγο(τουλάχιστον οι πρώτοι έχουν κάοιοι κέρδος αλλά οι κολλημένοι....!!!!)!!Θα απαντήσω σε αυτά που λες!

1.Ο ΟΤΕ κάνει αυξήσεις για να δελεάσει υπαλλήλους να ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ;;;Μα κλά είσαι σοβαρός φίλε μου;;;Σε ποια δουλειά υπάρχει άτομο που δεν θέλει προαγωγή που ταυτόχρονα σημαίνει και αύξηση;Αυτό και αν ήταν το πιο κουλό που έχω ακούσει!Να μου έλεγες ότι κάνει τις αυξήσεις για να πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα από την ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ θα έλεγα ΟΚ!

2.Δεν νομίζει κάνεις φίλε μου!Εσύ είσαι αυτός που νομίζεις!Σε αυτό το σημείο μας λες έμμεσα ότι με κάποιο τρόπο είσαι μέσα στον ΟΤΕ ή εσύ ή κάποιος συγγενής σου και τα ξέρεις!Άρα μας επιβεβαιώνεις αυτά που λέμε!Ακόμα να σου τονίσω ότι είμαστε τελευταίοι στο Ίντερνετ από όλες τις Ευρωπαϊκές Χώρες και έχουμε φάει ήδη πρόστιμα για την χαμηλή διείσδυση του Ίντερνετ ΛΟΓΩ ΟΤΕ!!!Να σου θυμίσω τις πιέσεις από την ΕΕ;;;Αλλά και αυτοί θα μου πεις εσύ ότι δεν ξέρουν εεεεεεεεεε;;;;

3.Ελπίζουμε να βγούμε όχι απλώς από τον μεσαίωνα του Ίντερνετ(DSL σε χαμηλές ταχύτητες,με προβλήματα στα δίκτυα κ.α.) αλλά από την πρωτόγονη εποχή(βλέπε pstn,isdn!!!).

4.Υπάρχουν ISP με επενδύσεις όπως Telepassport,Vivodi και κάτι ακούγεται για Teledome που προσπαθεί!

Και υπόψιν........ο ΟΤΕ ανέπτυξε το τηλεφωνικό του δίκτυο μετά απο 20-25 χρόνια πλήρως και χωρίς προβλήματα και οι μεγαλύτερες επενδύσεις,άδειες κ.α. έγιναν γιατί ήταν κρατικός άρα.......ΟΤΕ=ΚΡΑΤΟΣ=ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΣ!Για αυτό αν προσθέσεις ότι οι ISP με δικές τους επενδύσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχουν προχωρήσει έστω και τόσο.....καταλαβαίνεις ότι ο ΟΤΕ έχει πιάσει πάτο ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ!

5.Αν χάθηκαν 10000 θέσεις (αν εννοείς την Εθελουσία που μην ξεχνάς ότι πήραν τρελά χρήματα για αυτό και ταυτόχρονα ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΜΕΣΑ,με αυξήσεις παγίων κ.α.) δημιουργήθηκαν άλλες τόσες λόγω των εταιρειών που μπήκαν στο παιχνίδι!

6.Στην συγκεκριμένη περίπτωση το μεγαλύτερο και αθάνατο τσιμπούρι είναι ο ΟΤΕ ο οποίος κάνει ότι θέλει στις δικές μας πλάτες και ρουφάει το δικό μας αίμα με όλες του τις κινήσεις όλα αυτά τα χρόνια!

Άντε τώρα γιατί τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ μπαίνουν εδώ και μας καραφλιάζουν με κουλά τελείως επιχειρήματα.Αυτά να τα λένε στα άτομα που δεν ξέρουν αλλά σε άτομα σε forums που είναι τόσο ψαγμένα δεν περνάνε!Δεν τρώμε κουτόχορτο κύριοι!

Δημοσ.

Να δω τι άλλα ανυπόστατα επιχειρήματα που προκαλούν μόνο γέλιο θα ακούσω από άτομα που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τον ΟΤΕ ή στην χειρότερη περίπτωση.....είναι κολλημένα σε αυτόν χωρίς λόγο(τουλάχιστον οι πρώτοι έχουν κάοιοι κέρδος αλλά οι κολλημένοι....!!!!)!!

Δεν ξεκινάς κόσμια αλλά θα σου απαντήσω και εγώ αν και έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ μια και δεν είσαι "κολλημένος".

""Ο ΟΤΕ κάνει αυξήσεις για να δελεάσει υπαλλήλους να ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ;;;Μα κλά είσαι σοβαρός φίλε μου;;;Σε ποια δουλειά υπάρχει άτομο που δεν θέλει προαγωγή που ταυτόχρονα σημαίνει και αύξηση;Αυτό και αν ήταν το πιο κουλό που έχω ακούσει!Να μου έλεγες ότι κάνει τις αυξήσεις για να πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα από την ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ θα έλεγα ΟΚ!""

Εγώ απο τον προιστάμενο μου παίρνω 300 ευρώ παραπάνω λόγω επιδομάτων και ο προιστάμενος μου συνταξιοδοτείται γιατί να αναλλάβω? Για να λέγομαι προιστάμενος?Και όπως είμαι εγώ είναι εκαταντάδες άλλοι.Αν ήμουν κολλημένος και κομματόσκυλο δεν θα με πείραζε και είμαστε πολλοί.Το είπε και ο Βουρλουμης θέλει στελέχη.Μιλάω για απλούς προισταμένους-τομεάρχες και όχι κομματόσκυλα συγκροτηματάρχες-διαμερισματάρχες-περιφεριακούς που πληρόνονται ακόμα και τα αυτονόητα πχ σύσκεψη με τους υφισταμένους τους και κυκλοφοράνε χρυσές πιστωτικές και αυτοκίνητο.

""2.Δεν νομίζει κάνεις φίλε μου!Εσύ είσαι αυτός που νομίζεις!Σε αυτό το σημείο μας λες έμμεσα ότι με κάποιο τρόπο είσαι μέσα στον ΟΤΕ ή εσύ ή κάποιος συγγενής σου και τα ξέρεις!Άρα μας επιβεβαιώνεις αυτά που λέμε!Ακόμα να σου τονίσω ότι είμαστε τελευταίοι στο Ίντερνετ από όλες τις Ευρωπαϊκές Χώρες και έχουμε φάει ήδη πρόστιμα για την χαμηλή διείσδυση του Ίντερνετ ΛΟΓΩ ΟΤΕ!!!Να σου θυμίσω τις πιέσεις από την ΕΕ;;;Αλλά και αυτοί θα μου πεις εσύ ότι δεν ξέρουν εεεεεεεεεε;;;;""

Δεν έχω κρύψει ότι εργάζομαι στον ΟΤΕ και έτσι μπορώ να έχω μια άλλη οπτική των πραγμάτων.Η αλήθεια ίσως είναι πιο περίπλοκη απ'οτι νομίζουμε.Ξεκινάμε με ένα απλό παράδειγμα μια εταιρία ζητάει μια γραμμή αποκλειστικά vovodi-teledome-forthnet όποια

εταρεία θέλετε και κατά την προμέτρηση δεν υπάρχει ελεύθερη γραμμή στο box του δρόμου η στην εισαγωγή του κτηρίου.

Λύσεις¨1.βάζω φερέσυχνο (μετά απο συννενόηση-και αν το επιτρέψει η υπηρεσία) για να ελευθερώσω γραμμή.

2.Ο ενδιαφερόμενος αν έχει και άλλη γραμμή και θέλει του προτείνω για να κάνει την δουλειά του να την μετατρέψει σε isdn και αν το δεχτεί.Δεν είναι υποχρεωμένος.

3.Εμπλουτισμός δικτύου στην καλύτερη περίπτωση 2-3 μήνες και αν συμφέρει τον ΟΤΕ να κάνει εργολαβία.

Για το θέμα του ιντερνετ δεν φταίει απόλυτα ο ΟΤΕ όταν ο άλλος δεν έχει υπολογιστή αλλά για το θέμα του adsl μπορεί και να έχετε κάποιο δίκιο.Μη παραβλέπετε οτι ο ΟΤΕ για κάποιους πολιτικούς λόγους είχε σχεδόν αποκλειστικό προμηθευτή τον θείο και αγόραζε dslam με interface διασύνδεσης 8 mbit!!!!!!!!!!!

Από την άλλη πχ εκρεμμούσαν περρίπου 1000 αιτήσεις για καλωδίωση κατανεμητη (dslam)στην νεα σμύρνη και όταν μαζίμε τις άλλες δουλιές του κατανεμητή τοποθετούσαν 20 την ημέρα γιατι δεν υπάρχει προσωπικό και έτσι ναι ο ΟΤΕ φρενάρει την ευρυζωνικότητα αλλά δεν μάθατε ποτέ πως καταφέρανε και τις καλωδιώσανε οι άσχετοι και ανίκανοι τεμπελχανάδες.

""3.Ελπίζουμε να βγούμε όχι απλώς από τον μεσαίωνα του Ίντερνετ(DSL σε χαμηλές ταχύτητες,με προβλήματα στα δίκτυα κ.α.) αλλά από την πρωτόγονη εποχή(βλέπε pstn,isdn!!!)""

Η αγορά της ελλάδας είναι μικρή και δεν μπορεί παρά να χρησιμοποιεί τεχνολογίες που προσφέρονται φτηνά και δυστιχώς έτσι θα πάει απ'ότι βλέπω πρέπει να είμαστε και λίγο ρεαλιστές νομίζω.Αλλωστε δεν νομίζω κάποια χώρα να κατάργησε τις isdn-pstn

γραμμές.Θα έπρεπε εμείς να το κάνουμε?Ούτε καμία εταιρεία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σταμάτησε την παραγωσή

Συνδρομητικών τηλ. κέντρων που να τις υποστηρίζουν.

""4.Υπάρχουν ISP με επενδύσεις όπως Telepassport,Vivodi και κάτι ακούγεται για Teledome που προσπαθεί!

Και υπόψιν........ο ΟΤΕ ανέπτυξε το τηλεφωνικό του δίκτυο μετά απο 20-25 χρόνια πλήρως και χωρίς προβλήματα και οι μεγαλύτερες επενδύσεις,άδειες κ.α. έγιναν γιατί ήταν κρατικός άρα.......ΟΤΕ=ΚΡΑΤΟΣ=ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΣ!Για αυτό αν προσθέσεις ότι οι ISP με δικές τους επενδύσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχουν προχωρήσει έστω και τόσο.....καταλαβαίνεις ότι ο ΟΤΕ έχει πιάσει πάτο ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ!""

Επειδή έχω συνεργαστεί και σε αυτό τον τομέα με άτομα των παρόχων

σας πληροφορώ ότι μόνο η vodafone και σε κάποιο βαθμό η vivodi έχουν και στελνουν άτομο να παραλάβει την γραμμή η το μισθωμένο κύκλωμα όταν πελάτης είναι ο εκάστοτε πάροχος.

Για την ποιότητα των υπηρεσιών τους ρωτήστε και εμάς που τρέχουμε για τα παράπονα και τις βλάβες γιατι πάντα φταίει ο ΟΤΕ.

Και λόγω του ότι το δίκτυο του ΟΤΕ έχει στηθεί με τα χρήματα μας

θα έπρεπε να είμαστε πιο υποψιασμένοι με τον κάθε πάροχο που το θεωρεί κοινωνικό αγαθό και θέλει μερίδιο απ'αυτό.

"" 5.Αν χάθηκαν 10000 θέσεις (αν εννοείς την Εθελουσία που μην ξεχνάς ότι πήραν τρελά χρήματα για αυτό και ταυτόχρονα ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΜΕΣΑ,με αυξήσεις παγίων κ.α.) δημιουργήθηκαν άλλες τόσες λόγω των εταιρειών που μπήκαν στο παιχνίδι!""

Δεν εννοώ την εθελουσία αναφέρομαι ότι επίσημα μια εταιρία που είχε 30000 προσωπικό καλώς η κακώς τους έκανε 15000 και με το τελευταίο οργανόγραμμα δεν θα χρειάζεται πάνω από 8000.

Η αγορά ανοιξε αλλά οι θέσεις εργασίας δεν αναπληρώνονται.

""6.Στην συγκεκριμένη περίπτωση το μεγαλύτερο και αθάνατο τσιμπούρι είναι ο ΟΤΕ ο οποίος κάνει ότι θέλει στις δικές μας πλάτες και ρουφάει το δικό μας αίμα με όλες του τις κινήσεις όλα αυτά τα χρόνια!""

Το ωραίο είναι αυτά τα λένε πολλές φορές και κάποιοι που δεν έχουν τηλ. στο όνομα τους.

""Άντε τώρα γιατί τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ μπαίνουν εδώ και μας καραφλιάζουν με κουλά τελείως επιχειρήματα.Αυτά να τα λένε στα άτομα που δεν ξέρουν αλλά σε άτομα σε forums που είναι τόσο ψαγμένα δεν περνάνε!Δεν τρώμε κουτόχορτο κύριοι!""

Δεν το κατάλαβα!!!!!!!!!!!

Αν δεν θέλει κάποιος την άλλη άποψη η τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά καλύτερα να το δηλώνει στο τέλος του μηνύματος του και αν είναι αναφέρετο δικαίωμα κάποιων το κολλημα και οι παρωπίδες άλλο τόσο είναι και του καθενός να τους τα λέει.

Δημοσ.

file mou emas den mas endiaferei oute i biosimotita tou ote san etairia, oute an antimetopizei to A i B problima, oute an exei elipsi prosopikou oute tipota apo auta pou isxirizesai kai kata pasa pithanotita einai kai alithia! Emeis eimaste katanalotes kai san katanalotes koitame to diko mas simferon kai mono to diko mas!

Den nomizw oti enas igieis logikos anthropos otan plironei ton logariasmo tou ote, kanei skepseis tou typou " AAA! 40 eurw ta pagia kai alla 60 oi kliseis 100....xmm den peirazei more na stiriksoume ton ote". Emeis san katanalotes gnorizoume ena pragma! Exoume panakribo kakis poiotitas internet, xalia ypiresies kai zoume ateliwtes meres taleporias perimenontas kai kserostaliazontas mpas kai anapsei to lampaki tou modem .

Les oti oi auksiseis eginan gia na deleasoune atoma na paroun proagoges ktl ktl... Ma einai sobaro epixeirima auto? 35% se misthous twn 2500 eurw? katse re file poios ta plironei auta? egw den ta plironw? Kai me liga logia enoeis oti einai stratigiki kinisi auto? Tous typous pou perigrafeis me ta pliromena tilefona kai ta autokinita poios tous plironei?

An enoeis oti i Ellada einai mikri agora logw plithismou....ksexna to! Yparxoun xwres mikroteres me paroxes pou spane kokkala!

Yparxei elleipsi prosopikou to dexomai kai se kamia periptosi den mas ftene se tipota oi texnikoi , pou kata pasa pithanotita trone ta sikotia tous, prospathontas na diorthosoun ta adiorthota! Pws tote o Ote o megas stratigos, i terastia kolosiea epixirisi pou blepoume stis diafimiseis i etairia pou einai mprosta stis ekselikseis, katadextike na bgalei stin agora ena proion to opio ypoleitourgei? epese toso eksw stous ypologismous tou? Den eide tin pagkosmia zitisi adsl?Se alles xores prin bgaloun tin proti diafimisi gia dsl , olo to diktio itan etoimo kai tin idia stigmi ksekinousan erga gia adsl2. Einai aplo! rota olous tous foitites se agglia, italia, galia ktl pws tous fenete to elliniko internet! Tha gelane mexri aurio!

To diktio tou ote exei stithei me ta xrimata mas opws kai olos o ote san epixirisi! Kai distixos to men diktio einai ena xali kai miso (rota aplous xristes pstn 56k poses aposindeseis bionoun kathimerina) kai ote san organismos mas simperiferete les kai eimaste tipota kafroi!

To wraio einai les oti kamia fora ta lene kapioi pou den exoun kan tilefono sto onoma tous! Kai ti simenei auto? Oso den douleuei kapios ton stirizei i oikogeneia tou. Auto simenei oti otan i tsepi tou mpampa elafrenei to bionei kathimerina kai to prostateuomeno melos!

Oso gia to pioi einai oi kolimenoi, asto auto na to krinoun ta ypolipa melh!

A kai kati allo ta prostima tis europaikis enwsis gia xamili diisdisi , pios ta plironei? Mipws ta megalostelexei to organismou pou douleueis?

apo manatzment skampazeis? " O PELATIS EXEI PANTA DIKIO"

Δημοσ.

xmperop1:

Συνεχίζεις να απαντάς με κάποια επιχειρήματα που μόνο βάση δεν έχουν και σε κάποια άλλα που δνε έχεις απάντηση κατά κάποιο τρόπο "συμβιβάζεσαι" αλλά και πάλι κάτι βρίσκεις και το γυρνάς υπέρ του "καημένου" ΟΤΕ!!!Ας ξεκινήσω να απαντάω!

1.Θες να μου πεις ότι ΚΑΝΕΙΣ στο ΟΤΕ δεν θέλει να ανέβει στην βαθμίδα και να πάρει προαγωγή,δηλαδή αύξηση και καλά για να μην έχει περισσότερες ευθύνες;;;;Ε ρε τι άλλο θα ακούσω!!!!!!!Μην το στηρίζεις πολύ αυτό γιατί όποιος το διαβάζει θα....άστο γιατί θα λες κιόλας ότι σε ειρωνευόμαστε!

2.Μας λες για τον λόγο που υπάρχουν ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!Δεν με νοιάζει φίλε μου!ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΩ εγώ και ο κάθε Έλληνας πολίτης σαν μ*****ς τόσα χρόνια και δεκαετίες τον ΟΤΕ και ο μόνος τρόπος ΠΑΝΤΑ για να "ξεπεράσει" τα προβλήματα είναι να βρίσκει μόνο γρήγορους και φθηνούς προσωρινούς τρόπους για να τα αντιμετωπίζει!Αυτό δεν είναι΄τακτίκη σοβαρής εταιρείας και μάλιστα της βασικότερης εταιρείας τηλεπικοινωνιών στην Ελλ΄δα που μέχρι πριν λίγο είχε το μονοπώλιο συν ότι ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ 0!!!!Γιατί ρε φίλε να μου βάλουν φερέσυχνο;Ας φτιάξουν τις εγκαταστάσεις!Ας κάνουν καλύτερες μελέτες!ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!Για αυτό πληρώνονται από ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

3.Τελείως άκυρο και φθηνό επιχείρημα ότι είμαστε μικρή χώρα!Στο τέλος θα μας πεις ότι είναι τόσο ακριβή η τεχνολογία για τις απλές DSL που ο "καημένος" ο ΟΤΕ δεν τα βγάζει πέρα ενώ χώρες με μικρότερο πληθυσμό και με μεγαλύτερη φτώχεια έχει ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ διασύνδεσης!Ακόμα και η Βουλγαρία!!!!Και μην μου πεις ότι οι πολίτες της Βουλγαρίας έχουν περισσότερα χρήματα γιατί πεινάνε οι άνθρωποι!!!Για τις ISDN/PSTN.....δεν είπαμε να καταργηθούν!!!Μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης,μη κάλυψης DSL κ.α. είναι καλό να υπάρχουν και όχι σαν βασική τεχνολογία για ίντερνετ!

4.Λόγω μονοπωλίου όλα αυτά τα χρόνια δνε είναι δυνατόν μια εταιρεία να μπορέσει να ανταγωνιστεί τον ΟΤΕ σε θέματα κάλυψης δικτύου!Μην μας τρελαίνεις!Είναι αναγκαίο για να γίνουν επενδύσεις να νοικιάζει το δίκτυο ώστε να βγάλει κάποια έξτρα χρήματα και να μπορέσει να το αναπτύξει!Και όπως είπα και χθες.......η ανάπτυξη δικτύου του ΟΤΕ έγινε μέσα σε πάνω από 20 χρόνια με λεφτά από εμάς και το κράτος!Αν κάνεις σύγκριση βαθμό ανάπτυξης δικτύου ΟΤΕ με κάποιες άλλες εταιρείες θα δεις ότι του ΟΤΕ είναι ΧΙΛΙΟΟΟΟΟΜΕΤΡΑ πίσω!!!!

5.Πώς έφυγαν αυτοί δηλαδή;;;;Θα μας τρελάνεις;Οι περισσότεροι ήταν με την εθελουσία!Και αν το πας έτσι να στα πω τώρα για να μην νομίζεις ότι ζούμε σε άλλον κόσμο!Από την στιγμή που δουλεύεις εκεί μέσα ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ δουλεύαν και δουλεύουν εκεί και πληρώνονταν τόσα χρόνια!Έχουν πάρει ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ στην ΠΑΣΙΕΝΤΖΑ!!!Αντί να έχουν μεγάλο προσωπικό στο τμήμα των τεχνικών έχουν βάλει όλους τους τεμπέληδες πίσω από ένα γραφείο και προσπαθούν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα 2-3 τεχνικοί σε κάθε περιοχή!Για να μην πω για τα ταμεία που έχουν 2-3 κοροϊδα που προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τόσων εκεί μέσα όταν ΤΟΟΟΟΟΣΟΙ άλλοι εκεί την κοπανάνε και παίρνουν ανύπαρκτες άδειες και πίνουν το καφεδάκι τους γκομενίζοντας και όταν θυμηθούν να δουλέψουν το μόνο που σκέφτονται είναι να βρουν τρόπους να μας "κλέψουν"!!!Άρα καλά κάνουν και διώχνουν άτομα αφού τους πληρώνουμε για να κάθονται!Και υπόψιν...........υπάρχουν τόσες εταιρείες που σ'αρέσει δεν σ'αρέσει............λόγω αυτών η αγορά εργασίας έχει αυξηθεί και αν (και καλά τώρα!!!) έφυγαν 15000(με το αζημίωτο βέβαια!!!) καινούριες θέσεις εργασία είναι πολλές παραπάνω και αν έχουν τα φόντα ας πάρουν μία από αυτές!!

6.Αυτό το σχόλιο για το τηλέφωνο στο όνομα τους......!Σε πληροφορώ ότι πολλοί που δεν έχουν τηλέφωνο όπως λες στο όνομά τους είναι πολύ πιο φιλότιμοι,δουλευταράδες,με σεβασμό στον πελάτη σε ότι δουλειά και αν κάνουν!Άσε τις ειρωνείες λοιπόν!Να σου πω μόνο ότι ενώ ένας απλός ιδιωτικός υπάλληλος δουλεύει 8ωρο(δεν λέμε για υπερωρίες ή πολλές φορές που σε κρατάει το αφεντικό χωρίς έξτρα χρήματα),ξεσκίζεται στην κυριολεξία,έχει το αφεντικό πάνω από το κεφάλι του που με το παραμικρό μπορεί να τον διώξει(εκεί να δεις άγχος) και δεν μπορείς να πεις και τίποτα και σε πληροφορώ ότι αυτοί είναι πολύ πιο ευγενικοί με τους πελάτες τους!Να σου θυμίσω ακόμα τι μισθούς παίρνουν όταν ένας ιδιωτικός υπάλληλος για να πάρει 1500€ δουλεύει 30 χρόνια και ένας μέσα στον ΟΤΕ και σε κάθε τέτοια εταρεία (δημόσιο) τα παίρνει στα μισά χρόνια τεμπελιάζοντας!

7.Άλλο να λες την άποψη σου με σωστά επιχειρήματα και άλλο να προσπαθείς να παραπλανείς τον απλό κοσμάκη με φτηνές δικαιολογίες και να πας να βγάλεις τον ΟΤΕ κακομοίρη!

Δημοσ.

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ 2 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE για να δεις ότι αυτά που λέμε δεν είναι λόγια του αέρα:

CyberDreamer

Το καινούριο με τον ΟΤΕ το μάθατε...;;;;

Παει προχθές ένας γνωστός μου στον ΟΤΕ να κάνει μία γραμμή για να βάλει αύριο μεθάυριο ένα OnDSL KIT από το συνοικιακό μαγαζί που ψωνίζει...

Συμπληρώνει την αίτηση και τι του λέει η κοπέλα...

κοπέλα ΟΤΕ>"θα βάλετε DSL εεε;"

γνωστός >"ΝΑΙ" απαντά εκείνος...

κοπέλα ΟΤΕ>"ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ απο αλλού"

γνωστός >"ΝΑΙ θα βάλω από ενα μαγαζί που το έχει ένας φίλος μου..."

κοπέλα ΟΤΕ>"Κύριε μου έχουμε και ONDSL kit και ConnX ποιός ο λόγος να περιμένετε τόσο καιρό να μπεί DSL ενώ αύριο μπορούμε να σας το ενεργοποιήσουμε άμεσα...."

γνωστός>"Οχι θα βάλω από το μαγαζί που το έχει φίλος..."

κοπέλα ΟΤΕ>"Δεν θα έχουμε πόρτες να σας εξυπηρετήσουμε τότε..."

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;; ΑΘΕΜIΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ... γιατί πολυ απλά ο γνωστός μου ήθελε να βάλει ONDSL kit αλλά από το φιλαράκι του που θα του κάνει 2-3 δόσεις... ο ΟΤΕ όμως ήθελε να πουλήσει άμεσα και να ενεργοποιήσει άμεσα για να μην δώσει αυτό το airtime σε τρίτο αλλά ΣΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ (ΠΩΛΗΤΡΙΑ)...

Και φανταστείτε... ο μαγαζάτορας του γνωστού μου... πουλάει OTEnet

ο ΟΤΕ πουλάει ΟΤΕΝΕΤ... και προσπάθησε να πουλήσει εκβιάζοντας τον πελάτη...

φανταστείτε ο μαγαζάτορας να πουλούσε FORTHNET 1BILL .. τι θα έλεγε ο ΟΤΕ... κοπέλα ΟΤΕ> Τι θα αγοράσετε Forthnet DSL ... σε κανένα χρόνο θα έχουμε πόρτες για Forthnet!!!

Το περιστατικό έγινε ΣΕΡΡΕΣ στα κεντρικά του ΟΤΕ...

ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ ΟΥ ΡΕ...

γι' αυτό εγω περίμενα 15 μέρες....

άρα παίδες αυτό που παίζει με τις πόρτες όλα είναι κουραφέξαλα... υπάρχει διαθεσιμότητα αλλά κάτσε να πουλήσει ο ΟΤΕ τα Connx και τα Ondsl KIT και μετα να πάρουν σειρά όλοι οι άλλοι που στην ουσία χαμένος πάλι δεν είναι ΟΤΕ αλλά έχει μικρότερο κέρδος...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ!

tony_pap3

9/1/2006 ΟΤΕ Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης. Αίτηση για ADSL Forthnet ADSL in-a-box Plus. 4/4/2006 και ακόμη περιμέεεεεεεεεεεεεεεεεεενω.

Αυτά τα Posts τα έκανα copy-paste για να τα δεις να πάρεις μια ελάχιστη και μηδαμινή ιδέα τι περνάνε όλοι οι πελάτες σας(αφού είπες ότι δουλεύεις στον ΟΤΕ κιόλας!)!

Ελπίζω να μην με παρεξηγήσουν τα 2 μέλη Cyberdreamer και tony_pap3!

Δημοσ.

o OtE eine i megaliteri organomeni etairia stin ellada eine kolosos

alla plironei merikes xiliades axristous ypalilous pou apo kapou tha prepei na vrei esoda na tous plirosei diladi apo mas.

tora to monopolio.. ma pios tha agorasei mia toso megali etairia mazi me tous axristous ypalilous tis? :)

skeftite na diamelistei gia na poulithei se 10 isa merh..tha exoume 10 mikrous otedes kai tha ginei mpaxalo.. kai kala.. i etairia mporei na diamelithei to dyktio kalodion pos tha mirastei ?? se 10 mikra merh?

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...