Προς το περιεχόμενο

Aytos kyrioi kai kyries einai o OTE

thief7710

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re paidia afta pou lete einai sosta alla an den stamatisi to rousfeti kai to agka8i tou dimosiou pou legete "VISMA" den prokite na ginei TIPOTA:evil:

xerete posoi asxetoi einai mesa sto dimosio kai oxi mono ston ote?

pos mpori na doulepsi mia alisida otan oi krikoi tis den einai oloi sindemenoi?

edo sta xania oi ipaliloi pou doulevoun mesa(oxoi oloi) den xeroun ti tous ginete:twisted: oses fores exo zitisi tin voithia tous to mono pou tous niazi einai na figo apo tin forthnet kai na mpo me otenet.

otan de tous zitiso plirofories psaxnonte metaxi tous kai sto telos mou len na peraso alli mera i ora pou tha einai kapios texnikos ekei!:?

kai mou lete eseis meta giati den exei kales ipiresies!

kai eftixos pou iparxoun kai meriki ekei mesa pou kanoun sosta tin doulia tous giati den 8a douleve tipota

an den figoun ta "vismata" kai mpoun axioi an8ropoi pou xeroun kai endiaferonte den prokite na gini tipota

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

[offtopic]Εγώ που είμαι Χανιά μπορώ να φύγω εντελώς απο οτε και να πάω βίβο? Αλλα εντελώς όχι να παραμείνει το πάγιο του στα8ερού.[/offtopic]

Δημοσ.
[offtopic']Εγώ που είμαι Χανιά μπορώ να φύγω εντελώς απο οτε και να πάω βίβο? Αλλα εντελώς όχι να παραμείνει το πάγιο του στα8ερού.[/offtopic]

mporis mono an anikis sto diktio tis janakaki

ego pou eimai margouniou den mporo:evil:

Δημοσ.
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ 2 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE για να δεις ότι αυτά που λέμε δεν είναι λόγια του αέρα:

CyberDreamer

Το καινούριο με τον ΟΤΕ το μάθατε...;;;;

Παει προχθές ένας γνωστός μου στον ΟΤΕ να κάνει μία γραμμή για να βάλει αύριο μεθάυριο ένα OnDSL KIT από το συνοικιακό μαγαζί που ψωνίζει...

Συμπληρώνει την αίτηση και τι του λέει η κοπέλα...

κοπέλα ΟΤΕ>"θα βάλετε DSL εεε;"

γνωστός >"ΝΑΙ" απαντά εκείνος...

κοπέλα ΟΤΕ>"ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ απο αλλού"

γνωστός >"ΝΑΙ θα βάλω από ενα μαγαζί που το έχει ένας φίλος μου..."

κοπέλα ΟΤΕ>"Κύριε μου έχουμε και ONDSL kit και ConnX ποιός ο λόγος να περιμένετε τόσο καιρό να μπεί DSL ενώ αύριο μπορούμε να σας το ενεργοποιήσουμε άμεσα...."

γνωστός>"Οχι θα βάλω από το μαγαζί που το έχει φίλος..."

κοπέλα ΟΤΕ>"Δεν θα έχουμε πόρτες να σας εξυπηρετήσουμε τότε..."

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;; ΑΘΕΜIΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ... γιατί πολυ απλά ο γνωστός μου ήθελε να βάλει ONDSL kit αλλά από το φιλαράκι του που θα του κάνει 2-3 δόσεις... ο ΟΤΕ όμως ήθελε να πουλήσει άμεσα και να ενεργοποιήσει άμεσα για να μην δώσει αυτό το airtime σε τρίτο αλλά ΣΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ (ΠΩΛΗΤΡΙΑ)...

Και φανταστείτε... ο μαγαζάτορας του γνωστού μου... πουλάει OTEnet

ο ΟΤΕ πουλάει ΟΤΕΝΕΤ... και προσπάθησε να πουλήσει εκβιάζοντας τον πελάτη...

φανταστείτε ο μαγαζάτορας να πουλούσε FORTHNET 1BILL .. τι θα έλεγε ο ΟΤΕ... κοπέλα ΟΤΕ> Τι θα αγοράσετε Forthnet DSL ... σε κανένα χρόνο θα έχουμε πόρτες για Forthnet!!!

Το περιστατικό έγινε ΣΕΡΡΕΣ στα κεντρικά του ΟΤΕ...

ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ ΟΥ ΡΕ...

γι' αυτό εγω περίμενα 15 μέρες....

άρα παίδες αυτό που παίζει με τις πόρτες όλα είναι κουραφέξαλα... υπάρχει διαθεσιμότητα αλλά κάτσε να πουλήσει ο ΟΤΕ τα Connx και τα Ondsl KIT και μετα να πάρουν σειρά όλοι οι άλλοι που στην ουσία χαμένος πάλι δεν είναι ΟΤΕ αλλά έχει μικρότερο κέρδος...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ!

tony_pap3

9/1/2006 ΟΤΕ Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης. Αίτηση για ADSL Forthnet ADSL in-a-box Plus. 4/4/2006 και ακόμη περιμέεεεεεεεεεεεεεεεεεενω.

Αυτά τα Posts τα έκανα copy-paste για να τα δεις να πάρεις μια ελάχιστη και μηδαμινή ιδέα τι περνάνε όλοι οι πελάτες σας(αφού είπες ότι δουλεύεις στον ΟΤΕ κιόλας!)!

Ελπίζω να μην με παρεξηγήσουν τα 2 μέλη Cyberdreamer και tony_pap3!

Αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω τον φίλο μας xmperop1. Δεν θα μπω καν στον κόπο να ρωτήσω. ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ - ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ- ότι ΟΤΕ υλοποιεί όλες τις συνδέσεις connx σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των 15 ημερών ενώ οι υπόλοιποι ΜΑΛΑΚΕΣ περιμένουμε, ένας εκ των οποίων ήμουν και γω, κατά μέσο 40-45 μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η σύνδεση dsl που έχουμε (προ)πληρώσει. Αν αγοράσεις dsl από αλλού, δεν υπάρχουν πόρτες, αν έχεις connx βρίσκονται πόρτες ως δια μαγείας!!! Οποιαδήποτε αντίθετη άποψη πραγματικά θα με εκνεύριζε γιατί το στατιστικό δείγμα που έχω είναι μεγάλο και απόλυτο (χωρίς να υπολογίζω αυτά που έχω διαβάσει στο insomnia.gr) και γιατι μιλάμε για ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ/ΜΑΣ, τα οποία ξέρω και γω τρόπους να τα εκμεταλλευτώ δεόντως σε αυτό το διάστημα του ενός και βάλε μήνα αντί να τα δώσω σε ξένους!!! Ως εκ τούτου, για το εν λόγω θέμα, τη μόνη απάντηση που θα εκτιμούσα έστω και λίγο, θα ήταν... η σιωπή!!!

Δημοσ.
ο ΟΤΕ πηρε στην κατοχη του μεριδιο απο το μετοχικο κεφαλαιο της NEWSPHONE

Μια απορία πάνω στα λεγόμενα, κάποιοι δηλώνετε το παραπάνω. Υπάρχει κάπου link ή έστω source για διασταύρωση;

/sc

Δημοσ.

Μετά απ'αυτά που έγραψε ο xmperop1 θέλω δημόσια να εκφράσω τις τύψεις που νιώθω επειδή σκυλόβρισα τους καημένους τους υπαλλήλους του οτε που έκαναν 35 μέρες να με βγάλουν από το pcm.

Θέλω πάλι να ευχαριστήσω τον οτε και το συνάφι του για τις απίστευτες και πάμφηνες ταχύτητες που με συνδέει με τον έξω κόσμο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα όσα χρόνια με είχε στον καταπληκτικό κόσμο της pstn και τότε προλάβαινα να πιώ κι έναν καφέ μέχρι ν'ανοίξει μία σελίδα ενώ τώρα ούτε τζούρα και νυστάζω!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον αλτρουισμό του που δεν σκέφτεται την τσέπη μου σαν μερικούς άλλους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους υπαλλήλους του που με τις τεράστιες γνώσεις τους και την άψογη τους εξυπηρέτηση και την παροιμοιώδη τους ευγένια μου δίνουν ακριβώς τη λύση που χρειάζομαι την στιγμή ακριβως που την χρειάζομαι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις πολύ χαμηλές χρεώσεις στην σταθερή τηλεφωνία και για τα χαμηλότατα πάγαια,αφού από αύριο σκέφτομαι να δίνω και κάτι παραπάνω γιατί αισθάνομαι άσχημα.

Φτού γ...τη μου τελείωσε το ουίσκι.Πάω να φέρω κι άλλο μπουκάλι κι έρχομαι.

Δημοσ.

""Αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω τον φίλο μας xmperop1. Δεν θα μπω καν στον κόπο να ρωτήσω. ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ - ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ- ότι ΟΤΕ υλοποιεί όλες τις συνδέσεις connx σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των 15 ημερών ενώ οι υπόλοιποι ΜΑΛΑΚΕΣ περιμένουμε, ένας εκ των οποίων ήμουν και γω, κατά μέσο 40-45 μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η σύνδεση dsl που έχουμε (προ)πληρώσει. Αν αγοράσεις dsl από αλλού, δεν υπάρχουν πόρτες, αν έχεις connx βρίσκονται πόρτες ως δια μαγείας!!! Οποιαδήποτε αντίθετη άποψη πραγματικά θα με εκνεύριζε γιατί το στατιστικό δείγμα που έχω είναι μεγάλο και απόλυτο (χωρίς να υπολογίζω αυτά που έχω διαβάσει στο insomnia.gr) και γιατι μιλάμε για ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ/ΜΑΣ, τα οποία ξέρω και γω τρόπους να τα εκμεταλλευτώ δεόντως σε αυτό το διάστημα του ενός και βάλε μήνα αντί να τα δώσω σε ξένους!!! Ως εκ τούτου, για το εν λόγω θέμα, τη μόνη απάντηση που θα εκτιμούσα έστω και λίγο, θα ήταν... η σιωπή!!!""

Γιατι σιωπή!!????

Αν διάβασες αυτά που γράφω νομίζω οτι έχω απαντήσει,άλλωστε στον Πειραιά που μπορώ να γνωρίζω όλα γίνονται βάσει της ημ.αίτησης και παίρνουν κάποια προτεραιότητα εκτός από τις περιπτώσεις που ανήκουν σε ONU οπότε χρειάζεται εξτρά καλωδίωση και ομαδοποιόνταστες μπορεί να βρεθούν αιτήσεις των 10ημερών μαζί με της μιας ημέρας.Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά λόγω προσωπικού και χρόνου.Οσες καλωδιώνονται στον κατανεμητη έχουν μέσο χρόνο 3 ημέρες,αν κολλάνε κάπου αλλού μετά είναι αλλο θέμα και δεν μπορώ να το γνωρίζω.Αυτά που σας αναφέρω ισχύουν απόλυτα.

""Υπάλληλος του οτέ θα είναι.""

Ας διαβάζαμε σωστότερα.!!!

""Μετά απ'αυτά που έγραψε ο xmperop1 θέλω δημόσια να εκφράσω τις τύψεις που νιώθω επειδή σκυλόβρισα τους καημένους τους υπαλλήλους του οτε που έκαναν 35 μέρες να με βγάλουν από το pcm.

Θέλω πάλι να ευχαριστήσω τον οτε και το συνάφι του για τις απίστευτες και πάμφηνες ταχύτητες που με συνδέει με τον έξω κόσμο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα όσα χρόνια με είχε στον καταπληκτικό κόσμο της pstn και τότε προλάβαινα να πιώ κι έναν καφέ μέχρι ν'ανοίξει μία σελίδα ενώ τώρα ούτε τζούρα και νυστάζω!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον αλτρουισμό του που δεν σκέφτεται την τσέπη μου σαν μερικούς άλλους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους υπαλλήλους του που με τις τεράστιες γνώσεις τους και την άψογη τους εξυπηρέτηση και την παροιμοιώδη τους ευγένια μου δίνουν ακριβώς τη λύση που χρειάζομαι την στιγμή ακριβως που την χρειάζομαι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις πολύ χαμηλές χρεώσεις στην σταθερή τηλεφωνία και για τα χαμηλότατα πάγαια,αφού από αύριο σκέφτομαι να δίνω και κάτι παραπάνω γιατί αισθάνομαι άσχημα.

Φτού γ...τη μου τελείωσε το ουίσκι.Πάω να φέρω κι άλλο μπουκάλι κι έρχομαι.""

Οπως και σε κάθε πτυχή της Ελληνικής κοινωνίας και αν δεν αποδόσει το ουίσκυ δοκίμασε κάτι ελληνικότερο πχ. τσίπουρο και μετά σειρά έχουν τα χάπια.

""xaxaxa pesta megale madsc

kala aftoi ston ote den zoune stin ellada?""

Τι έγινε χάσαμε κανα επεισόδιο????????????

Φιλικά.

Δημοσ.

Diabazontas to topic mou rthe euloga mia aporia... Brizete ton ote, ton katarieste, brizete tous ergazomenous ston ote.... Blepete to thema OTE me parwpides xwris na katanoeite ta paixnidia pou pezontai gyrw apo to thema h akomh xeirotera i imimatheia orismenwn einai paromiwdws apogoiteythkh... Pote arage tha ksipnisoume ws laos kai tha arxisoume na skeftomaste me to mialoudaki pou mas edwse o theos.. Ayto gia arxh. K epeita na arxisoume na energoume orthologika ws katanalwtes .... ELPIZW na erthei i mera na to dw ayto sth zwh mou... (AN KAI POLU AMFIBALW)

Δημοσ.

WWW ipsiste tsifouti mega katanaloti! Esy pou ksereis polla kai kradeneis to portofoli sou me texni perissia, bgale mas apo ton lithargo ton bari kai frontise gia emas, tous lipsous, anoitous, na katanoisoume tin fisi tou giga Ote kai na katabaloume eis auton xwris fobo i pathos ta pagia pou tou anoikoun! Pare to dakri pou kila sta magoula mas, tin wra pou thisiazoume ta axrista eurw mas kai dose mas xara kai gnosi, tou ti esti thima!

eipa na to diaskedasoume ligo ! min mou kratiseis kakia! Oles oi apopseis apo emena dektes. O kathenas to blepei apo tin diki tou skopia kai einai 100% sebasto!

Δημοσ.

Ενα να ξερετε.Δεν φταινε οι υπαλληλοι του ΟΤΕ.Αυτοι το παραμυθι που τους λενε πουλανε.Το ξερετε οτι ο ΟΤΕ εχει στο εσωτερικο του δικτυο ενα site για ΟΤΕτζηδες μονο οπου τους λενε πως να απαντανε σε ερωτησεις περιεργες που τους γινονται??

Π.χ.

Πελατης : "Η συνδεση μου γιατι δεν ειναι γρηγορη??(σ.σ. Μιλαμε για DSL)"

Πελατης : "Ποτε θα ενεργοποιηθει η DSL μου??"

Αν καποιος θελει ας το αμφισβητησει.Δουλεψε συμφοιτητης μου σε ΟΤΕ σαν πρακτικη κ το ειδε απο πρωτο χερι κ επαθα πλακα με αυτα που μου ειπε.Οποτε να καταλαβετε οτι δεν φταινε οι ΟΤΕτζηδες.Το κεφαλι απο πανω τους φταιει.

Τα σέβη μου.

Υ.Γ. Μην αρχισουμε να βριζουμε ο ενας τον αλλο κ κλειδωθει το thread.Κριμα ειναι.

Δημοσ.

xmperop1:

Δεν απάντησες καθαρά σε τίποτα από αυτά που σου είπε το παιδί!Μίλησες με πολύ "πλάγιους" τρόπους και απέφυγες ότι ήθελες!

Ταυτόχρονα ειρωνεύτηκες κιόλας!

Να τονίσω ότι δεν απάντησες και τίποτα από αυτά που σου είπα!

Συνεχίζω να επιβεβαιώνομαι!Όταν αποφασίσεις να μιλήσεις χωρίς να λογαριάζεις τα προσωπικά σου συμφέροντα τότε απάντησέ μου!

Δημοσ.

sinexeia parapona gia ta pagia tou ote akouw!

treis einai oi liseis...

a) ta plirwneis

b)kobeis to tilefono

c)pas se etairia pou parexei oloklirwmenes iphresies

Apoti katalaba to prwto den aresei se pollous. To deytero einai ena eidos lishs alla de boleyei kai polu tha elega.. To trito mporei na einai efikto gia mia merida katanalwtwn alla gia para pollous adinato. Mexri loipon na kanei kapia allh etairia genees ependiseis, de blepw fws ston orizonta. Epishs, me to tapeino mou mialo de katalabainw me pia logikh de prepei na iparxoun katholou pagia. Na min anaferw sigritika ta pagia ths kinhths thlefonias pou pernoun kefali kai kaneis de leei tpt. Giati? Epeidi einai de facto katastash k gia tis 3 megales etairies kinhths? H fasaria giati ginete telika? Gia thn kakh poiothta twn iphresiwn tou ote? Ma , apo th stigmh pou kanena allos idiwths de pernei epixeirhmatikes prwtoboulies, o ote giati na meiwsei ta pagia????? Xazos einai??? Afou k na ta ayksisei pali oloi sayton tha meinoun...

Gia na apofeyxthoun pareksighseis, oute otetzhs eimai, oute metoxes tou ote exw.. Apla, ws dikhgoros tou diabolou.......

ΥΓ: File Ninja, einai thema paideias. De lew oti eimai o katanalwths ipodeigma. Alla ayto taytoxrona diaferei apo to katanalwths-toublo. Distixws to deytero epitrepei ton ote se mia eleytherh agora na kanei oti thelei. K gw to goustarw ayto. Magia tou afou mporei kai to kanei. K gw sth thesh tou ta idia tha kana kai xeirotera.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...